amsterdamli Burun Estetiği Ameliyatı

slm tugce tek basinami gideceksin calisiyormusun yada okulun yokmu?? hoteldemi kalacan nekadar istediler??

Selam Fatos, hayir canim ben tek basima cesaret edipte gitmem. Yanimda babamda gelecek. Ama babam pek sicak bakmiyor bu ameliyata. Annem babam gerek yok diyorlar. benimde kafam cok karisik. Ben otelde kalicam rezarvasyon yaptim gunlugu 75 euro.

merhaba canim senin ameliyatin kaçinda? kaç gun kalacaksin Istanbulda?
bende korkuyorum her gun degisik düsünüyorum, herkesin burnuna bakar oldum :44:
Allahim pisman etmesin!

Merhaba Yelo benimki 23 Kasim hayirlisiyla, ben 12 gun kalacagim istanbulda. Evet insanda stress yapiyor. Bazen dusunuyorumda acaba bukadar sikintiya degermi diy??

kIzlar tesadüfen bu sayfaya girdim, ben almanyada yasiyorum ve aynI sizin gibi burasI orasImI derken, hangi doktor gitsem, en popülerlerini sizin gibi arastIrdIm. BazI doktorlarIn cok dolu. Hem uygun fiyat hem ilgi bulmanIz tabiki zor oluyo. Bundan üc hafta önce kardesim gidiyodu istanbula bende bir gün icinde karar verdim gittim. Hemen termin aldIm. Gittigim doktor dan biraz hayal kIrIklIgIna ugradIm. Bu arada tesadüf olarak biriyle tanIsIp doktorla görüstüm. Bu arada kardesIm beni istanbulda yalnIz bIraktI. Karar verdim detaylarInI uzatmak istemiyorum. Cesaretimi topladIm ve yalnIz bir gün arayla burnumdan ameliyat oldum. Bunlar kolay seyler degil. Popüler, reklamcI doktor degil. Sadece güvendim. Su anda iki haftayI gecti. BandajlarIm cIktI. Ben cok mutluyum. TabIkI daha hersey gecmedi. Daha yaralarIm iyilesmedi ama burnum eskisine bakIs cok güzel. SIrf dua ediyorum aradan zaman gectikkten sonrada böyle kalIr.
Tabiki zor dönem gecirdim.
Benim size tavsiyem sade bir doktora gitmeyin.
Bir arkadas yanInIzda götürseniz yada grup olustursanIz belki daha iyi olur. Cok kIsa anlattIm. Detaylara girmedim. YakInda resimde koyacagIm.

hayir tatlim ben bursada oldum.bursada da ailem var ist de akrabalar kuzenler filan.Senin kimsen ist de? bu cuma cikicak alci,bakalim nasil olucak:)
bu arada bende bu foruma uye olduktan sonra ameliyat olmaya karar verdim.harika insanlar var burda.acaip motive ediyolar insani

Benim Istanbulda anneannem var orada kalacagim, tamponlarin kaçinci gun çikti?? ve disari çikabiliyormusun yalniz??
benim yanimda arkadasim gelecek ama ameliyattan bir gun sonra o dönecek hollandaya ben yalniz muayenelere gidicem
korkuyorum biraz ama ne yapalim karar verdik bir kere, Allah yardimcimiz olsun...

Benim Istanbulda anneannem var orada kalacagim, tamponlarin kaçinci gun çikti?? ve disari çikabiliyormusun yalniz??
benim yanimda arkadasim gelecek ama ameliyattan bir gun sonra o dönecek hollandaya ben yalniz muayenelere gidicem
korkuyorum biraz ama ne yapalim karar verdik bir kere, Allah yardimcimiz olsun...

bugun 6. gun canim.tamponlari 3. gun aldi 7. gunde de alciyi alicak.yarin yarina alicak alciyi.Ve toplamta 20. gunde galiba yada cumadan sonra ki 20 gun icinde alicak sargilari cunki alcidan sonra bandaj sargi yapicak..
umarim sorunsuz bi ameliyat gecirirsin cnm

kIzlar tesadüfen bu sayfaya girdim, ben almanyada yasiyorum ve aynI sizin gibi burasI orasImI derken, hangi doktor gitsem, en popülerlerini sizin gibi arastIrdIm. BazI doktorlarIn cok dolu. Hem uygun fiyat hem ilgi bulmanIz tabiki zor oluyo. Bundan üc hafta önce kardesim gidiyodu istanbula bende bir gün icinde karar verdim gittim. Hemen termin aldIm. Gittigim doktor dan biraz hayal kIrIklIgIna ugradIm. Bu arada tesadüf olarak biriyle tanIsIp doktorla görüstüm. Bu arada kardesIm beni istanbulda yalnIz bIraktI. Karar verdim detaylarInI uzatmak istemiyorum. Cesaretimi topladIm ve yalnIz bir gün arayla burnumdan ameliyat oldum. Bunlar kolay seyler degil. Popüler, reklamcI doktor degil. Sadece güvendim. Su anda iki haftayI gecti. BandajlarIm cIktI. Ben cok mutluyum. TabIkI daha hersey gecmedi. Daha yaralarIm iyilesmedi ama burnum eskisine bakIs cok güzel. SIrf dua ediyorum aradan zaman gectikkten sonrada böyle kalIr.
Tabiki zor dönem gecirdim.
Benim size tavsiyem sade bir doktora gitmeyin.
Bir arkadas yanInIzda götürseniz yada grup olustursanIz belki daha iyi olur. Cok kIsa anlattIm. Detaylara girmedim. YakInda resimde koyacagIm.

