Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

ben satış temsilcisim amwayın her ürünü kalite ve güvence altındadır beğenmediğiniz taktirde hemen aldığınız kişiye iyade edin
amaşuana kadar kullanan hiçbir insandan ters tepki görmedim

bende kullanıyorum çok kullanışlı ama pahalıda o yüzden arada bir temizliyorum

Merhaba ben de Amway'in bir çok ürününü kullanıyorum ve gerçekten memnnum.
kullandığım ürünleri ve özelliklerini kısaca anlatayım en azından denemeyen arkadalara fikir olur. Loc temizlik ürününü zaten duymayan yoktur sanırım özellikle camlarımın temizliğinde ve sulandırarak evde toz alma işleminde kullanıyorum temizliği yanısıra kolay tozlanmasını da engelliyor. Fırın temizleme jeli de gerçekten çok işe yarıyor bir çok deterjanı denemiştim fırın için çok çok ovmadan temizlenmiyordu ama Amway fırın jel çok kolay ve derinlemesine temizliyor. İsmini şuan hatırlamıyorum ama limon kokulu oda spreyi var onu da sadece 1 kez fıslatmanız yeterli oluyor kokusu dağılıyor hemen ve kötü kokuları yok ediyor. Diş fırçası ve diş macununu birlikte kullandığımda etkisi gözle görülür oldu. Zoom yağ sökücüyü özellikle mutfak dolaplarım ve fayansların temizliğinde kullanıyorum başka arkadaşlardan Zoom'u lekelenen halı ve koltukların temizliğinde de kullandıklarını söylüyorlar ama ben henüz denemedim.. Bulaşık makinası için tablet deterjanını yarım olarak kullanıyorsunuz ve bu da 1 kutuda 120 tablet demek. Tuvalet için de kullandığım bir ürünü var normalde fırçalıyorum da bu ürünü sıkınca ama acele bir temizlik yaptığım zamanlarda da ürünü sıkıp 15 dk sonra sifonu çektiğimde sonuç harika.. daha dün akşam Amway satışı yapan bir akrabamdan satın aldığım sabunu henüz denemedim deneyince sonuçlarını paylaşırım..

ben bu ürünlerini kullanıyorum ve hepsinden memnunum açıkçası en büyük faydası da ürünlerin konsantre oluşu çünkü bu şekilde verdiğiniz ücrete değiyor ve uzun süre kullanabiliyorsunuz..

opuyorumnanaktanbende genel temizlik olan amway ürününü kullanmıştım ama ondan önce berceste diye bir ürün kullandım benim tercihim bercesteden yana bu ürün ayrıca türkiyede üretiliyormuş .ayrıca amway dan çok daha güzel ne yazık ki bitti satan birini bulamadım.alsanaalsanasmile inşaallah yakında bukurum.bayanssulusmile

ya ben neden duymadım bunu yaaa çok merak ettim kk bana bişey daha öğretti..

amway ürünleri nerede satılyıor çok merak ediyorum bende almak istiyorum özellikle yağ sökücüden çünkü ocağım duvar kenarında yağ sıçrama engelleyici karolar var ama karoları da temizlemek zor onlar için özellikle istiyorum mutfak dolaplarım beyaz ama ocağımla ters orantıda oldukları için pek yağ olmuyorlar mutfakta şu an da marc mutfak ve banyosunu kullanıyorum cillit bang te kullanıyorum ama bu ürünüde denemek isterim...

Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine SA8 çamaşırlar için t-yıkamadan ince kullanılan sprey leke çıkarıcıdan aldım. Henüz kullanmak nasip olmadı ama çıkmayan lekelerde birebirmiş...

meraba,ben 11 yıl önce tanıştım amweyle, üye oldum.üyeligimi ürünleri ucuz almak için kullandım.hala kullanıyorum.evet pahalı ama çok kaliteli,organik oldugunu,kimyasal içermedigini b.deterjenndan anlayabilirsiniz.elleriniz kremli gibi olur.loc,frın jeli,metal temizleyici,ballı sabun herşey kaliteli ama pahalı.şimdi üye degilim,ama hala kullanrım.bi kere tanışınca bırakamıyor insan.busene basketbol sponsoru idi,yani güvenilir dünyaca tannan bir ürün,evet üyeler yapışkan dogru, ama bu iş sadece kadnların reklam yaparak satabildigi ürünler,yıllık cirosu dudak uçuklatr.tanıdıgım ve bu işten aylık 5 milyar alan insanlar var.sevgiler..

ben bu ürünlerden mersinde nerede bulabilrim acaba bu ara onu araştırıordum loc genel temizlik için bir ürün varmış onu kullanmak istiorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba

Arkadaslar ben amwayin bulasik deterjanini toz olanini yeni aldim.Cok memnunum.Fakat parlatici olarak ne kullanmam gerek?Cünkü parlatici koyulmayinca olmuyor..

Sevgili arkadaşlar, hanımlar,

amway ürünlerinin son derece temizleyici ve piyasadaki ürünlerden daha etkili olduğu konusu doğrudur. Bunun sebebi bu ürünlerin içinde kullanılan kuvvetli kimyasallardır.

Bu ürünler türkiye'de "organik organik" diyerek satılmaya çalışıılyor, ancak hiç birinin organik sertifikası yoktur. Ayrıca yurt dışında kesinlikle "organik" oldukları iddiasıyla pazarlanmamaktadır. Neden? Çünkü bir arkadaşımızın daha belirttiği gibi, üçüncü dünya ülkelerinde insanlar araştırmadan, sormadan onlara sunulan vaatleri kabul edebiliyorlar. Bizim ülkemizde kitapçığında bile yazmadığı halde herkes orgnaik bu diye savunamya geçebiliyor. Halbu ki değil. Ancak gelişmiş ülkelerde yalan söyleyerek satış yapmak düpedüz suç oluşturduğu için, böyle boş iddialarla ortaya çıkmıyorlar.

Daha geçen gün bana da geldiler. Hayallerimi gerçekleştirme vaadiyle. Ancek ne kadar ısrar etsem de hayallerimi gerçekleştirecek bu işin adını bir türlü söylemediler. 1,5 saatin sonunda ancak AMWAY ismi telaffuz oldu.

Yanlış anlaşılmasın, kim çalışmadan para kazanmayı istemez ki. Oturduğu yerden. Sonracıma, ailesine, sevdiklerine vakit ayırmak. Efendime söyliyim dünyayı dolaşmak. Ben de isterim tabi ki. Benim de hayallerim var, planladıklarım var.

Ama AMWAY tarzı bir saadet zinciri yoluyla mı, hayır.. Dostlarımı kazıklayarak mı, hayır. Bırakın kazıklamayı, bir dostuma arkadaşıma akrabama satış amaçlı yaklaşmak bile etik değil bence. Öneri evet ama çıkar ilişkisi nayn be hanımlar, hayır yani... Olmaz yani.

Neyse bu doğrudan satış yöntemiyle ilgili söyleyecek çok şey var. Bilinmelidir ki, ben doğrudan satış yöntemine de karşı değilim. Aracı bakkal, market, toptancı gibi kişiler olmadan doğrudan satış gayet kazançlı bir iştir. Ayrıca yaşam koşullarının zorlaştığı ve internet kullanımının çığ gibi yayıldığı bir dünyadayız. doğrudan satışı bilmem ama tüketiciler doğrudan alış konusunda hayli bilinçleniyor artık.

Şimdi lafı uzatmayayım, söyleyecek çok şey var. Ama gerçek kesindir ve bazıları için acıdır:

Atatürk ne demiş: ÇALIŞMADAN, YORULMADAN, ÜRETMEDEN RAHAT YAŞAMAK İSTEYEN TOPLUMLAR
ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ VE DAHA SONRA DA İSTİKLAL VE İSTİKBALLERİNİ KAYBEDERLER...

