Amnyosentez yaptiran var mi??

Eydaa60

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
62
1
86
Diğer
Kizlar amnyosentez yaptiran var mi aranizda?
Ultrasonda bebegimin ense kalinligi 5.16mm cikti
22 mayis amnyosentez icin randevum var ama cok korkuyorum sonuctan.
Kan testine gerek duymadi doktorm, ense kalinligi 3un uzerinde diye.

Kizlar amnyosentez yaptiran var mi aranizda?
Ultrasonda bebegimin ense kalinligi 5.16mm cikti
22 mayis amnyosentez icin randevum var ama cok korkuyorum sonuctan.
Kan testine gerek duymadi doktorm, ense kalinligi 3un uzerinde diye.

canım ben yaptırdım iki hafta önce fakat benim durumum farklı benim yavrum özafagus atrezisi hastalığı ile doğacak nedir bu yemek borusu ya hiç gelişmedi yada tıkalı doğar doğmaz ciddi ameliyatlar geçrecek bu anomaliye ek bir şey vrmı diye amniyosentez+ gen tarması yapıldı bana amniyo sentez sonuçlarımız iyi geldi down yada tirizomi18 yokmuş yavrumuzda şimdi gen taramasının sonucunu bekliyoruz

benim ikili ve dörtlü testim iyi gelmişti zaten canım onlar sadece emin olmak için gen taraması yaparken amniyosentezide yptılar çünki genelde özafagus atrezisinde başka anomalilerde oluyormuş bizde yok şükür sende yüreğini ferah tut korkma

işlem esnasında azda olsa canın yanıyor ama dayanabiliyosun bol bol dua et üzülme inş. herşey yoluna girer

Saol, icimi ferah tutmaya calisiyorum ama icime oyle bir korku dusuyor ki bazen, bu bir ay nasil bitecek diye kendi kendimi yiyorum.
Kendimi yalniz hissediyorum, esimle de aramiz kotu bu aralar..

Insallah seninde sonuclarin iyi cikar..
2hafta mi suruyor, sonuclari alabilmek icin?

Saol, icimi ferah tutmaya calisiyorum ama icime oyle bir korku dusuyor ki bazen, bu bir ay nasil bitecek diye kendi kendimi yiyorum.

anladım moral çok önemli bu durumda ilk bende yıkıldım ayıldım bayıldım ama o yavrular bunu hissediyo onlara bu sıkıntıyı vermememiz lazım unutma bunu
bizim aciliyeti olduğundan doktorumuz devreye girdi ve 3 gün içinde öğrendik sonucu canım

Sizin sonuc ne oldu?
Bugunde karninda sivi cikti. :s

Merhaba. Bende 29 nisan'da oldum. Ense kalınlığı 1.3'tğ. ikili test iyi cıktı ama 3'lü yuksek rısklı cıktı. Sonucu 20 mayısta alıcam. Cok agladım. Cok korktum ya bebege bısey olursa diye. Ama doktorum cok iyi, acımadı desem yerıdır.

Insallah sonuclarin iyi cikar.
Amnyosentez icin doktoruma guveniyorm acisada sorun degil.
Bebegim saglikli degil gibi geliyor 😔
Ultrasonu ceken dr oyle umitsuz konustu ki :s
Ama dr um sagkli da olabilir deyince icime su serpmisti.
Bugunde ultrasonda ense hala kalin! Birde bebegin karninda su 😥

Senı cok iyi anlıyorum. Her doktor farklı yorumluyor. Bana da bı doktor hamılelıgımın başında bos gebelık gibi kese demıstı. Cok üzülmüştüm. Bende korkuyorum suan. Neden 3'lü test riskli cıktı diye. En güvenlı sonuc amniyonsentez. Sabret, bekle. Gerekırse riskli gebelık uzmanı bırıne daha gorun. Nerde yasıyorsun?

Fransada yasiyorum
22mayista amniyosentez im var.
Bugun gu dr sorun cikarsa hemen almak icin evraklari hazirlariz dedi sok oldum.

Fransada yasiyorum
22mayista amniyosentez im var.
Bugun gu dr sorun cikarsa hemen almak icin evraklari hazirlariz dedi sok oldum.

