Bazı arkadaşlar ersağ ürünlerini tavsiye etmiş. Ben de merak ettim web sitesini inceledim, açıkçası bana çok güven uyandırmadı. Helal sertifikası diye bir sertifika almış ne alakaysa. Bir de ürün içerikleri verilmemiş ki bence çok büyük eksiklik.
meraba,ben 11 yıl önce tanıştım amweyle, üye oldum.üyeligimi ürünleri ucuz almak için kullandım.hala kullanıyorum.evet pahalı ama çok kaliteli,organik oldugunu,kimyasal içermedigini b.deterjenndan anlayabilirsiniz.elleriniz kremli gibi olur.loc,frın jeli,metal temizleyici,ballı sabun herşey kaliteli ama pahalı.şimdi üye degilim,ama hala kullanrım.bi kere tanışınca bırakamıyor insan.busene basketbol sponsoru idi,yani güvenilir dünyaca tannan bir ürün,evet üyeler yapışkan dogru, ama bu iş sadece kadnların reklam yaparak satabildigi ürünler,yıllık cirosu dudak uçuklatr.tanıdıgım ve bu işten aylık 5 milyar alan insanlar var.sevgiler..
amway fırın temizleyici iyi ama onunla aynı işlevi ernet fırın temizleyici görüyor hem daha ekonomik.öneririm.işte resmiEki Görüntüle 230484 Eki Görüntüle 230484
aynı amwayinki gibi saniyesinde yağlları kabartıyor.Ben en çok amwayde SA8 leke spreyi,zoomu sevdim.diş macunu ilk zamanlar iyiydi.sürekli kullanınca bir etkisini göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?