Cevap için teşekkür ederim sizin ne için alınmıştı sonuçlarınız çıktı mı acabaAmniyosentez yaptırdım . İşlem en fazla 2-3 dakika sürüyor . Dayanılmaz ağrılı bir işlem değil . Kalçadan iğne yaptırıyor gibi bir his var . Sıvıyı aldıktan sonra 1 saat kadar odada dinlendim daha sonra 2-3 gün dikkat ettim ağır kaldırmadım vs. Daha sonrasında bir sıkıntı yaşamadım . Korkulacak bir işlem değil . Umarım iyi sonuçlar alırsınız
Sizin için sevindim bende bekliyorum ama her ihtimal geliyor aklıma ne yazık kiBende yaptırdım
Oğlumda büyük bir kalp deliği vardı,
Aslında fetal iyi gelmişti ama yinede aldırmak istedik,
Yani birseyde varsa bizi neler bekliyor görelim istedik.
Şükür hersey temiz geldi
İnşallah sizinle öule olur 4 hafta da sonuç çıktı.
Sizde sadece ikili test mı yüksek geldiSizin için sevindim bende bekliyorum ama her ihtimal geliyor aklıma ne yazık ki
4 lü test riskli down çıkmış 1:50 ikiliyi kaçırmıştım ultrason da normal dediler her şeySizde sadece ikili test mı yüksek geldi
Ultrasonda birsey yok dimi
Ama canım zaten bu testler hep yanlış çıkıyor orana vuruyor yaş bilmem ne4 lü test riskli down çıkmış 1:50 ikiliyi kaçırmıştım ultrason da normal dediler her şey
Ahh İnşALLAHAma canım zaten bu testler hep yanlış çıkıyor orana vuruyor yaş bilmem ne
İçimden geçti hiç birseyi yok bebeğinin
Sana diyorum kuzumAhh İnşALLAH23 haftalık olduk kötü ihtimali düşünmek istemiyorum dua edin bana . Bi iyi bi şey yok diyorum sonra ya o kişi bensem diyorum kimseyi sınamasın ALLAH böyle
Amin amiin İnşALLAHSana diyorum kuzum
Hiç birsey yok Allah’ın izni ile nerde yaptırdın amniyosentezi
Fetal DNAda trizomi 21 yüksek riskli çıktığı için amniyosentez yapıldı . Maalesef amniyosentezle sonucumuz kesinleşti .Cevap için teşekkür ederim sizin ne için alınmıştı sonuçlarınız çıktı mı acaba
Anladım canım 4,6 hafta arasında çıkar inşallah gönlünü ferah tut bol bol sadaka çık rabbim bebeğini sana bağışlasınAmin amiin İnşALLAHÇam sakurada salı günü yapıldı
Amin İnşALLAH bi ön sonuç çıkıcakmış bir ay sonra da bi rapor çıkıyor dediAnladım canım 4,6 hafta arasında çıkar inşallah gönlünü ferah tut bol bol sadaka çık rabbim bebeğini sana bağışlasın
Yaa üzüldüm çok değeriniz kaçtı sizin ultrasonda bi şey çıkmış mıydıFetal DNAda trizomi 21 yüksek riskli çıktığı için amniyosentez yapıldı . Maalesef amniyosentezle sonucumuz kesinleşti .
Bizim ultrasonda hiçbir belirtimiz yoktu nıpt testini önlem amaçlı yaptırdık . Ama ilerleyen haftalarda kalpte sıkıntılar çıktı. Ense kalınlığı hep normaldi .Yaa üzüldüm çok değeriniz kaçtı sizin ultrasonda bi şey çıkmış mıydı
Kaçıncı haftada sorun çıktıBizim ultrasonda hiçbir belirtimiz yoktu nıpt testini önlem amaçlı yaptırdık . Ama ilerleyen haftalarda kalpte sıkıntılar çıktı. Ense kalınlığı hep normaldi .
Çok geçmiş olsun bende çok korkuyorum bakalım nolcak1 haftada ilk sonuç çıktı 2 hafta sonra kesin sonuç çıkmış oldu . 19 haftalıkken kesinleşti yani