Canim ben mail yazmistim emre beye, numaramida yazmistim sekreteri burcu hanim aramisti istedigim tarihte yer yoktu ve iptal ederse biri beni haberdar ediceklerdi. O biride iptal etmis bana verdiler o tarihi. ben ameliyattan sonra 7 gun sonra geri donucem, aslinda 10 gun kalmak gerekiyomus kontrol icin ama okadar zamanim yok okulum ve stajim basladigi icin. Ailemden sadece annem biliyor, gerisine supriz olucak.. bir tarafi tikali burnumun onu yaptirmisken onuda yaptirdim derim.. tepkileri aslinda çokta umrumda degil, çok lafci insanlar var cevremde ama kendilerine gelince kendilerine en buyuk haklari gorurler.. o yuzden sallamiyorum artik kimseyi. Aynaya baktigimda burnuma baktigimda mutsuz olan benim sonuçta.. '
Emre beyin fiyatlari sabitmis 5500tl. 2200 euro yani. birde yaninda otel masraflari var anlasmali oldugu otele gidersen gunlugu 75 euro (iki kisilik oda).
insAllah hayirlisi olur burnun ile fatos, seneye olursun ameliyatini.. yanliz erkenden tarihini belirle, cok cabuk doluyormus cunki.. sana mail ile burnumun halini gonderirim oldugumda, :) ( bi msnlesemedik gitti..

)