- Konu Sahibi berker1971
-
merhaba..
Ben 38 yasindayim, 18 haftalik hamileyim.
Doktorum perinataloji uzmani, 2+4 lu testlerim yapildi. ayricana dunde detayli ultrason'a girdim hersey normal gorunuyor.. Risk olarak 600/1 dendi.. amniyosentez icin bana birakildi.. Bu durumda kafamda cok karisti. Hersey guzel gidiyor, Dr amni sart dememisken. Yaptirip yaptirmamak arasinda kaldim.. Benim yasimda amniyosentez yaptirmamis olan varmi ??
Tsk ederim
Esra
berker 1971 bence kesinlikle yaptırma riskli bi durumun yok.ben yaptırdım ve daha amniyosentezi yaptığı yataktan kalkmadan suyum gelmeye başladı ve 20 haftalık gebeliğim sona erdi.risk yok diye bişey yok bende burda okuduklarıma güvendim acısı falan fazla değil zaten onlar mühimde değil ama sonrasında yaşadıklarımbenim sonucum henüz çıkmadı sağlam çocuğumu ellerimle öldürmüş gibi hissediyorum bu duyguyu kimse yaşatmasın ve şu ikili üçlü testi birileri kaldırsın kafa karıştırmaktan başka bişeye yaramıyo.
arkadaşlar 34 haftalık hamileyim ikilitest riskli çıkmıştı dr ısrarla amniosentez önerdi eşimle biz istemedik çünkü elhamdulillah inançlı insanlarız ne gelirse Allahtan biz sadece dua ediyoruz sağlıklı bir bebek için bebeğiminde hareketleri çok iyi moralim yüksek bir hamilelik geçirirken bugün kontrolüm vardı gittim ama dr yine canımı sıktı bebeğinin ikili sonucundan dolayı kaygılıyım dedi ben kaygılı değilim ama o moral bozmak için hep olumsuz şeyler söylüyor dr gitmek benim için fobi olmaya başladı hayırlısıyla doğum yapsaydım.
mrb arkadaşlar 4 kasımda doğum yaptım çok şükür bebeğim sağ salim dünyaya geldi hiçbir sağlık sorunu yok Allaha şükür.
:Saruboceq:
mrb arkadaşlar 4 kasımda doğum yaptım çok şükür bebeğim sağ salim dünyaya geldi hiçbir sağlık sorunu yok Allaha şükür.
:Saruboceq:
gözün aydın canımcım rabbime şükürleer olsun sağlıcakla büyütmen dileğimle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?