bende yaptırdım canım cok sukur ıyı cıktı 13 temmuzda yaptırdım 17 agustosta acıklandı zaman aldı bızımkı bıraz ama sonuc guzel cıkınca unuttuk bekledıgımız zamanları sen ne ıcın yaptırcan
Benim 3 lü tarama testimde down sendromu şüphesi vardı o yüzden yaptırmaya karar verdik.gerçi gittiği perinatolog gerek olmadığını kan tahlili ile yapılan testinde yeterli olacağını söyledi ama eşim emin olmak adına amniyosentez yaptırmak istedi. Bekliyom işte bende inşallah temi çıkar sonuçlarınızda bizde sağlıkla kucağımıza alırız kızımızı
17 haftalık gebe iken yani 1 hafta önce Amniyosentez yaptırdım çok basit ve acısız bi işlem. Lâkin ilk sonuç kötü çıktı bebeğim de Trizomi 18 teşhisi konuldu 3 gün önce gebeliğim sonlandı. Çok zor Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
OTE="cadi_35, post: 48218528, member: 646616"]Basin sag olsun canim Rabbim tez zamanda saglikli sihatli eli ayagi duzgun bi evlat versin ...[/QUOTE]
Amin canım
Zeynep kamilde yaptırdımyaptirdim ense kalınlığı 5mm çıkmıştı bir ay önce kahrolduk 3 doktor çocuğu aldirmamizi önerdi amniyosentez yapılmadan ancak biz ne olursa olsun devam etcegimizi söyledik sonuç temiz cikti inşallah hepimizin temiz cikar
EEzgi23102010
geçmiş olsun kardeş. çok şükür temiz çıkmış sonucun. Artık ben bu ikili teste güvenmiyorum.benim bebeğimim ikili testi sonucu ve ve genel ultrason muayenesi temiz çıkıyordu. ki sonucu almaya gittim temiz dedi. Ama gelmişken bi muayene edim dedi. Orda omfosel (bagirsak anomolisi) olabilir diyince sonraki sürecte herşey birbirine girdi.doktorlar, muayeneler , sonuç 4 buçuk ayını doldurduğu gün bebeğim melek oldu. Allahım tüm gebelere ve bebeklerine yardım etsin die hergün dua ediyorum. Gerçekten süreç artık hep zorlu.. dilerim sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alırız.
Merhaba, ben 3 gün önce yaptırdım özel bir hastanede, ikili ve üçlü testlerim temiz çıktı 21. Haftada detaylı ultrasona girdim bebekte sorun olduğu söylendi amniyosentez istendi sonuç bugün çıkacak Beyinde iki taraflı kist ve ayakta içe büküklük var sonuçları paylaşırım.Rabbim şifa bekleyenlere acil şifa versin
Merhaba, ben 3 gün önce yaptırdım özel bir hastanede, ikili ve üçlü testlerim temiz çıktı 21. Haftada detaylı ultrasona girdim bebekte sorun olduğu söylendi amniyosentez istendi sonuç bugün çıkacak Beyinde iki taraflı kist ve ayakta içe büküklük var sonuçları paylaşırım.Rabbim şifa bekleyenlere acil şifa versin
Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???
Geç gördüm kusura bakmayın. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür, amniyosentez de hiç Gözde büyütülecek birşey değil. Yaptırmayan insanların kulaktan dolma bilgilerle sağda solda gereksiz konuşması sonucu gözümüzde dağ oluyor maalesef. Kesin sonuç olduğu için insan çok rahatlıyor
Geç gördüm kusura bakmayın. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür, amniyosentez de hiç Gözde büyütülecek birşey değil. Yaptırmayan insanların kulaktan dolma bilgilerle sağda solda gereksiz konuşması sonucu gözümüzde dağ oluyor maalesef. Kesin sonuç olduğu için insan çok rahatlıyor