Sanırım bende yiyemem diyetteyim.Ya birşey daha soracağım sert oluyor mu soğuduktan sonra pasta
ben şeker hastasıyım
biraz bekleyince sert oluyo ama dışarı çıkınca yumuşuyo
keserken bi sorun olmuyo yani
eline sağlık çok güzel gözüküyor benimde çok merakım var pasta yapmaya ama pekte istediğim gibi olmadı yaptıklarım pastan çok güzel gözüküyor tarifinide yazarsan güzel olur birde kremasını nasıl yaptın acaba ben krem şanti kıvamında bir krema arıyorum eğer böyle bir tarifin varsa paylaşırsan sevinirim.
Benim babamda şeker hastası üzerine tarçın serpiyor o zaman şekerini yükseltmiyor canım.Tarçın şekeri kırıyormuş
Doğrudur vardır elbetyerim senin uğurböcüklü pastanı ben
kız kısmının 7 kapıya hayrı olması gerekmiş
ben de komşulara oflayıp puflayınca öyle derdi annem
vardır bi bildiği
teşekkür ederim kuzum
söz sana çok güzel kurabiyeler yapıcam
15 ocaktan sonra devrim yapıcam pastacılık ve kurabiyede
Devrim yaparken yanında olup pasta kekinin hamurunu hazırladığın tencerenin dibini parmaklamak istiyorumÇok mu absurd bir istek oldu bu:26:
çok özgün bi istek oldu kuzucum
pastanın tamamına değil de tencere dibine talip olan biri ilk defa görüyorum
Aaaaa bu ne ayol?
Kız sen benimle dalga mı geçiyorsun?
Bak sen, resmi koy tarifi sakla kendine:)
Amonra kuzum, hamarat ve becerikli olduğunu biliyordum da bu kadar olduğunu bilmiyordum.
Malum pasta biraz el oyalayıcı, zahmetli bir yiyecektir.
Bunu da becermişsin ya, tebrikler.
Üstü komple şeker hamuru mu canım?
Bak yılbaşına günler kaldı, bir zahmet yazsan da tarifi biz de yılbaşında kendi elimizle yapmış olsak pastamızı:)
Oh oh maşallah maviş maviş ne şirin olmuş
dilimlediğinde de fotoğraf çekip koy lütfeeen kesildiğinde nasıl göründüğünü çok merak ettimm
çok hoş olmuşlar. eline, yüreğine sağlık. çok da güzel anlatmışsın. mavi boncuk çok güzel olmuş. tarifini aldım. yakın zamanda yapmak isterim. kolay gelsin. sevgiler..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?