Ammiyon sıvı fazlaligi yardım kizlar

beyaz kelebek88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
164
48
18
37
Dün doktra gitrim kontrole kızlar herşey normal organları fakan birqz suyun fazla dedi belki erken doğum olabilir dedi...o zaman fazla onemsemedim ama nette baya korkutucu şeyler okudum.aynı durumda olan var mi

canim ablamin hamileligin basindan beri suyu cok fazlaydi sonuc 27 haftalik geldi yigenim sukur simdi 4bucuk yasinda saglikli..zor gunler olsada..benimde kontrollerimde simdiye kadar normaldi her seferde doktora sordum..ama son kontrolumda fazlalik sinirinda cikti insallah bisiycik olmaz erken doguma care olabilcek yada anlayabilcek bisey yok dedi doktorum..oyle bir durum insallah gerçekleşmez..bebislerimizi saglicakla aliriz kucamiza

Canim benim yeni fazla dedi başlarda normaldi.kafama takılan sunne den fazlalasti baya ciddi seyelr yaziyo bebek de kalp hastalıkları falan çok korkuyorum.suyun fazlaligi ne kadar onunda soramadim çok değil biraz ded

Canim benim yeni fazla dedi başlarda normaldi.kafama takılan sunne den fazlalasti baya ciddi seyelr yaziyo bebek de kalp hastalıkları falan çok korkuyorum.suyun fazlaligi ne kadar onunda soramadim çok değil biraz ded
banada bu gidisimde biraz fazla dedi suyun ama sinirda dedi..sekerde fazlalik yapabilir dedi dikkatli beslen dedi..ama cok buyuk problen gormedi insallah bisiycik olmaz

Benimde oğlumda suyu fazlaydı. 34 haftalik doğum yaptım. Ama maşallah oğlum pek kuvezde kalmadı. Benim zaten en başından başka sebeplerden ötürü erken doğum riskim vardı. Çok şükür büyük sorunlar olmadı. Inşallah bebeginiz zamanında gelir :))

Dün doktra gitrim kontrole kızlar herşey normal organları fakan birqz suyun fazla dedi belki erken doğum olabilir dedi...o zaman fazla onemsemedim ama nette baya korkutucu şeyler okudum.aynı durumda olan var mi
Canım bi doktora gitmiştim aynı şeyi bana da söyledi. Sen çok şişkosunnn şeker hastasısın kesinnn falan filan nasıl korkuttu beni anlatamam sana. Kese ölçüm de olması gerektiğinden baya büyükmüş falan. Sonra başka doktora gittim. Ve doktorun ilk dediği şey plesentanın olduğu kısımdan ölçüm yapılırsa su fazla çıkar. Gerçekten de öyleymiş. Başka bi doktora daha görünmeni öneririm. İlk gittiğim doktor kocaman bir liste tahlil vermişti bana yaptırayım diye bir de diyetisyene sokmaya çalıştı hemen. Yani ticarete dökmüşler işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…