- Konu Sahibi busrahilal
-
Merhabalar sonuca ulastınız mıMerhaba, genoksta fetal dna testi yaptırdık ve 47xxy klinefelter riskli geldi sonrasinda ankara etlikte amniyosentez verdik. E devlete iki sonuc düşmüş ama belge yazıyor, ankarada yaşamıyoruz ve gitmemiz 3 4 günü bulur. O zamana kadar kafayı yememek elde degil.
Sorum şu e nabizda deger kısmında normal yazıyor. Ama belge yazan yere sadece doktor ulaşabiliyor. Acaba testi boyle normal yazan kişiler var mi? Bu sonuca sevinmeli miyim?
Hayir soylemiyolarMerhabalar sonuca ulastınız mı
Bana daha turizomi 10 yüksek riskli dediler Fetal DNA sonucunda Biz de çarşamba günü İzmir'de Amniyosentez yaptıracağız süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama çok zor Allah size de sabır versinHayir soylemiyolar
Genoksta mi yaptirdiniz fetal dnayı ? Amniyosentez kolay ama beklemesi zor.Bana daha turizomi 10 yüksek riskli dediler Fetal DNA sonucunda Biz de çarşamba günü İzmir'de Amniyosentez yaptıracağız süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama çok zor Allah size de sabır versin
Gentan İzmir de yaptırdım. Carsamba amnıyosentez olacagım arastırma hastanesınde. 3 4 hafta beklıyormusuz sanırım nasıl gececek bılmıyorum surecten de sonrasından da endıse duyuyorumGenoksta mi yaptirdiniz fetal dnayı ? Amniyosentez kolay ama beklemesi zor.
Ultrasonda herhangi bir sey çıktı mıGentan İzmir de yaptırdım. Carsamba amnıyosentez olacagım arastırma hastanesınde. 3 4 hafta beklıyormusuz sanırım nasıl gececek bılmıyorum surecten de sonrasından da endıse duyuyorum
Burda herhangi bi şey yazmaz normal olduğu için normal yazmıyor ama sonuç çıkmış gibi. Yüz yüze gitmeden sonucu söylemezler. Bence bi arayın kesin çıktı derlerse gidersiniz. Ben de çapada verdim 2 hafta olduMerhaba, genoksta fetal dna testi yaptırdık ve 47xxy klinefelter riskli geldi sonrasinda ankara etlikte amniyosentez verdik. E devlete iki sonuc düşmüş ama belge yazıyor, ankarada yaşamıyoruz ve gitmemiz 3 4 günü bulur. O zamana kadar kafayı yememek elde degil.
Sorum şu e nabizda deger kısmında normal yazıyor. Ama belge yazan yere sadece doktor ulaşabiliyor. Acaba testi boyle normal yazan kişiler var mi? Bu sonuca sevinmeli miyim?
Ikılı testte ensesı kalın dendi bızde fetal dna yaptırdık fetal dna da trızomi 10 yuksek rısklı geldıUltrasonda herhangi bir sey çıktı mı
Merhabalar bende aybı suecteyım sızın amnıyosentez sebebınız nedırBurda herhangi bi şey yazmaz normal olduğu için normal yazmıyor ama sonuç çıkmış gibi. Yüz yüze gitmeden sonucu söylemezler. Bence bi arayın kesin çıktı derlerse gidersiniz. Ben de çapada verdim 2 hafta oldu
Bizde solunum yollarında ve akciğerlerde sorun var büyük ihtimal tıkanık. Aslında bu hastalık genetik değilmiş ama genetik bi hastalık da eşlik ediyor olabilirmiş o yüzden yaptırdık. Size ne dediler nerde yaptırdınız?Merhabalar bende aybı suecteyım sızın amnıyosentez sebebınız nedır
Bizim ıkılı testte ensesı kalın (2.7) dendi fetal dna ıstendı. Dna da trızomı 10 yuksek rısk cıktı onun ıcın amnıyosentez olscagım carsamba. İzmirdeyiz çipli eğitim arastırma hastanesındeBizde solunum yollarında ve akciğerlerde sorun var büyük ihtimal tıkanık. Aslında bu hastalık genetik değilmiş ama genetik bi hastalık da eşlik ediyor olabilirmiş o yüzden yaptırdık. Size ne dediler nerde yaptırdınız?
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben hiçbi testi yaptırmamıştım ultrason bulgularında gözüktü. Bebek ultrasonda normalse çok endişelenmeBizim ıkılı testte ensesı kalın (2.7) dendi fetal dna ıstendı. Dna da trızomı 10 yuksek rısk cıktı onun ıcın amnıyosentez olscagım carsamba. İzmirdeyiz çipli eğitim arastırma hastanesınde
Sonucu testi verdiğiniz yerden alabilirsiniz. Bende cvs yaptırmıştım devlette e nabızda böyle görünüyor özel bi test olduğu için sonuç yazmıyorlar sizden başkasınada sonucu vermiyorlarMerhaba, genoksta fetal dna testi yaptırdık ve 47xxy klinefelter riskli geldi sonrasinda ankara etlikte amniyosentez verdik. E devlete iki sonuc düşmüş ama belge yazıyor, ankarada yaşamıyoruz ve gitmemiz 3 4 günü bulur. O zamana kadar kafayı yememek elde degil.
İnsallah sızın ıcınde guzel olur herseyİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben hiçbi testi yaptırmamıştım ultrason bulgularında gözüktü. Bebek ultrasonda normalse çok endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?