Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep kamilde yaptırdımyaptirdim ense kalınlığı 5mm çıkmıştı bir ay önce kahrolduk 3 doktor çocuğu aldirmamizi önerdi amniyosentez yapılmadan ancak biz ne olursa olsun devam etcegimizi söyledik sonuç temiz cikti inşallah hepimizin temiz cikarArkadaşlar amniyosentez yaptiran sonucunu alan ya da sonuc bekleyen var mi
Merhaba, ben 3 gün önce yaptırdım özel bir hastanede, ikili ve üçlü testlerim temiz çıktı 21. Haftada detaylı ultrasona girdim bebekte sorun olduğu söylendi amniyosentez istendi sonuç bugün çıkacak Beyinde iki taraflı kist ve ayakta içe büküklük var sonuçları paylaşırım.Rabbim şifa bekleyenlere acil şifa versinArkadaşlar amniyosentez yaptiran sonucunu alan ya da sonuc bekleyen var mi
Merhaba, ben 3 gün önce yaptırdım özel bir hastanede, ikili ve üçlü testlerim temiz çıktı 21. Haftada detaylı ultrasona girdim bebekte sorun olduğu söylendi amniyosentez istendi sonuç bugün çıkacak Beyinde iki taraflı kist ve ayakta içe büküklük var sonuçları paylaşırım.Rabbim şifa bekleyenlere acil şifa versin
Geç gördüm kusura bakmayın. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür, amniyosentez de hiç Gözde büyütülecek birşey değil. Yaptırmayan insanların kulaktan dolma bilgilerle sağda solda gereksiz konuşması sonucu gözümüzde dağ oluyor maalesef. Kesin sonuç olduğu için insan çok rahatlıyorMerhaba nasıl çıktı sonuçlar acaba?
benim de ense kalınlıgı normalin ustunde cıktı. kan testi istediler ama onu yaptırmayip amniyosentez isteyecegim emin olmak için.
Doktorum %1-2 ihtimalle enfeksiyon riskinin olduğunu söyledi steril ortam gerekli, düşük yapma yada kanama riski de aynı şekilde %1 ihtimalGeç gördüm kusura bakmayın. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür, amniyosentez de hiç Gözde büyütülecek birşey değil. Yaptırmayan insanların kulaktan dolma bilgilerle sağda solda gereksiz konuşması sonucu gözümüzde dağ oluyor maalesef. Kesin sonuç olduğu için insan çok rahatlıyor