AMH testi yaptiranlar sonucunuzu yazarmisiniz ?

amh test sonucuna gore

• Ankete Katılan
    79
doktora git canım kuruluk menopoza girenlerde olur diye biliyorum yaşın kaç bilmiyom ama doktora git bence
Yaşım 30 canım.dr psikolojik kökenli olabileceğini söyleyip bizi bir aile terapistine yönlendirdi ama gitmedik tabi..Eşim bu yöntemlere inanmıyor..kayganlaştırıcı ile idare ediyoruz ama şu saraçoğlunun lavanta çayını alayım ben.iyi gelir belki...

Yaşım 30 canım.dr psikolojik kökenli olabileceğini söyleyip bizi bir aile terapistine yönlendirdi ama gitmedik tabi..Eşim bu yöntemlere inanmıyor..kayganlaştırıcı ile idare ediyoruz ama şu saraçoğlunun lavanta çayını alayım ben.iyi gelir belki...
inşallah bir dene hiç çocuğun varmı birde bence senin kafanda bitecek canım sanırsam her ilişkide aynı şeyi düşünme yine kuruluk olcak diye

inşallah bir dene hiç çocuğun varmı birde bence senin kafanda bitecek canım sanırsam her ilişkide aynı şeyi düşünme yine kuruluk olcak diye
Canım 1 ay önce (Tüp bbk) Bebeğimi dünyaya getirdim ama 3 gün yaşadı ve kaybettim. .sezeryandı..şimdi toparlanma sürecindeyim. Sonra çalışmalara devam inşallah...

Canım 1 ay önce (Tüp bbk) Bebeğimi dünyaya getirdim ama 3 gün yaşadı ve kaybettim. .sezeryandı..şimdi toparlanma sürecindeyim. Sonra çalışmalara devam inşallah...
rabbim sabırlar versin.ben 1 yıllık evliyim çocuğum yok yani 1 ay önce tedaviye başladık sorun yok sadece yaşımdan dolayı doktorum benden önce acele ediyor sağolsun geçen ay gonal f iğne kullandım güzel bir yumurtam oldu aslında 4 taneydi ama bir tanesi iyiydi çatlama iğnemi oldum 1 hafta sonra kahve leke oldu adetime kadar adetime 3 gün kala nerdeyse siyah akıntım geldi sonrası malum adet oldum adetimin 6 günü tekrar adet ağrısı çektim tekrar adet olur gibi oldum küçük pıhtılar geldi adetim dün bitti ama kasıklarımın ağrısı hiç geçmedi doktorada gitmek istemiyom bünyem altüst oldu

27 Yaş 1,5 yıllık evliyim evlenmeden 6 ay önce doğum kontrol hapına başladım ağustoss 2014 de bıraktım amh sonucum kötü çıkınca
adetlerim hep düzenliydi sadece 2,8 çapında bir çikolata kistim var henüz bebek düşünmedik
kontrol için doktora gittiğimde amh fsh lh e2 yapıldı çok kötü çıktı 0,15 di ama böyle olmasının nedeni doğum kontrol hapıymış

sonra hapı bıraktım hemen 2,5 ay sonra tahliller tekrarlandı
ve sonuç amh 0,90 çıktı fsh 5,5 lh 5,30 civarı ultrasonda da 2 defa antal folikül sayıldı 5 ti ikisindede..

doktor bebek için acele et dedi bakalım bu yaz allah nasip ederse denemeler başlayacak
eşimdede sayı problemi var
onun içinde üroloğa gittik doppler vs varikosel falan çıkmadı
doktor proxeed plus bu işi çözer dedi

bakalım beklioruz..
ben ayrca geçen hafta yine doktora gittim amh fsh lh tekrarlandı
amh daha çıkmadı fsh 4,1 lh 3 küsür e2 55 çıktı amh çıkınca tekrar yazıcam

Canim cok uzuldum allah sabir versin cennette melegin bekliyor seni. Ne denir bilmiyorum boyle bir durumda.

Canim cok uzuldum allah sabir versin cennette melegin bekliyor seni. Ne denir bilmiyorum boyle bir durumda.
Sağol canım..çok zor ama Rabbim o kadar büyük ki acıyı verirken sabrı gücü de veriyor. Zaman zaman ağlama krizleri geliyor bazen de şen Şakrak biri oluveriyorum..tuhaf..şimdi hem fiziken hem ruhen toparlanmaya çalışıyorum. Sonra yeni bir umut için çalışmalara başlarım inşallah..

