amsterdamli Burun Estetiği Ameliyatı

amsterdamli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
34
0
86
İngiltere
merhaba arkadASLAR

ben yeniyim bu forumda..cogu yeri okudum..ama benim mesele biraz farkli sanki..ben amsterdamda burun amaliyati oldum..prof Nolst trenite yapti..
2 ci amaliyatimdi bu..ilkinde sadece kemeri aldirmistim..4 sene sonra gozume onude buyuk geldi..ve 2 hafta once tekrar ayni doktora amaliyat oldum..gecmis persembe alcim cikarildi..ve aynaya baktigimda okadar begendimki burnumu anlatamam! superdi tam istedigim gibi! mutlu mutlu eve gittim ve ertesi gun kalktigimda burnum tamamen farkliydi..sanki eski haline donmus gibi :( ben kapali amaliyat oldum..ilkindede oyleydi..alcim 10 gun kaldi..yuzum sisti ama 10 gun hic sislik veya morluk kalmamisti... neyapacam ben simdi..doktorumu aradim..yurt disinda..1 hafta daha beklemem lazim kontrolle gitmeden..sizde ayni bisey yasadinizmi? lutfen yardimci olunnnnn :((
cok mutsuzum simdiii

merhaba arkadASLAR

ben yeniyim bu forumda..cogu yeri okudum..ama benim mesele biraz farkli sanki..ben amsterdamda burun amaliyati oldum..prof Nolst trenite yapti..
2 ci amaliyatimdi bu..ilkinde sadece kemeri aldirmistim..4 sene sonra gozume onude buyuk geldi..ve 2 hafta once tekrar ayni doktora amaliyat oldum..gecmis persembe alcim cikarildi..ve aynaya baktigimda okadar begendimki burnumu anlatamam! superdi tam istedigim gibi! mutlu mutlu eve gittim ve ertesi gun kalktigimda burnum tamamen farkliydi..sanki eski haline donmus gibi :( ben kapali amaliyat oldum..ilkindede oyleydi..alcim 10 gun kaldi..yuzum sisti ama 10 gun hic sislik veya morluk kalmamisti... neyapacam ben simdi..doktorumu aradim..yurt disinda..1 hafta daha beklemem lazim kontrolle gitmeden..sizde ayni bisey yasadinizmi? lutfen yardimci olunnnnn :((
cok mutsuzum simdiii

alcı ve bant cıktıktan sonra burun hala sıs oluyo 1-2 hafta daha beklemelısın gecıcı bı sıslık bu

alcı ve bant cıktıktan sonra burun hala sıs oluyo 1-2 hafta daha beklemelısın gecıcı bı sıslık bu

evett..haklisin bunu iyi biliyorum..ama benim alcidan ciktiginda burnum sis degildi (10 gun durdu alcida) burnum cok guzeldi..ertesi gunden sonra sismeye basladi..hani sis ciksa anlicam..yinede yorum icin tesekur ederim :)

Canim benim bildigim kadariyla alcinin ciktiginda görünen burun sonunda alacak sekli gösterir! Yani senin düsündügünün tam tersi! :28:
Alcinin yardimiyla burun inceltilmistir, bastirilmistir, daraltilmistir, ve zaman gectikce o burun siser balon gibi! Bu yüzden ertesi gün sismis bir burunla uyandin!
Hic dert etme, bu gelisme gayet dogaldir... Zamanla sislikler iner ve burun tekrar incelir! :64:

Canim benim bildigim kadariyla alcinin ciktiginda görünen burun sonunda alacak sekli gösterir! Yani senin düsündügünün tam tersi! :28:
Alcinin yardimiyla burun inceltilmistir, bastirilmistir, daraltilmistir, ve zaman gectikce o burun siser balon gibi! Bu yüzden ertesi gün sismis bir burunla uyandin!
Hic dert etme, bu gelisme gayet dogaldir... Zamanla sislikler iner ve burun tekrar incelir! :64:

cevabin icin cok tesekur ederim birazda olsa icim rahatladi walla :) bekleyelim bakalim..insallah cabuk iner sisler..benim kapali yontem amaliyat oldu..ozaman daha cabuk iner insallah..?

