Amniyotik bant görüldü :(

ozgurruzgar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
303
35
merhaba arkadaslar dün arastrma hastanesine gittim tedavim vardı baska bi rahatsızlığım için,kadın doğumdada muayene oldum 25 haftalık hamileyim bebeğim çok şükür iyi durumuda iyi ama amniyotik bant görüldü rahimin bi köşesine yakın diğer doktorun bişey demedimi dediler yok demedi yani şimdilik bi sıkıntı yaratmamış ama çok korkuyorum kızlar ya bi yeri takılırsa diye gecen sene kürtaj olmuştum belki ondandır dediler bilmiyorum aklımda deli düşünceler var kızlar.

Sorun yaratmaz umarim. Farkli bir doktora mi gorundun de anlasildi peki? Kendi doktorun nasil uyarmadi ya da soylemedi bu konuda sana birsey? Fark etmedi mi acaba?

Evet cerrahpaşaya gittim ordaki kadın doğum söyledi.kendi doktorumda özel bi hastane şu zamana kadar bişey söylemedi çok şükürki bebeğe bişey olmamış ama bundan sonra kontrollerin sık olması lazımmış çok korkuyorm ya banta bi yeri dolanırsa diye sonuçta bu bebek buyucek yeri nekadar kalıcakki şuan 800gr 1hafta sonra randevum var inşallah kendi doktorumda güzel şeyler söyler.

Amniyotik bant hakkinda bilgisi olan var mi?ultrasonda kese de katlanma gordu doktor o kadar onemsemedi ama internette ciddi sonuclari olabilecegi yaziyor bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…