Merhaba öncelikle moral çok öenmli aklına asla kötü şeyler getirme, sağdan soldan söylenenlere kulak asma verende Rabbim alanda herşeye hazırlıklı ol oluruna bırak ama inş.dularım hiç problem yaşamzsın benim araştırdığım kadarıyla ilk aylarda yani 20 aydan öncesi bu problemi yaşayanların problem oluşturduğu, 20 aydan sonra yaşayıp sorunsuz atlatanı çok duydum ama ilk zamanlarda olmasıki benimki 11haftada başladı bu soruna 20.haftada kaybettim ama tıbben sorun su azlığı diyen yok çünkü bir haftada suyu normale döndü, yani sadece 1hafta bu soruna maruz kaldım ve düzeldi ama bilmiyorum bundan dolayımı bir yeri hasar aldıda 20.haftaya kadar dayandı ypoksa sorun başka bişeymi bilmiyorum ama olmadı bebeğimi kaybettim acısı daha çok yeni ama verenede alanada hamd olsun demek hayırlısı buymuş sorunlu doğup bir ömür beni üzeceğine böylesi belki daha hayırlı rabbim herkese kaldırabileceği yükü verir,olmadı yaşamadı ama şükrediyorum ben yinede yaradana hakkımda hayırlısı buymuş demek, ama dediğim gibi ilk haftalarda bu sorunu yaşamak kötü, bir çok doktor gezdik hepsi aynı şeyisöyledi sorun yok düzelmiş işte sudan kaynaklanan bir hasar varmı diye bir perinatoloğa gittik çok aradık ettik en iyisini bulmak için çünkü herkes aynı göle bakamıyormuş neyse bulduk 350 milyona derken işte 2lü düzeyde ultrasonu çekmeye gittik perinatoloğa tüm organlarına bakıcaktı hepsi sorunsuzmu diye doktor daha karnımda ultrasonu 2 kere gezdirmedne kötü haberim var dedi bebeğin kalbi durmuş bakamadık yani organlarına hasar varmı yokmu ölüm sebebide otopside belli olucaktı ama kıyamadım otopside yapmadım işte böyle bir süreç, ama Rabbimin ol dediğinde olamıyacak hiç bişey yok rızkı varsa ömrü varsa yoktan vareden rabbim sorunsuz kucağına almayı nasip eder hayırlısı için dua et her zaman, bazen böyle olması sorunlu doğmasından çok daha hayırlı, ama içini rahat tut ben çok sorun yaptım çok kastım kendimi acaba acaba çok düşündüm ama yanlış yaptım kendimi o kadar hırplayacaktım rabbime emanet et o doğr olanı biliri yapar,fazla düşünme söylenenlere kulak asma bana bir doktor bu haftalarsa bu sorunu yaşayan çoğu bebek yaşamaz dedi ben ağlamaktan gözlerim şişti bir doktor hiç bişeyi yok çocuğun gelişimi herşeyi normal için rahat olsun dedi,kime inanacağımı şaşırdım en iyisi rabbimin takdirine bırakmak bu sorunu en başlarda yaşayıp kucağına çocuk alanda var alamaynalrda herşey takdir, rabbim yadımcın olsun hayırlsı güzel haberlerini beklyioruz ama 16-22 hafta arasında 2li düzeyde ultrason isteyecekelr senden orda hasar varmı yokmu ne varsa görür söylerler biraz daha sabır, benimki ona yetişmedi bakamadık ama doktorun isterse iyi bir perinatoloğa çektir işinde uzman birine parayı alıp doğru düzgün bakmayan çok doktor var, gerekirse ben çok araştırdım çok doktor çevrem var zaten türkiyede 20-30 tane perinatolog varmış ben sana adresini veririm, tekrar rabbim yar ve yardımcın olsun....