amniyon sıvısı (suyu) azalması nasıl anlaşılır...

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi:) hiç bir sorun olmadı kızım sağlıklı bir şekilde geldi dünyaya şuan 4 yaşında:) suyunun azlığından dolayı herhangi bir sağlık prablemide olmadı herşey gayet normal ve çok şükür sağlıklı bir çocuk, inşallah sizde hiç bir sorun yaşamadan bu süreci atlatırsınız :)

Allah bağışlasın evladınızı, çok sevindim. İnşallah ben de sağlıkla kavuşurum bebeklerime, çok korkuyorum inanın sağlıklı olmayacak diye ama siz bana umut oldunuz, tekrar teşekkür ederim.
Bir de biz de erken doğum riski var hem ikiz olması hem de birinin suyunun az olması nedeniyle.
Sizin su azlığınız kaçıncı haftada tespit edilmişti?
Sonraki süreci yatarak mı geçirmiştiniz? Suyun artması ya da en azından daha da azalmaması için tavsiye edebileceğiniz şeyle var mıdır?
Bir de siz kaçıncı haftada yaptınız doğumunuzu?

Âmin, inşallah..
O dönem Dr banada eğer böyle giderse erken doğum olabileceğini söylemişti, bizim 23. Haftada tespit edildi, yatmadım doktorum sadece kendimi çok yormamamı bol sıvı tüketmemi söyledi bunun harici pek birşey yapmadım zaten 15 günde bir doktordaydım bu şekilde geçti hamileliğim, doğumu da 39 haftayı bitirdikten sonra yaptım

Ne kadar güzel maşallah, inşallah darısı başımıza olur. Doktorum bana da yatış vermedi, hatta çalışıyorum ama masa başındayım. Kendini yormadan çalışabileceğimi, çok ayakta kalmamamı söyledi. Ben de günde en az 3 litre su içmeye çalışıyorum. İnşallah ben de en azından 36.haftayı tamamlayabilirim. Çok teşekkür ederim, bana umut oldunuz.

Rica ederim :) inşallah sağlıkla kavuşun bebeklerinize

I Iyi fikir cnm sen dogum yapmissndr bna yardimci olursan cok sevinirim 32+4haftalik hamileyim ve suyum az.bi dr alalim dedi ani olumler gerceklesebiliomus dedi bi dr.34u dewirelim dedi bi dr.37e kdr goturur dedi.sizin nasil oldu cok korkuyorm

bende seninle aynıyım haftalarımız bile aynı :) bebişlerimizin boy ve kilosu da aynı :) bebek hıçkırıyorsa amniyon sıvısını yutuyor demek diye biliyorum bazen benimki de yapıyor. bende de sulu akıntı çok geliyor akşam acile gitcem bakalım ne dicek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…