Gerçekten çok zor bir seçim şuan düşünüyorum yine olsa yine beklerdim son ana kadar… ama o süreç o kadar yıpratıcı ki resmen bedenim yavruma mezar oldu. Ama bazı şeyler için çözüm yok onun için siz en az hasarla atlatmanız lazım ben direkt sezeryan oldum karnı özellikle çok şişmişti asitten dolayı ama son kontrolde doktor cilt altı ödem oluştuğunu ve kalbe giden akımlardan birinin de durduğunu söyledi. Ciğerleri de gelişmemişti böbrekleri de gelişmedi çoğu organı gelişmedi çok kötü durumdaydı bacak boyu kısaldı kemikleri uzamamıştı hangi haftada gelişiminin durduğunu bilmiyorum ama o asit bir anda oluyormuş öyle söylediler O zamanlar pek bebeğin durumunu soramıyordum duymak istemiyordum. Ama Bizimde durumu çok kötüydü ama bu durum su toplaması nedeniyle oluşmuş hidropsta gelişim sırasında olan bir sıkıntı. 27 haftalıkken 34 haftalıktı karnındaki su.
Evet o testi de şuan fark ettik biz o zaman bir sürü kan verdim test yaptım ama en önemlisi parvoymuş şuan anlıyorum ama doktor yine de yüzde yüz parvovirüsten öyle oldu demiyor neyden oldu neden oldu tüm sorularım cevapsız yeni gebelik içinde korkuyorum