amniyo sıvım alt sınırdaymış...

hbyrm

Rabbim OL dedi oluverdi:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
746
6
118
42
kızlar benim bebeğimin her iki böbreğinde de genişleme tespit edildi 21. hafada..yüksek risk sınırındaydı.şimdiye kadar yeni bi büyüme olmadı..ama dün kontrolde doktor suyumun azaldığını alt sınırda olduğunu söyledi..bol su iç dedi ben zaten günde 2,5 lt yakın su içtiğimi söyleyince daha fazla içmene gerek yok dedi.ne yapacağımı bilmiyorum 2 hafta sonra gel dedi.bugün biraz netten araştırınca çok ciddi şeyler okudum..
aranızda daha önce bu sorunla karşılaşan olmuşmuydu..sonucu ne oldu.böbrekleri yüzünden kahrolmuştuk yeni yeni toparlanıyorduk şimdide bu...Allah ın izniyle sağl saim bi kucağımıza alsaydık rahatlayacam baya :((

Son düzenleme:
sanırım bolca dinlenmem gerek. sonuçta suyun alt sınırda ama tamamen yetersiz değil allah korusun yetrsiz olsaydı tehlikeleri artardı,erken doğum,mikrop kapması o sıvı koruyormuş çünkü,hareket engeli vs. yani bolca dinlen.sanırım sıvı toparlanabiliyormuş.

ayrıca dr. sebebini ve neler yapman gerektiğini söyledi mi? merak ettim.

sanırım 6 ay dolmadan risk de daha fazla,bebek ciğer gelişimini tamamlamadığ için,en az 6 aya dek sabret dr.kontrolünde dinlenmelisin....

canım bu hafta raporluyum zaten evdeyim yani...
benim bebeğimde böbrek genişlemesi vardı yani böyle potansiyel bi tehlike vardı ...
şu an 29 hafta oldu zaten..yani 7 yi tamamlamaya az kaldı inşaallah..

Back
X