Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar AMINEXIL kullanan var mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

filiz0022

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
166
5
118
39
Hatay
Kızla sacım için denemediğim sampuan kalmadı ...belki dökülmesi durur dedim baktım olacak gibi değil önlerde acayip seyrelme oldu... daha önce düşüklerde yasamıstım...ona bagladım..ama yine careyi doktora gitmekte buldum..kansızlık cıktı artı demir eksiliği ve folik asit değerim cok yüksek cıktı ...bir sürü ilac verdi doktor...ve artı amınexıl serumları ve ınneov diye bir ılac bitkisel ...ve sampuanını verdi kullanıp olumlu sonuc alanlar var mı acaba...ve bence ciddi sac dökülmesine maruz kalan arkadaslar doktora gitmenizi tavsiye ederim..altında baska seylerde cıkabiliyor..

kimse kullanmıyor mu ya..google dan da baktım pek yorumda bulamadım...faydasını gören var mı acaba ya?

Merhaba arkadaşlar,

Kerastase spesifique aminexil gl adında bir ürünü bulunmakta. Bu ürün düzenli olarak kullanıldığında neredeyse 15 günde inanılmaz sonuçlar vermektedir. Zaten kerastasenin tüm ürünleri aynı şekilde sonuçlar veriyor. Dökülme 15 gün içerisinde duracaktır. Bundan sonraki kullanımlarda ise saç daha güçlü bir yapıya sahip olmaya başlıyor. Kullandıktan sonra tüm saç bakım üünleri hakkında bildiğiniz herşeyi unutturacak bir ürün. Neyse bence denemenizde fayda var fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı ama denemeye değer. Ben biraz inceledim internette ve satın aldığım site Profesyonel Saç Bakımı & Kozmetik - Sacreyonu.com hem indirimli hemde orjinal ürün alabilabileceğiniz güvenli bir mağaza. Sağlıklı günler dilerim hepinize...

merhaba, bu serum kaş için de kullanılabilir mi acaba?

Merhaba, geçmiş olsun. Ben de aynı durumu yaşıyorum saçlarım çok dökülüyor doktora gidicem hangi testleri yaptırmalıyım kan testi yanında hormon testi troid vs. bunlar da gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…