• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez Yaptıranlar

u25n

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
937
Puanlar
123
Merhaba 4lü tarama testimde 1.50 down sendrom riski çıktı detaylı ultrasona girdim iki defa bir sorun görülmedi. Belirlemek için sıvı alındı. Amniyosentez yaptıran arkadaşlarım süreçlerini benimle paylaşabilir mi psikolojik olarak çok kötüyüm bebeğim 23 haftalık oldu nolcak bilmiyorum 😔🤲🏻

Amniyosentez yaptırdım . İşlem en fazla 2-3 dakika sürüyor . Dayanılmaz ağrılı bir işlem değil . Kalçadan iğne yaptırıyor gibi bir his var . Sıvıyı aldıktan sonra 1 saat kadar odada dinlendim daha sonra 2-3 gün dikkat ettim ağır kaldırmadım vs. Daha sonrasında bir sıkıntı yaşamadım . Korkulacak bir işlem değil . Umarım iyi sonuçlar alırsınız 🤲

Amniyosentez yaptırdım . İşlem en fazla 2-3 dakika sürüyor . Dayanılmaz ağrılı bir işlem değil . Kalçadan iğne yaptırıyor gibi bir his var . Sıvıyı aldıktan sonra 1 saat kadar odada dinlendim daha sonra 2-3 gün dikkat ettim ağır kaldırmadım vs. Daha sonrasında bir sıkıntı yaşamadım . Korkulacak bir işlem değil . Umarım iyi sonuçlar alırsınız 🤲
Cevap için teşekkür ederim sizin ne için alınmıştı sonuçlarınız çıktı mı acaba

Bende yaptırdım

Oğlumda büyük bir kalp deliği vardı,
Aslında fetal iyi gelmişti ama yinede aldırmak istedik,
Yani birseyde varsa bizi neler bekliyor görelim istedik.
Şükür hersey temiz geldi

İnşallah sizinle öule olur 4 hafta da sonuç çıktı.

Bende yaptırdım

Oğlumda büyük bir kalp deliği vardı,
Aslında fetal iyi gelmişti ama yinede aldırmak istedik,
Yani birseyde varsa bizi neler bekliyor görelim istedik.
Şükür hersey temiz geldi

İnşallah sizinle öule olur 4 hafta da sonuç çıktı.
Sizin için sevindim bende bekliyorum ama her ihtimal geliyor aklıma ne yazık ki😒

Sizin için sevindim bende bekliyorum ama her ihtimal geliyor aklıma ne yazık ki😒
Sizde sadece ikili test mı yüksek geldi
Ultrasonda birsey yok dimi

Sizde sadece ikili test mı yüksek geldi
Ultrasonda birsey yok dimi
4 lü test riskli down çıkmış 1:50 ikiliyi kaçırmıştım ultrason da normal dediler her şey

4 lü test riskli down çıkmış 1:50 ikiliyi kaçırmıştım ultrason da normal dediler her şey
Ama canım zaten bu testler hep yanlış çıkıyor orana vuruyor yaş bilmem ne
İçimden geçti hiç birseyi yok bebeğinin

Ama canım zaten bu testler hep yanlış çıkıyor orana vuruyor yaş bilmem ne
İçimden geçti hiç birseyi yok bebeğinin
Ahh İnşALLAH 🙏 23 haftalık olduk kötü ihtimali düşünmek istemiyorum dua edin bana . Bi iyi bi şey yok diyorum sonra ya o kişi bensem diyorum kimseyi sınamasın ALLAH böyle 😒

Ahh İnşALLAH 🙏 23 haftalık olduk kötü ihtimali düşünmek istemiyorum dua edin bana . Bi iyi bi şey yok diyorum sonra ya o kişi bensem diyorum kimseyi sınamasın ALLAH böyle 😒
Sana diyorum kuzum
Hiç birsey yok Allah’ın izni ile nerde yaptırdın amniyosentezi

Cevap için teşekkür ederim sizin ne için alınmıştı sonuçlarınız çıktı mı acaba
Fetal DNAda trizomi 21 yüksek riskli çıktığı için amniyosentez yapıldı . Maalesef amniyosentezle sonucumuz kesinleşti .

Amin amiin İnşALLAH 🙏Çam sakurada salı günü yapıldı
Anladım canım 4,6 hafta arasında çıkar inşallah gönlünü ferah tut bol bol sadaka çık rabbim bebeğini sana bağışlasın

Anladım canım 4,6 hafta arasında çıkar inşallah gönlünü ferah tut bol bol sadaka çık rabbim bebeğini sana bağışlasın
Amin İnşALLAH bi ön sonuç çıkıcakmış bir ay sonra da bi rapor çıkıyor dedi

Fetal DNAda trizomi 21 yüksek riskli çıktığı için amniyosentez yapıldı . Maalesef amniyosentezle sonucumuz kesinleşti .
Yaa üzüldüm çok değeriniz kaçtı sizin ultrasonda bi şey çıkmış mıydı

Yaa üzüldüm çok değeriniz kaçtı sizin ultrasonda bi şey çıkmış mıydı
Bizim ultrasonda hiçbir belirtimiz yoktu nıpt testini önlem amaçlı yaptırdık . Ama ilerleyen haftalarda kalpte sıkıntılar çıktı. Ense kalınlığı hep normaldi .

Bizim ultrasonda hiçbir belirtimiz yoktu nıpt testini önlem amaçlı yaptırdık . Ama ilerleyen haftalarda kalpte sıkıntılar çıktı. Ense kalınlığı hep normaldi .
Kaçıncı haftada sorun çıktı 😒

Back
X