Amnyosentez yaptiran var mi??

sonuclardan belli olur zaten
Y'a ona gore amniyosentez yaptirip aci cekmene gerek yok diyordu
Buldugu cozum bu: dr lar bebek saglikli olmayacak diyorsa aldirmaliyim, ultrason cekende olumsuz konusuyor surekli

Canim allahim yardimci olsun.benim 4 ay oldu.gerçi kanamamm da vardi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok saol..
Bebisin saglik durumu nasil simdi? Sonuclari?

Maalesef bebeğim ölü doğum yaptim.amniyo sonucum doğum yaptigim gün cikti bebeğim hastaymis.çok zor Günlerim oldu.mesela bu gün anneler gününü ağlayarak geçirdim.Rabbim yar ve yardimcin olsun.sakin umudunu kaybetme.

Cok uzuldum.. Keske bu sekilde olmasaymis 😔 ama demek ki hayirlisi boyleymis demekten baska care yok. Veren Allah alan Allah.
Tekrar olur Allah'In izniyle sIkma canini. Ama seni anlayabiliyorum. Allah'im sana guc sabir versin, saglikli hayirli evlat nasip eylesin.

Senin amnio'yu gec mi yaptilar? 22 mayis yaptircam 14 -15 haftalik olacak.

Evet 20 haftaliktim.24.haftada sonuç belli oldu.

Ikili test sonucum 1:702 Üçlü test sonucum 1:42 çıktı ve 3lüyü öğrendikten 3 gün sonra yani bugün amniyosentez de yapıldı fısh testi de istedim inş Perşembe cuma çıkacak sonuç diğer sonuç çok geç çıkıyor onu beklemeden bunu öğrenmek istiyorum bi an önce ama ya kötüyse bilmiyorum o zaman diğer günler biter mi beklemekle...ne zor Allahım ne zor kimseyi evladıyla sınama.canımdan canı nasıl veririm...

Güzel kardeşim allah yardim etsin.

arkadaşlar merhaba. ben de 17 haftalık hamileyim dörtlü testte down sendromu riski 1:197 çıktı. Doktor amniyosentez önerdi. Çok korkuyorum. Emin olamıyorum. Sizce yaptırmalı mıyım?

Son düzenleme:

Canim seni merak ettim.sonucun inşallah güzeldir...

arkadaşlar merhaba. ben de 17 haftalık hamileyim dörtlü testte down sendromu riski 1:197 çıktı. Doktor amniyosentez önerdi. Çok korkuyorum. Emin olamıyorum. Sizce yaptırmalı mıyım?
Eğer sorma sebebin amniyosentezden korkmanda bence korkulacak hiçbir şey yok yaptırmalıson.tabii bında iyi hekim çok önemli.iyi bir hekim bulmalısın asıl zor olan sonrasını beklemek ve karar vermek.Allah yardımcınız olsun. Bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah

Canim seni merak ettim.sonucun inşallah güzeldir...

daha belli olmadı cnm fish testi.bugün büyük ihtimalle belli olacak çok zor beklemek çok stresliyim bugün elim ayağım tutmuyor sanki😔

daha belli olmadı cnm fish testi.bugün büyük ihtimalle belli olacak çok zor beklemek çok stresliyim bugün elim ayağım tutmuyor sanki😔

Benımde 29 nisanda yapıldı. 3'lü test sonucum 1-38 cıktı diye yapıldı. 20 mayısta öğrenıcem bende. İnşallaj hersey yolundadır. Bende cok stresslıyım. Anlıyorum senı.

İnan dualarim seninle...

Benımde 29 nisanda yapıldı. 3'lü test sonucum 1-38 cıktı diye yapıldı. 20 mayısta öğrenıcem bende. İnşallaj hersey yolundadır. Bende cok stresslıyım. Anlıyorum senı.

Amniyonun sonucunu mu bekliyorsunuz.Rabbim yardimcin olsun...güzel haberini bekliyorum.

İnşallah 😔en zoru da beklemek 3lü test benim de 1:42 2li nasıl çıkmıştı senin?

Sizleri herhalde ben anlarim...annesi bebegin çok saglikli inşallah.onu saglikla kucagina al inşallah.bol bol yasin oku

İnşallah 😔en zoru da beklemek 3lü test benim de 1:42 2li nasıl çıkmıştı senin?

Ense kalınlıgı 3 üzeri riskliymiş. Bizim 1.3 cıkmıstı. 2'li de düşük riskliydi. Bilemedim neden 3'lü test yüksek riskli cıktı. Dua ediyorum hersey güzel olsun diye. Ama gunlerı bırak saatler gecmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…