NOT: ORGANİK VE İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLI OLMAYAN VE ÇOĞUNU EVDE KENDİMİZ YAPABİLECEĞİMİZ TEMİZLİK MADDELERİ İÇİN BUĞDAY DERNEĞİNİN AŞAĞIDAKİ YAZISI YARARLI OLABİLİR
Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMZLK - Buday Ekolojik Yaam Kaps

Kimyasal deyince hep zararlı kalıyor insanın aklında ama insan vücuduna ve doğaya zarar vermeyen kimyasallarda mevcut benim annem alırjik astım hastasıydı ve şimdi sprey bile kullanmıyor besin destek ürünleri sayesinde insülin iğnesinden kurtuldu kim ne derse desin amway 1 numara biz yıllardır ailecek kullanıyoruz mersinde de 3 yıldır insanlara anlatıyorum ve 1 tane bile iadem yok ben bu işi yaptığım demiyorum size 6 yıldır sürekli kullanıyoruz sadece marketimizi değıştirdik,ayrıca pahalıda değil bence çünkü ürünler konsantre zaten kullanmayan anlayamaz kalitesini.son olarak bi insanın vücudunda 30 yılda 5 kg kimyasal birikiyor buda kansere sebep oluyor sizde çocuklarınız ve kendiniz için güzel birşey yapın ve amwayle tanışın

Ben amwaya 3 hafta önce üye oldum.Annem kanser olduğu için insan sağlığına zararı olmayan ürün arayışı içerisindeydim.üye olmamın sebebi budur.sizin önerdiğiniz buğday ekolojik ürünler sitesini gezdim.etkilendim.bu ürünleri nasıl temin edebileceğimi anlayamadım.ürünleri göremedim.bana yardımcı olursanız sevinirim.sağlık benim için çok önemli.herkes bunu birbirine söylesede uygulamaya sıra geldiğinde herkes ucuz ürünlere rağbet ediyor.sağlığını düşünen insan çok az.ayrıca böyle bir bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkürler

merhaba bir ürünün organik olduğunu anlamanız için uluslararası organik ürün sertifikalarının olması lazım maalesef m-way de yok sadece bitkisel olduğu kısmı doğru piyasadaki kimyasallardan daha güvenli olduğu kesin ama organik değil yani içinde kimyasallar var..benim yeni keşfim ersağ ürünleri denizlide üretilliyor ve tüm organik sertifakaları var sitesinden bakıp inceleyin ..EN ÖNEMLİSİ ÇOK ÇOK EKONOMİK. benim 3.5 aylık bebeğim var..iiki ersağı keşfetimdiyorum şamğuanından tutun bebek yağına içim çok rahat hele son zamanlardaki şu paraben faciasından sonra bu kadar zararlı bir ürün nasıl olurda bütün bebek ürünlerinde olur anlamıyorum.avrupa ülkeleri tek tek yasaklıyor biz daha yeni duyuyoruz..allahım çocuklarımızı korusun

ürünleri kullanıp tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederiz. iyi ve sağlıklı günlerr

Bazı arkadaşlar ersağ ürünlerini tavsiye etmiş. Ben de merak ettim web sitesini inceledim, açıkçası bana çok güven uyandırmadı. Helal sertifikası diye bir sertifika almış ne alakaysa. Bir de ürün içerikleri verilmemiş ki bence çok büyük eksiklik.

Fırın temizleyicini kullandım . Fırçası ile sürüp bekletiyorsun. Tencere altında yanan yağlar ve çaydanlıklarda çok etkili. Ama cilde değince çok yakıyor. Eldiven şart.

ablam yüz temizleme setini kullanıyor ve oldukça memnun hafif sivilce şikayeti var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…