- 15 Eylül 2012
- 8.407
- 6.881
- 398
inşallah canım benimCanim neden bilmiyorum ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım benimCanim neden bilmiyorum ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum
Sen hiç telaş etme cnm eşinde de sorun yoksa inşallah 1 hadi bilemedin 2. Denemende olur hatta doğal bile olur ama insan telaş ediyor işte..sadece aşılama yada tüp e karar verirsen iyi bi yerde yaptır derim.güzel dileklerin için çok sağol Allah hepimize tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versincanım iyi moral oldun bana :) ama inşallah seninde kucağın boş kalmaz Rabbim sanada nasip eder hayırlı sağlıklı bi bebek
4 kez yum takibi yaptırdım eşimde çok büyük sorun yok spermogram sonuçları normalin üstünde doktorlar hep olur dediler hsg,histeroskopi hepsini çektirdim hiç bi sorun yok diyo doktorlar eşimde varikosel çıktı 6 ay önce ameliyat oldu değerler yine iyi ama bebiş hala yok eşimin 2.tahlilinin sonucuna göre tüp yada aşı olcam bakalım hayırlısı hepimize bu arada 3 yıllık evliyim 2 ay sonra 30 olcam nasipse![]()
Aaa hadi inşallah canım yaa bizlere de umut ol! Amh ımız benzer benm de 0.19.. Ama adetimin 4. Günündeyim çörekotlu karışımı yapsam olmazmı şimden sonra?Canim neden bilmiyorum ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum
Olur cnm ben ikinci gun yapmaya basladim adetin birinci gunude olurmus. Bir tatli kasigindan az fazla bal bir cay kasigi tarcin bir cay kasigi corek otu karistir. Karisimi agzina aldilin ile damagin arasinda bal ve tarcini erit corek otunu da cigne yut sabah ilk uyandiginda aksamda yatarken yap ben oyle yaptim ve bana gore ise yaradiAaa hadi inşallah canım yaa bizlere de umut ol! Amh ımız benzer benm de 0.19.. Ama adetimin 4. Günündeyim çörekotlu karışımı yapsam olmazmı şimden sonra?
Cnm çok sağol mutlaka yapıcam 2 ay sürem var onu iyi değerlendirmeye çalışıcamOlur cnm ben ikinci gun yapmaya basladim adetin birinci gunude olurmus. Bir tatli kasigindan az fazla bal bir cay kasigi tarcin bir cay kasigi corek otu karistir. Karisimi agzina aldilin ile damagin arasinda bal ve tarcini erit corek otunu da cigne yut sabah ilk uyandiginda aksamda yatarken yap ben oyle yaptim ve bana gore ise yaradi
Sanada mi tup bebek canimCnm çok sağol mutlaka yapıcam 2 ay sürem var onu iyi değerlendirmeye çalışıcam
çok sağol canım bende teşekkür ederim iyi dileklerin için telaş ister istemez oluyo yaşımız geçiyo Allah sağlık huzur versin olur dediğin gibi fakülteye gidiyorum canım özele gidecek durumum şuan için yok malesef sizde durum nedirSen hiç telaş etme cnm eşinde de sorun yoksa inşallah 1 hadi bilemedin 2. Denemende olur hatta doğal bile olur ama insan telaş ediyor işte..sadece aşılama yada tüp e karar verirsen iyi bi yerde yaptır derim.güzel dileklerin için çok sağol Allah hepimize tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Ebrucum ben 4 micro yaptım Allah 5. De kısmet eder inşallah..Sanada mi tup bebek canim
Canım senin avantajın var bunu unutma bak bizler çok iyi yerlere gidiyoruz da ne oluyo üzme kendini lütfen..devlet hast tüp bölümüyle ilgili pek bilgim yok ama eminim onlarda çok çok iyidir.. Sen dr araştır içine sinsin yeterçok sağol canım bende teşekkür ederim iyi dileklerin için telaş ister istemez oluyo yaşımız geçiyo Allah sağlık huzur versin olur dediğin gibi fakülteye gidiyorum canım özele gidecek durumum şuan için yok malesef sizde durum nedir
canım avantaj falan değil sadece nasip kısmet ben buna inanıyorum biçok sorunu olanında olmuyo bebği hiç bi sorun olmayanında olmuyo nasip kısmet sen 4 kere tüpmü yaptırdın Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah hepimize kaç yıllık evlisiniz yaş kaç buaradaEbrucum ben 4 micro yaptım Allah 5. De kısmet eder inşallah..
Canım senin avantajın var bunu unutma bak bizler çok iyi yerlere gidiyoruz da ne oluyo üzme kendini lütfen..devlet hast tüp bölümüyle ilgili pek bilgim yok ama eminim onlarda çok çok iyidir.. Sen dr araştır içine sinsin yeter
Nasil yani cnm tutmadimi tup bebekler micro nedir bilmiyorumEbrucum ben 4 micro yaptım Allah 5. De kısmet eder inşallah..
Canım senin avantajın var bunu unutma bak bizler çok iyi yerlere gidiyoruz da ne oluyo üzme kendini lütfen..devlet hast tüp bölümüyle ilgili pek bilgim yok ama eminim onlarda çok çok iyidir.. Sen dr araştır içine sinsin yeter
Anladm cnm sende bal tarcin yeCanım yaş 28 eşim 38 onda da morfoloji sıfırbaşta iyiydi stresle düşmüş öle dediler. Evet 4 micro imsi. 2 düşük 1 dış geb 1 negatif ve bunların hepsi 10 ayda oldu
Genetikler temiz sadece pıhtılaşma var..olsun sen iyi düşün umut et birgün olacak de çünkü ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü olur Allah korusun..
Yaaaa cnmmm bugunde godus ucum sizlamaya basladiiii ya gercekten ben kesin hamileyiminşallah canım benim![]()
Test yapsana canım kan testi ama.Yaaaa cnmmm bugunde godus ucum sizlamaya basladiiii ya gercekten ben kesin hamileyim
CnmCanım yaş 28 eşim 38 onda da morfoloji sıfırbaşta iyiydi stresle düşmüş öle dediler. Evet 4 micro imsi. 2 düşük 1 dış geb 1 negatif ve bunların hepsi 10 ayda oldu
Genetikler temiz sadece pıhtılaşma var..olsun sen iyi düşün umut et birgün olacak de çünkü ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü olur Allah korusun..
Bilmiyorum ki utaniyorum test icin gitmeye her ay yapiyorlar resmen yarin progesteron testi yaptircam belli olur mu ondaTest yapsana canım kan testi ama.
O konuda çok bilgim yok cnm ya ama sanırım anlaşılıyor..Aman ne utanıcaksın Allah aşkına artık iki kişiden biri sıkıntılı yani..Bilmiyorum ki utaniyorum test icin gitmeye her ay yapiyorlar resmen yarin progesteron testi yaptircam belli olur mu onda
canım test yaptınmı hadi bakalım hayırlısıYaaaa cnmmm bugunde godus ucum sizlamaya basladiiii ya gercekten ben kesin hamileyim