- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
bazı aylar yumurtası olmadığından tedavisi iptal olan arkadaşımdan bahsediyorum... öyle olsa onu da dipnot olarak söylerdim zaten.... Allah yardımcın olsun bi şey diyemem...Cnm o arkadasin test sonucu yanlis cimmistir miyom olan insanlarin bizden daha fazla yumurtasi var. Benimde bir tanidim miyomlarla hamle kaldi hemde iki defa ve bebekleri dogdu. Bize gelince ben her ay kalitesiz yumurta olduhu icin ve menepoza her ay daha cok yaklastigim icin kist oluyor. Gitmedigim doktor kalmadi. Benim amh0.16 iken bana yuzde bes sans veriliyor. Ignede kullandim ama hic yumurta buyumedi. Catlatma ignesi vurundum yumurtam catlamadi. Bu ay yine ultrasyona girdim 2 kist 9 tanede minik yumurtan var dedi. Ama nafile ins o 9 yumurta kist olmaz tekrar. Bizim gibi olanlari hamile kalmasina gelince. Saglikli bir bayanin her ay adetin 3. Gunu ultrasyonda 7-8-9 tane 5mm lik yumurta olurmus. Ama bizde ki ya yumurta yok ya yumurta kucuk. Ignelere ragmen yumurta tutmuyor. Hadi tuttu di elim bebek sagliksiz olup dusuk riski ortaya cikiyor bende bizim durumda olan hamile taniyorum bebekleri zayif gelisn bebekleri dogup 3 gun yasayan. ve artik yumurta donasyonu olsun eski mutlulugum huzurum geri gelsin diye kabulleniyorum
ancak ben benim durumumdan çok daha kötü durumda olup ta hamile kalan çok insan tanıyorum.....