Amniyosentez yaptiran varmi

ilkhasmunur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
6
1
16
35
Hanimlar ikiz gebeliğin var bebeklerden biri gelişmemiş dr dawn sendromu riski yüksek dedi amniosentez önerdi sizce yaptrmalimiyim yaptıran varmi 24 haftalık hamileyim bu arada ve çok korkuyorm

Öncelikle çok gecmis olsun umarım hic birşeyi yoktur sag salım alırsın kucağına.ben yaptırdım öncelikle videolarına baktım ve gercekten kan alma gibi iki dk lık bir işlem herhangi bir sorun da çıkmadı bir dr kesin yaptır mutlaka bisey var gibi konuşurken diğer gittiğim Prof kesinlikle down sendromu yok ama kafan rahat etsin dedi ilk 12. Haftada 6 mm d n fazla çıkan kalinlik giderek küçülüyordu zaten sonuçları yeni aldık elimize sorun yok insanlar 4mm yi bile dert ederken ben bizim 6 mm nasıl küçülür diyordum çok dua ettim rabbime çok çok şükür şimdi kafam rahat en azından allahım umarım iyi sonuçlarını eline almayı nasip eder

Hanimlar ikiz gebeliğin var bebeklerden biri gelişmemiş dr dawn sendromu riski yüksek dedi amniosentez önerdi sizce yaptrmalimiyim yaptıran varmi 24 haftalık hamileyim bu arada ve çok korkuyorm
Merhaba islemi yaptirdinizmi acaba? Bende ikiz gebelikte 20. Haftadayim ve doktorun banada onerdi. Ne yapacagimi bilmiyorum:(

Back
X