- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
Çok iyi sevindimbenim hafta ici transferim vaaartaze transfer olucak yarin arayip soylecekler cnm carsamba yada persembe transfer olurmus dun yumurta toplandi 10 tane yumurta toplanmis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi sevindimbenim hafta ici transferim vaaartaze transfer olucak yarin arayip soylecekler cnm carsamba yada persembe transfer olurmus dun yumurta toplandi 10 tane yumurta toplanmis
onun bilgiside yarin verilecek cnm sadece 10 yumurta toplandi denildi dünÇok iyi sevindimtaze transfer olur diye konuşmuştuk zaten peki 10 yumurtadan kaçı döllenmiş 3.gün mü 5.gün mü transfer yapılacak
bgn progestan fitile ve kan sulandirici igneye basladimÇok iyi sevindimtaze transfer olur diye konuşmuştuk zaten peki 10 yumurtadan kaçı döllenmiş 3.gün mü 5.gün mü transfer yapılacak
Güzel haberlerini bekliyorumonun bilgiside yarin verilecek cnm sadece 10 yumurta toplandi denildi dün
cnm mrb bgn aradi hemsireler 6 tane embriyo olusmus 5.gun embriyo transferi yapilcak dedi persembe gunu transferim varGüzel haberlerini bekliyorum![]()
Sevindim çok güzel umarım hepsi 5.güne giderler dondurursun kalanlarıcnm mrb bgn aradi hemsireler 6 tane embriyo olusmus 5.gun embriyo transferi yapilcak dedi persembe gunu transferim var
insallah hersey yolunda gider ne kadar zor ve heycanli bir surecmis boyleeSevindim çok güzel umarım hepsi 5.güne giderler dondurursun kalanları![]()
Evet ya bende heyecanlanmıştım 5.güne embriyolar gelip dondurulana kadar sürekli telefon bekliyordum haber veriyorlardı gün güninsallah hersey yolunda gider ne kadar zor ve heycanli bir surecmis boylee![]()
persembe 5.gun oluyor demekki 5.gune kadar gelisecekki o zmna cagirdilar bgn 2.gun gelisimindelermisEvet ya bende heyecanlanmıştım 5.güne embriyolar gelip dondurulana kadar sürekli telefon bekliyordum haber veriyorlardı gün günama geçiyor hepsi benim donduruldu Ağustos'ta transfer inşallah
Evet 5.güne gidenlerden 1 tanesini transfer edecekler demekki umarım hepsi gider güzel kaliteli embriyoların olsunpersembe 5.gun oluyor demekki 5.gune kadar gelisecekki o zmna cagirdilar bgn 2.gun gelisimindelermis
Amiin cnm saol bu surecte olan herkes umarim pozitif sonuc alirEvet 5.güne gidenlerden 1 tanesini transfer edecekler demekki umarım hepsi gider güzel kaliteli embriyoların olsun
İnşallahAmiin cnm saol bu surecte olan herkes umarim pozitif sonuc alir