merhaba arkadASLAR

cok mutsuzum simdiii

canim bende hollanda kaliyor bu yaz turkiyeye gittim memleketimde ameliyat oldum alcilar acildiginda cok guzel duruyordu hic bir sorun yoktu taki sisikler inene kadar sislikler indikce burunum ne kadar yamuk oldugunu gordum ozaman kadar hollandaya donmustum 3 ay oldu ama sonuctan hic memnun degilim yanlardan yine iyi gorunuyor cok az kemer kalsada ama onden cok berbat bende hollanda 2ci ameliyati dusunuyorum hollandada biraz arastirma yapmistim Prof nolst trenite randuvu aldim is sorunum olmasaydi turkiyede istanbulda cok iyi doktorlar var ama yurtdisinda kaldigimiz icin gidip gelmek zor oluyor calisan biriyim izin gunlerim yok birde tek basima turkiyeye gitmeye cesaret edemiyorum cunku orda yanlizsin ameliyat oldugunda yaninda kimse yok 2 hafta orda kalman lazim off kendi ameliyatini biraz anlatirmisin senin prof Nolst trenite hakkinda boyle konusman beni biraz korkuttu cunku 2ci ameliyatim olacagi icin cok titiz davraniyorum

amsterdamli ben senin prof.dr. Nolst trenite hakkinda cok kotusu soyler duydum gordum internette biraz arastirdim simdi senin korkutmak istememde ben vazgettim randuvumu hemen iptal edecem:) burda onun elinden ameliyat olanlarin hikayesi varxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hollandada kaliyorum ve bu nolst treniteyi arastirdim, pek cok kisi bu doktordan sikayetci, yinede kemerli kaldigini yada yeterince guzel olmadigindan bi cok kisi sikayetci ama bazilarida tam tersi memnun. Fakat burdaki doktorlar cok az aliyo kemerden, trdeki doktorlar daha cok degistiriyo burunlari. Yinede sen bilirsin.

slm yasemin dogru soyluyorsun adam yaslanmis artik fazla ilgilenmiyor birde prof.dr oldugu icin cok havada senin degin burnu degil kendi bilgidi burunu yapiyormus ben turkiyede istanbulda olmak istiyorum ama sartlar uygun degil akrabam yok tek basima yapabilirmiyim orda diye cok dusunuyorum yani ameliyat olacaksin geleceksin bisey oldugunda nereye gideceksin off bir suru soru isareti var kafamda hollandada olanlarin cogu kisi memnun degil ilk ameliyatta iyi doktorda yok birde hollanda burun estetigi az oldugu icin burun yapan uzman yok cogu Kbb doktoruna yaptiriyor sans yaninda olanlar birkerede guzel oluyor ama okadar arastirdimki internette cogu kisi ilk ameliyattan memnun degiller

slm yasemin dogru soyluyorsun adam yaslanmis artik fazla ilgilenmiyor birde prof.dr oldugu icin cok havada senin degin burnu degil kendi bilgidi burunu yapiyormus ben turkiyede istanbulda olmak istiyorum ama sartlar uygun degil akrabam yok tek basima yapabilirmiyim orda diye cok dusunuyorum yani ameliyat olacaksin geleceksin bisey oldugunda nereye gideceksin off bir suru soru isareti var kafamda hollandada olanlarin cogu kisi memnun degil ilk ameliyatta iyi doktorda yok birde hollanda burun estetigi az oldugu icin burun yapan uzman yok cogu Kbb doktoruna yaptiriyor sans yaninda olanlar birkerede guzel oluyor ama okadar arastirdimki internette cogu kisi ilk ameliyattan memnun degiller

Merhaba canim, aynen bende artik bu hollandadaki dr.lar yuzunden istanbulda olmayi dusunuyorum benimde hic bi akrabam yok ve kafam son derece karisik:( birde hollandalilarin burnu bizim turk burunlarina benzemedigi için anlamiyolar fazla gibime geliyor, yaptiklari ameliyatlara bakinca sadece hafif dusuk ve hafif kemerli burunlari duzeltiklerini goruyorum, ama benim burnum cok kemerli, cok korkuyorum yanii. Birde ben ekimde (okul tatilinde) olmayi dusunuyorum okadar takinti yaptimki habire doktor arastiriyorum.. Hasan findik, emre ilhan ve muhammed dilberin arastirmasndayim simdidee, yakup avsarida dusunuyodum taaki fiyatini duyduguma kadar. :50: off off.

(bu arada arkadaslik teklifini kabul ettim mesajlasalimm)

Fatos mesajlasalim dedimde mesaj atamiyorum mesajim 100 olmadan.. Mailleselim dicemde onuda nasil vericem, moderatorler siliyor hemen.. :26:

Aldim canim, neden olmadi anlamadim.. :50:

(bu arada son kararimi verdim okadar arastirdikdan sonra, emre ilhana olmaya karar verdim, bugun aradim ekimde bos yer varmis onu aldim, seninde aklinda emre ilhan varsa beraber gidebiliriz :66:

Back
X