Maşallah diyim..Bu yüzden ilişkide keyiften çok acı hissediyorum..benim 0.14 yaşım 40 ama hiç kuruluk yok maşallah yumurtlama dönemi olsun ilişkide olsun ikiside kuru değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah diyim..Bu yüzden ilişkide keyiften çok acı hissediyorum..benim 0.14 yaşım 40 ama hiç kuruluk yok maşallah yumurtlama dönemi olsun ilişkide olsun ikiside kuru değil
doktora git canım kuruluk menopoza girenlerde olur diye biliyorum yaşın kaç bilmiyom ama doktora git benceMaşallah diyim..Bu yüzden ilişkide keyiften çok acı hissediyorum..
Yaşım 30 canım.dr psikolojik kökenli olabileceğini söyleyip bizi bir aile terapistine yönlendirdi ama gitmedik tabi..Eşim bu yöntemlere inanmıyor..kayganlaştırıcı ile idare ediyoruz ama şu saraçoğlunun lavanta çayını alayım ben.iyi gelir belki...doktora git canım kuruluk menopoza girenlerde olur diye biliyorum yaşın kaç bilmiyom ama doktora git bence
inşallah bir dene hiç çocuğun varmı birde bence senin kafanda bitecek canım sanırsam her ilişkide aynı şeyi düşünme yine kuruluk olcak diyeYaşım 30 canım.dr psikolojik kökenli olabileceğini söyleyip bizi bir aile terapistine yönlendirdi ama gitmedik tabi..Eşim bu yöntemlere inanmıyor..kayganlaştırıcı ile idare ediyoruz ama şu saraçoğlunun lavanta çayını alayım ben.iyi gelir belki...
Canım 1 ay önce (Tüp bbk) Bebeğimi dünyaya getirdim ama 3 gün yaşadı ve kaybettim. .sezeryandı..şimdi toparlanma sürecindeyim. Sonra çalışmalara devam inşallah...inşallah bir dene hiç çocuğun varmı birde bence senin kafanda bitecek canım sanırsam her ilişkide aynı şeyi düşünme yine kuruluk olcak diye
rabbim sabırlar versin.ben 1 yıllık evliyim çocuğum yok yani 1 ay önce tedaviye başladık sorun yok sadece yaşımdan dolayı doktorum benden önce acele ediyor sağolsun geçen ay gonal f iğne kullandım güzel bir yumurtam oldu aslında 4 taneydi ama bir tanesi iyiydi çatlama iğnemi oldum 1 hafta sonra kahve leke oldu adetime kadar adetime 3 gün kala nerdeyse siyah akıntım geldi sonrası malum adet oldum adetimin 6 günü tekrar adet ağrısı çektim tekrar adet olur gibi oldum küçük pıhtılar geldi adetim dün bitti ama kasıklarımın ağrısı hiç geçmedi doktorada gitmek istemiyom bünyem altüst olduCanım 1 ay önce (Tüp bbk) Bebeğimi dünyaya getirdim ama 3 gün yaşadı ve kaybettim. .sezeryandı..şimdi toparlanma sürecindeyim. Sonra çalışmalara devam inşallah...
Canim cok uzuldum allah sabir versin cennette melegin bekliyor seni. Ne denir bilmiyorum boyle bir durumda.Canım 1 ay önce (Tüp bbk) Bebeğimi dünyaya getirdim ama 3 gün yaşadı ve kaybettim. .sezeryandı..şimdi toparlanma sürecindeyim. Sonra çalışmalara devam inşallah...
Sağol canım..çok zor ama Rabbim o kadar büyük ki acıyı verirken sabrı gücü de veriyor. Zaman zaman ağlama krizleri geliyor bazen de şen Şakrak biri oluveriyorum..tuhaf..şimdi hem fiziken hem ruhen toparlanmaya çalışıyorum. Sonra yeni bir umut için çalışmalara başlarım inşallah..Canim cok uzuldum allah sabir versin cennette melegin bekliyor seni. Ne denir bilmiyorum boyle bir durumda.
Biz kadınlar için hele de amh sorunu olanlar için zaman çok çok önemli..Sezeryan olduğum için beklemem lazım ama. .sizin bünye etkilenmiş ben iğne kullandığımda aşılamada ve tüp bebek sırasında pek etkilenmemiştim..bence doktorunuza güvenin ve acele edin. Acele edelim :)rabbim sabırlar versin.ben 1 yıllık evliyim çocuğum yok yani 1 ay önce tedaviye başladık sorun yok sadece yaşımdan dolayı doktorum benden önce acele ediyor sağolsun geçen ay gonal f iğne kullandım güzel bir yumurtam oldu aslında 4 taneydi ama bir tanesi iyiydi çatlama iğnemi oldum 1 hafta sonra kahve leke oldu adetime kadar adetime 3 gün kala nerdeyse siyah akıntım geldi sonrası malum adet oldum adetimin 6 günü tekrar adet ağrısı çektim tekrar adet olur gibi oldum küçük pıhtılar geldi adetim dün bitti ama kasıklarımın ağrısı hiç geçmedi doktorada gitmek istemiyom bünyem altüst oldu
evet bünyem etkilendi iğne kullanan arkadaşlara sordum hiç kimse benim gibi olmamış yani kasıklarımın ağrısı zaten hiç geçmedi hayırlısı canım rabbim hayırlısını versinBi
Biz kadınlar için hele de amh sorunu olanlar için zaman çok çok önemli..Sezeryan olduğum için beklemem lazım ama. .sizin bünye etkilenmiş ben iğne kullandığımda aşılamada ve tüp bebek sırasında pek etkilenmemiştim..bence doktorunuza güvenin ve acele edin. Acele edelim :)
merhaba bende orda yaptırdım testlerimi yarın sonuç alacağım sizin doktorunuz kım acabaAmh ttb de Yok devlet karşılamıyor özel hastane yada laboratuvar da yaptırabilirsi. Ücreti de oldukca yüksek ben biruni de 200 tl ye yaptırdım
bende özelde 200 dediler başka biyere sordum 180 dediler 180 yaptırdımsonra özel bir hastaneye sordum 180 dediler ama sgk lıya 125 dediler ama yaptordıktan sonra öğrendimmerhaba bende orda yaptırdım testlerimi yarın sonuç alacağım sizin doktorunuz kım acaba
merhaba bende orda yaptırdım testlerimi yarın sonuç alacağım sizin doktorunuz kım acaba
sgk bu testi ödemiyor bence sana yanlış bilgi vermişlerbende özelde 200 dediler başka biyere sordum 180 dediler 180 yaptırdımsonra özel bir hastaneye sordum 180 dediler ama sgk lıya 125 dediler ama yaptordıktan sonra öğrendim![]()
ikitelli batıbahat hastanesi canım ben ordakilerin söylediğini söyledim yada bana yanlış bilgi verdiler bende sgk ödemez diye biliyordum bende özelde yaptırdımsgk bu testi ödemiyor bence sana yanlış bilgi vermişler![]()