Amniyosentez yerine kan testi yaptiranlar...

Yaşında çok küçük korkma sen inş. Bişey olmaz ultrason nasıldı...
ultrasonda herşey çok normaldi ağzı burnu gözleri kemik yapısı hepsi normal sağlıklı çıktı kalp atışlarına falan baktı gayet iyi hiçbi sorun yok gibi dedi ama testlerin sonuçları çok korkuttu. ilk ikili test 2 3 hafta sonra da dörtlü test yaptırdım ilki çok iyi dörtlü sıkıntılı çıktı

ultrasonda herşey çok normaldi ağzı burnu gözleri kemik yapısı hepsi normal sağlıklı çıktı kalp atışlarına falan baktı gayet iyi hiçbi sorun yok gibi dedi ama testlerin sonuçları çok korkuttu. ilk ikili test 2 3 hafta sonra da dörtlü test yaptırdım ilki çok iyi dörtlü sıkıntılı çıktı
Hiç korkma bişey yoktur ultrasonda önemli kan testi riski ihtimali var diyor sen kan testi yaptir rahatla....

hiç istemiyorum bende amniyosentezi ağrısını acısını geçtim sonuç iyi çıkarsa sonradan bebeğe bişey olursa diye korkuyorum doktorum söyledi fetal dna testiymiş sanırım iki seçeneğin var ama en etkilisi amniyosentez dedi elim kolum bağlı nabıcamı şaşırdım çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın
canım ikili test iyi çıkarsa diğer testlere gerek duymuyor doktorlar ki enim doktorum da gerek duymadı. amniyosentez iin riskli demişti

bana risklerinden bahsetmedi bile sadece olman gerekli dedi
merhaba bende sizinle aynı durumdayım acaba cocgunuzu kucagınıza aldınız mı durumlar nasıl gelişti.benımde 2 li tarama temız 3 lü tarama cok riskli cıktı ama ultrasonda bı sıkıntı görmeedı doktor.

merhaba bende sizinle aynı durumdayım acaba cocgunuzu kucagınıza aldınız mı durumlar nasıl gelişti.benımde 2 li tarama temız 3 lü tarama cok riskli cıktı ama ultrasonda bı sıkıntı görmeedı doktor.
Slm banada yüksek rısk denemişti 1/50 hemde harmoni testı yaptırdık hıcbır sorun cıkmadı oğlum ıkı haftalık su an kucağımda uzulmeyın emın olun sızdede sorun çıkmayacak

Slm banada yüksek rısk denemişti 1/50 hemde harmoni testı yaptırdık hıcbır sorun cıkmadı oğlum ıkı haftalık su an kucağımda uzulmeyın emın olun sızdede sorun çıkmayacak
inş. canım ne olursa olsun kabulumuz o bızım yavrumuz hayırlısı inş sağlıklı doğar. cvp yazdığınız için tesekkur ederim umut oldunuz. yavrunuzu sağlıklı sıhatli büyütün inş.

inş. canım ne olursa olsun kabulumuz o bızım yavrumuz hayırlısı inş sağlıklı doğar. cvp yazdığınız için tesekkur ederim umut oldunuz. yavrunuzu sağlıklı sıhatli büyütün inş.
AmınTabıkı kabulümüz ama benımde hamılelıgım zehır oldu amelıyathanede uyuyana kadar Allah'a yalvardım sağlıklı goreyım dıye yavrumu cok şükür ...o testler sadece olasılık hesaplama kendını çok yıpratma

merhaba henüz doğmadı son haftamızdayız. benimde 3 lü taramada çok yüksek çıkmıştı risk ultrasonda herşey normaldi. bakırköy sadi konukta amniyosentez işlemi yaptırdım kan testi istemiştim ilk ama güvenemedim sanırım yüzde yüzlüğüne. allahıma şükür hiçbir problem çıkmadı önemli olan ikili testin sonucu demişti zaten oradaki doktor inşallah sizinkindede bişey çıkmaz amniyosentezden çok korkmuştum ama korktuğum kadar çıkmadı tabi doktor seçimi de önemli. 1 ay sürüyo sonuçların çıkması beklemek çok zordu. şimdi son haftamızdayız herhangi bi problemimiz yok allaha şükür inşallah sizde sağ sağlim alırsınız kucağınıza.

merhaba henüz doğmadı son haftamızdayız. benimde 3 lü taramada çok yüksek çıkmıştı risk ultrasonda herşey normaldi. bakırköy sadi konukta amniyosentez işlemi yaptırdım kan testi istemiştim ilk ama güvenemedim sanırım yüzde yüzlüğüne. allahıma şükür hiçbir problem çıkmadı önemli olan ikili testin sonucu demişti zaten oradaki doktor inşallah sizinkindede bişey çıkmaz amniyosentezden çok korkmuştum ama korktuğum kadar çıkmadı tabi doktor seçimi de önemli. 1 ay sürüyo sonuçların çıkması beklemek çok zordu. şimdi son haftamızdayız herhangi bi problemimiz yok allaha şükür inşallah sizde sağ sağlim alırsınız kucağınıza.
Benimde 4 lü riskli çıktı ama ben artık kan testi veya amniyosentez yaptırmadm dua ederek yavrumu bekliyorum.allahim inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder . Bu aptal testi niye yaptırdım onu da bilmiyorum.bi daha asla yaptırmam.dua edin kızlar sağlıkla gelsin bebeklerimiz

GESEGE GESEGE eeee4 eeee4 doğumlarınız nasıl sonuçlandı?37 yaşında genişletilmiş panorama ve ayrıntılı ultrasonum normal ama amniyosentez yaptırsam mı derken paylaşımlarınız gördüm.Bilgi verirseniz sevinirim.

GESEGE GESEGE eeee4 eeee4 doğumlarınız nasıl sonuçlandı?37 yaşında genişletilmiş panorama ve ayrıntılı ultrasonum normal ama amniyosentez yaptırsam mı derken paylaşımlarınız gördüm.Bilgi verirseniz sevinirim.
merhaba doğum yapalı 4 buçuk ay oldu herhangi bi sorun çıkmadı oğlumda ben amniyosentezi yaptırdım güvendiğim bi doktordu o yüzden yaptırdım yoksa cesaret edebilirmiydim bilmiyorum ultrason verileri normal çıkmıştı hiçbi sorun yok bebekte dedi doktorum ama ben emin olmak için yaptırdım dediği gibi herhangi bi sorun da çıkmadı allaha şükür şu an 4 buçuk aylık oldu gelişimi sağlığı gayey iyi allaha şükür yani her doktorun dediğine inanmamak gerekiyo benim çok başıma geldi bu bi kaç doktor gezdim bu yüzden.

Back
X