Amniyon sivisin fazla olmasi

ii etmişsin dr kontrollerini sıklaştırmakla cnmm
bnm başımdan bu konuyla ilgili bi felaket geldiği için çok dikkatimi çekiyo böle en ufacık bi kötü hbr alınca üzülüyorum..
aman temkini elden bırakma çrş gnü gzl hbrler wer bize:)

ben de 25. haftadayım. Doktorum bana da aynı senin gibi amniyos sıvısının biraz fazla olduğunu söylemişti. Bunun da gebelik şekerinden kaynaklanabileceğini söylemişti. Birkaç gün sonra gebelik şeker yükleme testi yaptırdığımda şekerim yüksek çıktı sonuçları gösterdiğimde doktorum şekerin düzene girince suyun da normale döneceğini söyledi. Ama o kadarcık bir fazlalığın zararı yokmuş.

Ben seker testi yaptirdim. Gebelik sekeri cikmadi bende. Ama biraz erken yapildi test(21. haftada). Yarin gittigimde yeniden isteyecegim seker testi. Belki de sekerim yukseldi. Gebelik sekeri olanlarda sivinin fazla cikmasi normalmis. Bakalim yarin belli olacak. Umarim bir sorun yasamayiz.

Bugun doktora gittim. Ultrasonda bebisin suyuna bakildi. Doktor "fazlalik azalmis" dedi. Ama bundan sonra 15 gunde bir gidecegim, amniyon sivisi kontrolu icin. 100 mg seker testi de yapildi. Sonuclari yarin alacagim. Umarim sekerde problem cikmaz.

Bugun doktora gittim. Ultrasonda bebisin suyuna bakildi. Doktor "fazlalik azalmis" dedi. Ama bundan sonra 15 gunde bir gidecegim, amniyon sivisi kontrolu icin. 100 mg seker testi de yapildi. Sonuclari yarin alacagim. Umarim sekerde problem cikmaz.

Geçmiş olsun canım. Bebeğin suyunun fazlalığının azalması çok iyi. Umarım şekerinde de bir şey çıkmaz.
Benim 50 miligramda 147 çıkmıştı. 15 günlük bir perhizdeyim şu anda. 15. günün sonunda 100 miligram yaptıracağım. İnşallah benimki de düzene girer diye umut ediyorum.

Tesekkur ederim, canim.
Benim 50 mgr'da 120 cikmisti; normaldi yani ama 21.haftada erken yapilmisti. 6 hafta oldu yaptirali. Belki bu surede cikmistir diye ben bugun 100'lugu yaptirdim. Insallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

ayyy çok sewindim cnmm aman bidaha olmasın işlhh...çok geömiş olsun gözün aydın

Fazlalığın azalmasına çok sevindim,çok geçmiş olsun :))İnşallah hamileliğinin geri kalanını huzurla ve sağlıkla,hiçbi problem çıkmadan çok güzel geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

ayyy çok sewindim cnmm aman bidaha olmasın işlhh...çok geömiş olsun gözün aydın
Canim, cok tesekkurler! 100 mg seker yuklemesinde birsey cikmadi. Cok sukur!

Cok tesekkur ederim, canim. O guzel dualarin hepimiz icin, insallah!

bende 29 haftalııgım dunkı kontrolde suyum epey fazla doktor sekerden olabılır dedı yarın 100 grm yapacagım sekerım 25 haftada ıyıydı

meraba canm sende hamileliğinde suyunun fazla olduğunu yazmışsın şimdi benimde suyum fazla 25+5 haftalığım seninki ileriki haftalarda düzeldimi acaba bende tedirginim

[sıze=3]merhabalar benimde suyum sınırdaydı en son şeker yüklemesi istendi ve kesinlikle meyve meyve suyu ve şekerli şeyler tüketmemem gerektiği söylendi 6.5 tu 8 le doğum yapılıyormuş geçen hafta şekerim yüksek çıktı ondan kaynaklıymış düzene girer merak etme[/sıze]

canım bu ölçüm ultrason kağidında ismi nedir sıvının ölçümünün adı inşallah ikimizde zamanında doğururuz hayırlıs:26:

bende 29 haftalııgım dunkı kontrolde suyum epey fazla doktor sekerden olabılır dedı yarın 100 grm yapacagım sekerım 25 haftada ıyıydı
Merhaba kibela epey olmus yazali beninde sivi fazlaligim var.ne yaptin evladini saglicakla dogurabildinmi bu yaziyi yazdigin sene?

Evet canım 1 yasında su an. Su 2 hafta sonra normale döndü. Gecti gitti yani. Dr kontrolünde olduğun müddetçe korkmana lüzum yok, sağlıkla gelecek bebegin :)
Yemin ederim 1haftadir gozume uyku gitmiyor.internette okadar kotuseyler yaziyorki.Rabbim ben ve benim gibilerede kucagimiza saglicakla almayi nasip etsin.cok tesekkurler inan cok rahatladim.Allah sana bagislasin yavrunu.

Yemin ederim 1haftadir gozume uyku gitmiyor.internette okadar kotuseyler yaziyorki.Rabbim ben ve benim gibilerede kucagimiza saglicakla almayi nasip etsin.cok tesekkurler inan cok rahatladim.Allah sana bagislasin yavrunu.
Amin. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben buraya yazdığım yazıyı bile unutmuştum. Su fazlalığı tek basına korkulacak bişey degil ki. Bol su içtim şekerli ve hamurlu hiçbir şey yemedim 2 hafta sonra normale döndü. Hamilelikte korkular bitmiyor gercekten. Moral verseler bile yetmez sana :) iyi olacak hoşcakal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…