AMH testi yaptıranlar

Nazli80q

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
425
108
123
Sakarya
AMH testi yaptırıp değerleri düşük olan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım.benim AMH 0.7 FSH normal, yumurta rezevi düşük.bazı kürler varmış faydası oluyormu acaba?:44:

AMH testi ne arkadaşım.ben yaptırmadım.ne zaman istiyorlar.ve ne için.

nerde yaptırabilirm arkadaşlar çunku devlette yapılmıyormuş...ist.anadolu yakası için tavsiyelerinz varmı?

AMH testi yumurta rezervini için isteniyor.herkezden istenmiyor.FSH yüksek olan yada tüp bebekte az yumurta elde edilenlerden isteniyor.araşrırma hastaneleri ve özelde yapılıyor.ben özelde yaptırdım 120 L ya.ama devlette 50 liraya falan yapılıyormuş.

Son düzenleme:

benden zekai tahir hastanesinden doktor istedi aldıda kanıı ancak herhangi bir ödeme gerçekleşmedi...benim fsh 11,4 2.testte 10,1 zekai tahirde yaptırdığım 8,37 idi..doktor iyi dedi ahm yi genelde 15 ve yukarı olanlar için dedi..ama yinede ahm için alındı kan

slm arkadaşım benimde amh 0,7 sen neyaptın iyi gelecek bişiyler buldunmu..

Benim 0.3 amh değerim. Tüp bebekte pregon 300 e rağmen 7 yumurtam oldu 6 döllendi ama hiçbiri 5. güne gidemedi(

2 ay sonra doğal hamile kaldım:))

İncir kürü yaptım akşamdan saf zeytinyağına bölünmüş kuru incir koydum 1 tane sabah yedim. bal çörek otu tarçın yaptım. arısütü polen diyen de var...

gebeliğin hayırlı olsun inş. sorunsuz bir hamilelik yaşarsın darısı başıma Allah hayırlı,sağlıklı,akılllı evlat versin..
slm cnm benimde amh düşük bende incir kürünü bu ay ugulyacakdım sen incir kürünü kaynatarakmı uyguladın yoksa sadece saf zeytinyağında bir gece bekleterekmi yoksa ikisinidemi uyguladın.bal tarçın çörek otu yiye yiye bıkdım açıkcası..
ben saraçoğlunun 15-16 adet iniciri suda kaynatarak yapılan kürünü yapıcakdım.

Sağ ol canım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Ben saf zeytinyağına koydum her gece çiğ 1 incir kaynatmadım. Eşimin sperm hızı düşük ona da keçiboynuzu kürü yaptım bir ay. sonraki ay istemedi pekmezini içti sabah akşam 2 yemek kaşığı filan. Bir de ovulasyon testi alıp yumurtlama günümü tespit ettim...

Arkadaşlar ya bugün amh sonucum geldi, sonuç 2.3 sizce nasıl. ..normal değerlerin aralığı 1.5 -5.0 arasi ve doktora gitmeme daha var yorumlarinizi bekliyorum azıcık düşük mü sizce??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AMH testi yaptırıp değerleri düşük olan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım.benim AMH 0.7 FSH normal, yumurta rezevi düşük.bazı kürler varmış faydası oluyormu acaba?:44:

merhaba canım Ben 26 yaşındayım buna rağmn AMH değerim 1,19 çıktı Bu değerin anlamı yumurta rezervlerimizin az çalışması ve buna bağlı erken menopoz Allah korusun
Ben şu an klomen tedavisi görüyorum ama ilk AMH testimden 5 ay sonra doktor test istedi bende o ay çörek otu bal tarçın karışımı kullanıyordum ve AMH değerim 2,65 olmuştu Normal bir değer değil ama öncekine göre çok iyi soğan kürünün bi faydası olmadığını biliyorum gereksiz kullanımlarda Rahim duvarını inceltiyor ben inciri hiç kaynatmadım gün içinde yiyerek tükettim :) Henüz hamile değilim ama azimle devam :) Rabbim yardımcımız olsun

2.65 neden normal değer değil??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

riskli bir değer

Canım ya ben de yeni yaptırdım 2.3 çıktı ama yaptırdığım değer aralığına göre over fertilite düzeyinde...azalmış veya çok azalmış grupta Deil tabii henüz doktoruma konuşmadım ama bilen varsa yorumlarsa sevinirim

Son düzenleme:

benim amh 6.5 çıktı pcos olanlar bu kadar yüksek çıkıyor yazıyor nette ama benim böyle bir rahatsızlığım yok anlayamadım pek kötü mü yani değerim

benimki 10 çıktı, infetilite doktoru gayet iyi dedi, bu durum internetten okuduğum kadarıyla eğer bizim gibi değeri yüksek olanlara yumurtlama tedavisi için ilaç verilirse normalden daha fazla yumurta oluşmasına sebep verebilirmiş, o yüzden drların düşük doz ilaç vermesi gerekiyormuş, yani 6 çıkan 8 çıkan üzülmesin, kötü bir durum söz konusu değil...

konu daha önceden açılmış ama bende yazmak istedim. benim amh değerim 0.5 çıktı fsh da hep yüksek çıkıyor 18-19 civarlarında yaşım 25. geçirmiş olduğum ameliyatlar yüzünden yumurtalık rezervim azalmış 1 tüp denemem var ama yumurta bile toplanamadan yarım kaldı tedavim. yumurtalar boş çıktı yani. şimdi ikinci tüp tedavisi için doktora gidiyoruz. doktor tekrardan amh testi istedi 1.19 çıktı biraz yükselmiş tabi 1 yıl aradan sonra bu sonuç geldi fakat doktorum bunda bi yanlışlık olabilir fsh bu kadar yüksekse amh zaten çok değişiklik göstermez bunda bi yanlışlık var diyor yine 0 larda bekliyordum dedi amh sonucu değişmiyor mu bilemedim. bu süreçte hayıt suyu çörek otu yağı falan kullanmıştım onların bi faydasımı oldu artık sonuç mu yanlış çıktı bilemedim. sen ne durumdasın merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…