- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
Ense kalınlıgı 3 üzeri riskliymiş. Bizim 1.3 cıkmıstı. 2'li de düşük riskliydi. Bilemedim neden 3'lü test yüksek riskli cıktı. Dua ediyorum hersey güzel olsun diye. Ama gunlerı bırak saatler gecmıyor
Ne olur bana da yaz. Bende cok merak ettim şimdi. Dualarım senınle ve bebeklerımızle. İnşallah hıcbırsey cıkmayacak. Senın kız mı, erkek mi?
HTML:
Erkekmiş cnm benim2. Çocuğum olacaktı inşallah sağlıklıdır.iyi haberlerimizi yazarız inş buraya
Amin. Benımde ilk bebegım. Benımkı de erkek. 22 haftalık suan.
Cnm müjdeee sonucum iyi çıkmış.inşallah seninki de öyle olacak seninle hikayelerimiz çok benzer hatta senin ense kalınlığı bile çok daha iyi inş senin de öyle olacak dualarım sizinle
Ayyy cok sevındımmmm. Allahım sana şükürler olsun. 😄 inşallah canım benım. Ben sana yazarım 20 mayıs salı gunu. 😘
slm kızlar bizde dün yaptırdık amniyosentez
çok zor Allah kimsenin başına vermesin
ikili testimiz çok iyiydi üçlü de tel açtılar riskli durumundasın amniyosentez yapmamız lazım
çok üzüldüm yaptırmamayı bile düşündüm
şimdi sonucu bekliyoruz hayırlısıyla
Cnm müjdeee sonucum iyi çıkmış.inşallah seninki de öyle olacak seninle hikayelerimiz çok benzer hatta senin ense kalınlığı bile çok daha iyi inş senin de öyle olacak dualarım sizinle
Amin. Benımde ilk bebegım. Benımkı de erkek. 22 haftalık suan.
Senin de mutlu haberlerin olsun.sakin canini sikma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni şimdi daha iyi anlıyorumhaber verırim elbette. Sende haber ver.
Merhaba, nasilsin cnm?
Sonuclari alman icin zaman yaklasiyor. Bende persembe gidecegim amniyosentez icin.
Evet canım. Salı gunu. Cok az kaldı. Sen nasılsın? Moralın daha şyidşr umarım. Hep iyiyi düşün olur mu? İnan bana, sonra bebegımı neden üzmüsüm ki diye cok üzülürsün. Başka doktora daha gıttın mi?
Iyi olmaya calisiyorum. Baska doktora gidemedim, esim amniyosentez olacak zatn o zmn belli olur dedi.
Insallah guzel haberler verirsin bize..
Sende. Umarım güzel haberlerle donersın en kısa sürede. 😘🙏
Insallah, beklemesi ayri zor olacak heralde..
Kafanı dagıtmaya calıs canım.
Ben öyle yaptım.
Başka seylerle ilgilenmeye calış.
Düşünme ne olur. 💕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?