Amnyosentez yaptiran var mi??

Ense kalınlığı gayet iyimizi sizin .benim 2.96 çıktı o yüzden ikilinin riski 1:702ydi.dr kan bize hiçbir şey yok diyor demişti.ama üçlü beni yıktı.aslında 3lü yalancı pozitif oranı %6-7 olan bir testmiş güvenirliliği de ikiliden düşük ama yine de bu oran insanı fazlasıyla korkutuyor .kalbim duracak gibi bugün çıkacak dedi laboratuvar sonucu bekliyorum.allahım sabır ver

Ne olur bana da yaz. Bende cok merak ettim şimdi. Dualarım senınle ve bebeklerımızle. İnşallah hıcbırsey cıkmayacak. Senın kız mı, erkek mi?

HTML:
Ne olur bana da yaz. Bende cok merak ettim şimdi. Dualarım senınle ve bebeklerımızle. İnşallah hıcbırsey cıkmayacak. Senın kız mı, erkek mi?

Erkekmiş cnm benim2. Çocuğum olacaktı inşallah sağlıklıdır.iyi haberlerimizi yazarız inş buraya

Amin. Benımde ilk bebegım. Benımkı de erkek. 22 haftalık suan.

Cnm müjdeee sonucum iyi çıkmış.inşallah seninki de öyle olacak seninle hikayelerimiz çok benzer hatta senin ense kalınlığı bile çok daha iyi inş senin de öyle olacak dualarım sizinle

Son düzenleme:
Cnm müjdeee sonucum iyi çıkmış.inşallah seninki de öyle olacak seninle hikayelerimiz çok benzer hatta senin ense kalınlığı bile çok daha iyi inş senin de öyle olacak dualarım sizinle

Ayyy cok sevındımmmm. Allahım sana şükürler olsun. 😄 inşallah canım benım. Ben sana yazarım 20 mayıs salı gunu. 😘

slm kızlar bizde dün yaptırdık amniyosentez
çok zor Allah kimsenin başına vermesin
ikili testimiz çok iyiydi üçlü de tel açtılar riskli durumundasın amniyosentez yapmamız lazım
çok üzüldüm yaptırmamayı bile düşündüm
şimdi sonucu bekliyoruz hayırlısıyla

Seni cok iyi anlıyorum. Benım doktorum birde hızlı cıkan sonuca ekstra para harcamayın dedi. Ben 29 nisanda yaptırdım.
Halaa beklıyorum.
Sonucu salı gunu alıcam.
Bebegımıde gormeyelı 41 gun olmus olucak ogun.
Korkma oldu mu? Ensr kalınlıgı 3 ve altındayda risk gozukmuyor diyorlar ama benım dr da saglamcı işte. İlla yaptı. Sen sımdı hıc kalkma yerınden yat uzan öylece.
Cok heyecanlıyım. Allah yardımcımız olsun.

Cooook sevindim.bir dünyaya gelsede totosunu isirsak:sly::sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sevindim..
Bende persembe gunu amniyosentez yaptiracam. Bnm bebisimin ense kalinligi cok ama
Insallah butun bebisler saglikli bir sekilde dogar.

Merhaba, nasilsin cnm?
Sonuclari alman icin zaman yaklasiyor. Bende persembe gidecegim amniyosentez icin.

Evet canım. Salı gunu. Cok az kaldı. Sen nasılsın? Moralın daha şyidşr umarım. Hep iyiyi düşün olur mu? İnan bana, sonra bebegımı neden üzmüsüm ki diye cok üzülürsün. Başka doktora daha gıttın mi?

Iyi olmaya calisiyorum. Baska doktora gidemedim, esim amniyosentez olacak zatn o zmn belli olur dedi.
Insallah guzel haberler verirsin bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…