Bi
rabbim sabırlar versin.ben 1 yıllık evliyim çocuğum yok yani 1 ay önce tedaviye başladık sorun yok sadece yaşımdan dolayı doktorum benden önce acele ediyor sağolsun geçen ay gonal f iğne kullandım güzel bir yumurtam oldu aslında 4 taneydi ama bir tanesi iyiydi çatlama iğnemi oldum 1 hafta sonra kahve leke oldu adetime kadar adetime 3 gün kala nerdeyse siyah akıntım geldi sonrası malum adet oldum adetimin 6 günü tekrar adet ağrısı çektim tekrar adet olur gibi oldum küçük pıhtılar geldi adetim dün bitti ama kasıklarımın ağrısı hiç geçmedi doktorada gitmek istemiyom bünyem altüst oldu
Biz kadınlar için hele de amh sorunu olanlar için zaman çok çok önemli..Sezeryan olduğum için beklemem lazım ama. .sizin bünye etkilenmiş ben iğne kullandığımda aşılamada ve tüp bebek sırasında pek etkilenmemiştim..bence doktorunuza güvenin ve acele edin. Acele edelim :)

Kizlar adetin 3.gunu E2 degerleriniz nasil??
Amh bakilmadi ama fsh,lh,E2 bakildi yardimci olurmusunz? Saglikli degerler nedir

arkadaşım aslında benim hikayemde şöyle bir durum oldu ilk amh tahlilimi 2014 ağustosta yaptırdığımda doğum kontrol hapı kullanıyordum adet oldum o ay doktora gittim ve benden amh istedi çiko kistimi görünce o tahlil sonucum0,15 gelmişti ..

tahlil sonrası hemen hapı bıraktım aradan 2,5 ay geçti tekrar amh yaptırdım üstelik iki farklı yerde 0,77 ve 0,90çıktı o tahlillerim .. böyle fark olmasının nedeni bir laboratuvar amh da alt sınırı 1 kabul ediyor ve sonuç 0,77 diğer laboratuvar alt sınırı 1,5 kabul ediyor sonuç 0,90 o nedenle... özellikle arayıp sormuştum bir tahlilim medicana da diğer tahlilim bezmialem üniversitesinde yapılmıştı..

şimdi benim hapı bırakmamın üzerinden 7 ay geçti vücut tamamen etkisinden kurtulmuştur diyerek doktordan özellikle ben istedim amh tahlilimi .. sonuç gelmedi hala..

bence kötü sonuç alan arkadaşlar durum değerlendirmesi yaparak amh tahlilini tekrarlamaları kendi yararlarına olacaktır

[/QUOTE]

ARKADAŞLAR AMH DÜŞÜK ÇIKAN VE O SIRADA DOĞUM KONTROL HAPI KULLANAN TÜM ARKADAŞLARA SÖYLÜUORUM BENİM TÜM DEĞERLERİM ŞUANDA NORMALE DÖNDÜ LÜTFEN UMUTSUZLUĞA KAPILMADAN ÖNCE TAHLİLLERİNİZİ BİRKAÇ AY ARA İLE YENİLETTİRİN ..

yukarıda hikayem yazıyor zaten

bugün amh sonucumda geldi çok şükür 1,21 değerim evet mükemmel değil ama umut veriyor..

ADETİN 3. GÜNÜ TAHLİLLER

AMH : 1,21
Estradiol (E2) 55 pg/ml
FSH 4.73 mIU/ml
LH 3.09 mIU/ml
Serb. T4 1.08
TSH 0.70

AYRICA BEN 1 AY BOYUNCA DUKAN DİYETİ YAPTIM YANİ PROTEİN BESLENDİM VE 1 AY DIR OMEGA 3 MARİNCAP SPECİAL KULLANIYORUM

Bi

Biz kadınlar için hele de amh sorunu olanlar için zaman çok çok önemli..Sezeryan olduğum için beklemem lazım ama. .sizin bünye etkilenmiş ben iğne kullandığımda aşılamada ve tüp bebek sırasında pek etkilenmemiştim..bence doktorunuza güvenin ve acele edin. Acele edelim :)
evet bünyem etkilendi iğne kullanan arkadaşlara sordum hiç kimse benim gibi olmamış yani kasıklarımın ağrısı zaten hiç geçmedi hayırlısı canım rabbim hayırlısını versin

merhaba bende orda yaptırdım testlerimi yarın sonuç alacağım sizin doktorunuz kım acaba

ben m.park bahçelievlerde özlem dülger' e gitim enson. ancak kendi çabamla gebe kalamazsam tüp bebekte uzman bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Aklımda biri var ancak ücretleri yüksek :(
amh ı tekrar yaptırırsam medilife da yaptıracağım viyat aldım 70 tl ye yapıyorlar

Back
X