Gecmis olsun canim sen hangi doktora oldun? Ve resimlerini sabirsizlikla bekliyoruz

canim dr.emre ilhan tamponlari gec cikariyor diye duydum 5.gunde cikariyormus yani gec cakiyoruyor ameliyattan sonra en siciki seyde tamponlarin olmasi:(

canim dr.emre ilhan tamponlari gec cikariyor diye duydum 5.gunde cikariyormus yani gec cakiyoruyor ameliyattan sonra en siciki seyde tamponlarin olmasi:(

amsterdam ekibi kayiplarda:)
evet tamponlari alirken benimde canim cok yandi:(
kizlar suan istanbuldalar galiba:)

Son iki haftam kaldi kizlar! gun sayiyorum..
benim merak ettigim bisey var, ordayken sorucam.. neden tamponlar 5-6 gun cikiyoki, baska doktorlarda daha erkencikiyo.. Dikisler ve tamponlar ayni gunde cikiyomus diye duydum birde.. dikis cikarmanin hissi nasil bisey kizlar? heycan basti yaaaaaaaa.

benim merak ettigim bisey var, ordayken sorucam.. neden tamponlar 5-6 gun cikiyoki, baska doktorlarda daha erkencikiyo.. Dikisler ve tamponlar ayni gunde cikiyomus diye duydum birde.. dikis cikarmanin hissi nasil bisey kizlar? heycan basti yaaaaaaaa.

kizlarrrrr gerçektende heyecan sardi son bir ay :50:
yasemin ben de ayni senin durumundayim cok heyecanliyim simdiden uyku uyuyamiyorum :53:
bende duymustum tamponlar 3. gun çikiyor diye ama Emre bey geç aliyor o zaman..
silikon tampon takiliyormus ve hiç acimiyor çikarilirken demislerdi insallah öyledir...

ne dikisi hayatim? ameliya 2 turlu acık ve kapalı ama ben bunu sonradan ogrendim:)
az kalmis hadi bakalim 2 hafta:)

yasemin ben de ayni senin durumundayim cok heyecanliyim simdiden uyku uyuyamiyorum :53:
silikon tampon takiliyormus ve hiç acimiyor çikarilirken demislerdi insallah öyledir...

yelosss merak etme cnm 3 gnde olsa 5 gunde olsa onemli olan iyi sonuc almak,az kaldi hadi bakalim kizlar.

evet acimiyor ama cok gec cikariyor 5.gun cokya canim patlarim nefesizlikten bes gun boyunca sadece agizdan nefes almak kolay degil benim ilk ameliyatim da 3.gunde cikti 3 gun bile zor dayandim:( ameliyatin en sikici seyide tamponlarin burnunda olmasi acitmiyor cikarirken yada ameliyattan sonra aci yok ama o tamponlar nekadar erken cikarsa okadar rahatliyor insan

:64::64: az kalmis sanada kiz!! valla benimde ruyalarima giriyo artik.. kabusumu anlatiyim size, burun ameliyatimi olmusum sargili burnumu goruyorum, sonra meraktan kendim daha gunu gelmeden cikariyorum ve karsimda ep egri bir burun!!!!!!!!!!! :53: Kabusum oldu resmen artik Allah korusun!
\neyseki bu gunlerde gecicek,cok meraklaniyorum artik cabuk gecsin..

:64::64: az kalmis sanada kiz!! valla benimde ruyalarima giriyo artik.. kabusumu anlatiyim size, burun ameliyatimi olmusum sargili burnumu goruyorum, sonra meraktan kendim daha gunu gelmeden cikariyorum ve karsimda ep egri bir burun!!!!!!!!!!! :53: Kabusum oldu resmen artik Allah korusun!
\neyseki bu gunlerde gecicek,cok meraklaniyorum artik cabuk gecsin..

gecıyoo gecıyooo 37 gunluk oldu benım zamanın sımdı farkına bıle varamıyorum :16:

kizlar yeni burnunuza kac gun kaldi?:D heyecan varmi veya korku:18:

merhaba kizlar :64:
benim 27 gunum kaldi, 2 kasimda ameliyat! bir yandan cok korkuyorum ama bir yandanda bu sefer
cesaret toplayip burun ameliyati olmaya karar verdigim icín çok seviniyorum....son bir ay bu burnumla
geçirecegim :21:
Insallah hersey guzel olur, ben ameliyattan bir gun sonra anneannemde kalacagim Istanbulda, bayramda
5. gunum olacak gelen giden cok olur o yuzden biraz zor olacak ve ameliyattan 8 gun sonra yalniz dönecegim Hollandaya
buda beni biraz tedirgin ediyor ufffff neyse yasayacagiz ve görecegiz......

merhaba kizlar :64:
benim 27 gunum kaldi, 2 kasimda ameliyat! bir yandan cok korkuyorum ama bir yandanda bu sefer
cesaret toplayip burun ameliyati olmaya karar verdigim icín çok seviniyorum....son bir ay bu burnumla
geçirecegim :21:
Insallah hersey guzel olur, ben ameliyattan bir gun sonra anneannemde kalacagim Istanbulda, bayramda
5. gunum olacak gelen giden cok olur o yuzden biraz zor olacak ve ameliyattan 8 gun sonra yalniz dönecegim Hollandaya
buda beni biraz tedirgin ediyor ufffff neyse yasayacagiz ve görecegiz......

insallah hersey istedigin gibi olur evet bayrama neden aldin bayram gunu kalabalik olur canim rahat edemessin neyse yeni burnunla bayrama girersin sana bayram hediyesi olur(A)

Back
X