Cok duygusal yaklaşmıs maşallah.
Birsey sorucam. Ben 29 nisanda oldum. 20 mayısta alıcam sonucu. Fransada cabuk mu alınıyor sonuc? Nasıl hemen karar verdı bende anlamadım.

Cok duygusal yaklaşmıs maşallah.
Birsey sorucam. Ben 29 nisanda oldum. 20 mayısta alıcam sonucu. Fransada cabuk mu alınıyor sonuc? Nasıl hemen karar verdı bende anlamadım.

28 nisan normal ultrason randevum vardi, yaklasik 9 haftalik ti bebisim. Ense kalin cikinca "5mm", Ultrasonu yapan dr bnm doktoru aradi bugun hemen acilen gorebilirmisin diye, yogundu 30 nisan a randevu verdi.
Gittim amniyosentez anlatti, hastane'den randevuyu aldi 22mayis ama bekleyecen o tarihi yoksa yeterince sivi olmaz dedi...
Amnyosentez tarihine kadar bebek dusedebilir dedi! Korktm tkr ultrason verirmisiniz arada dedim 9mayis yaptir dedi, oylesine istedim yani.
22mayis ta amnyosentez gecircem, ve bugun ku dr sordum 48saat sonra sonuc alabilmek icin fish testi varmis hastanede onu iste dedi. Sonuclarin bir kismini 48saat sonra alirsin, ama onaylanmasi icin 2hafta beklemek zorundasin dedi. Sonrada aliriz istegin uzerine dedi 😩

Bugun yanliz gittim
Esime diyemedim birde karninda su cikti, enfeksyondur yada kalpte sorun vardir dedi.. Diyemedimmm
Kesin birsey var dedi 😓

Bugun yanliz gittim
Esime diyemedim birde karninda su cikti, enfeksyondur yada kalpte sorun vardir dedi.. Diyemedimmm
Kesin birsey var dedi 😓

Ne diyecegımı bilemiyorum.
Ama bu bebek ikinizin.
Eşine mutlaka anlatmalısın bence.
Belki o farklı bırsey dusunur yada bulur.

Ne diyecegımı bilemiyorum.
Ama bu bebek ikinizin.
Eşine mutlaka anlatmalısın bence.
Belki o farklı bırsey dusunur yada bulur.

sonuclardan belli olur zaten
Y'a ona gore amniyosentez yaptirip aci cekmene gerek yok diyordu
Buldugu cozum bu: dr lar bebek saglikli olmayacak diyorsa aldirmaliyim, ultrason cekende olumsuz konusuyor surekli

Benım eşimde cok korkuyorum diye yaptırma dedi bana. Ama bırde sunu ekledı, amcam zıhın engellıydi. Babaannem ölünce oda öldü. Saglıklı degılse bunu bilmemiz gerek dedi. Harmony diye bi test var % 99 sonucu guvenılır. Sırf bana bunu dedi diye deli gibi korkmama ragmen yaptırdım. Cunku o sorumluluk ıkımızındı. Sende herseyi paylaş. Ne ise sonuc tek tasıma derim. Benı de bılgılendır. Aklım da dualarım da senınle.

sonuclardan belli olur zaten
Y'a ona gore amniyosentez yaptirip aci cekmene gerek yok diyordu
Buldugu cozum bu: dr lar bebek saglikli olmayacak diyorsa aldirmaliyim, ultrason cekende olumsuz konusuyor surekli

Sen yine de amniyonsentez yaptır derim. Sonra acaba dememek için. Çünkü tek kesın tanı yontemi o inan bana.

Saol canim.. Benimde dualarim seninle olacak..
Haber ederim sende sonuclarini alinca bilgilendir. Insallah hayirli haberler le donersin.
Bunun sorunu bir acikliga kavussun cocuk istemiyorum artik diyor zaten, cok korkuyor.

Saol canim.. Benimde dualarim seninle olacak..
Haber ederim sende sonuclarini alinca bilgilendir. Insallah hayirli haberler le donersin.
Bunun sorunu bir acikliga kavussun cocuk istemiyorum artik diyor zaten, cok korkuyor.

Seni şimdi daha iyi anlıyorum haber verırim elbette. Sende haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…