AMH testi ne arkadaşım.ben yaptırmadım.ne zaman istiyorlar.ve ne için.
AMH testi yumurta rezervini için isteniyor.herkezden istenmiyor.FSH yüksek olan yada tüp bebekte az yumurta elde edilenlerden isteniyor.araşrırma hastaneleri ve özelde yapılıyor.ben özelde yaptırdım 120 L ya.ama devlette 50 liraya falan yapılıyormuş.
slm arkadaşım benimde amh 0,7 sen neyaptın iyi gelecek bişiyler buldunmu..
gebeliğin hayırlı olsun inş. sorunsuz bir hamilelik yaşarsın darısı başımaBenim 0.3 amh değerim. Tüp bebekte pregon 300 e rağmen 7 yumurtam oldu 6 döllendi ama hiçbiri 5. güne gidemedi(
2 ay sonra doğal hamile kaldım:))
İncir kürü yaptım akşamdan saf zeytinyağına bölünmüş kuru incir koydum 1 tane sabah yedim. bal çörek otu tarçın yaptım. arısütü polen diyen de var...
gebeliğin hayırlı olsun inş. sorunsuz bir hamilelik yaşarsın darısı başımaAllah hayırlı,sağlıklı,akılllı evlat versin..
slm cnm benimde amh düşük bende incir kürünü bu ay ugulyacakdım sen incir kürünü kaynatarakmı uyguladın yoksa sadece saf zeytinyağında bir gece bekleterekmi yoksa ikisinidemi uyguladın.bal tarçın çörek otu yiye yiye bıkdım açıkcası..
ben saraçoğlunun 15-16 adet iniciri suda kaynatarak yapılan kürünü yapıcakdım.
AMH testi yaptırıp değerleri düşük olan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım.benim AMH 0.7 FSH normal, yumurta rezevi düşük.bazı kürler varmış faydası oluyormu acaba?:44:
merhaba canım Ben 26 yaşındayım buna rağmn AMH değerim 1,19 çıktı Bu değerin anlamı yumurta rezervlerimizin az çalışması ve buna bağlı erken menopoz Allah korusun
Ben şu an klomen tedavisi görüyorum ama ilk AMH testimden 5 ay sonra doktor test istedi bende o ay çörek otu bal tarçın karışımı kullanıyordum ve AMH değerim 2,65 olmuştu Normal bir değer değil ama öncekine göre çok iyi soğan kürünün bi faydası olmadığını biliyorum gereksiz kullanımlarda Rahim duvarını inceltiyor ben inciri hiç kaynatmadım gün içinde yiyerek tükettim :) Henüz hamile değilim ama azimle devam :) Rabbim yardımcımız olsun
2.65 neden normal değer değil??
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba canım Ben 26 yaşındayım buna rağmn AMH değerim 1,19 çıktı Bu değerin anlamı yumurta rezervlerimizin az çalışması ve buna bağlı erken menopoz Allah korusun
Ben şu an klomen tedavisi görüyorum ama ilk AMH testimden 5 ay sonra doktor test istedi bende o ay çörek otu bal tarçın karışımı kullanıyordum ve AMH değerim 2,65 olmuştu Normal bir değer değil ama öncekine göre çok iyi soğan kürünün bi faydası olmadığını biliyorum gereksiz kullanımlarda Rahim duvarını inceltiyor ben inciri hiç kaynatmadım gün içinde yiyerek tükettim :) Henüz hamile değilim ama azimle devam :) Rabbim yardımcımız olsun
benim amh 6.5 çıktı pcos olanlar bu kadar yüksek çıkıyor yazıyor nette ama benim böyle bir rahatsızlığım yok anlayamadım pek kötü mü yani değerim
AMH testi yaptırıp değerleri düşük olan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım.benim AMH 0.7 FSH normal, yumurta rezevi düşük.bazı kürler varmış faydası oluyormu acaba?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?