Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

ben loc u sulandırıp çelikleri bile siliyorum.parlatmaya gerek kalmıyo.ben çok memnunum locla evdeki heryeri siliyorum.

zoomu sevmedim,bulaşık mak.det. övüldüğü gibi değil,eelde yıkama det. pompasını almadan bir işe yaramıyor vede piyasadaki 5 kiloluk pril,cif v.s. ile aynı zamanda tükeniyor

Arkadaşlar, kimileri AMWAY den memnundur. kimileri memnun değildir. Ersağ ürünlerinin de tamamen biyolojik olduğuna inanmıyorum. Burada önemli olan, bütün kimyasalların azami ölçüde kullanılıyor olmasıdır.

Evde içtiğiniz Cola da kanserojen, sıvı sabununuz da kanserojen, kullandığınız teflon tavalar da kanserojen.

Televizyonunuz da radyasyon yayıyor. Nerden tutsan elinde kalıyor. Mühim olan tüketici memnuniyetidir. Ben de AMWAY satış temsilcisi oldum.

Asla ısrarla ürün pazarlamak doğru bir yöntem değildir. Ancak tüm yorumları okursanız, keskin eleştirilerin yanında çoğunlukla olumlu yorumlar mevcuttur.

Bir yakınım 10 yıldır amway distribütörü. Her ay hesabına 2000 TL küsür yatıyor. üstelik gemiyle yurt dışına adalara tatile gitti ve ömür boyu hayat sigortası güvencesi altında. Gözlerimle gördüm ve neden olmasın dedim.

Armut piş ağzıma düş.. yok böyle bir kazanç sistemi. emek sonucu gelir elde edersiniz. Ve kullandığınız ürünler de yüksek kalitede.
doğrudan pazarlama yöntemiyle asla kalitesiz bir ürünü satamazsınız.
ürün size etkili sonuçlar sunmalı.

Ben gözlerimle gördüm. O yüzden, herkese tavsiye ederim. Kullanan ancak kalitesini anlar.

yahudilerin meşhur sözü gibi:

ucuz ürün satın alacak kadar zengin değilim...

ben hem anwayciyim hemde anway ürünlerini kullanan biriyim. ürünleri harika dis fırcasını deneyın,leke cıkartıcıyı ınanamıcaksınız, parfumlerıne, oda sıpreyıne her seyı mukemmel demeden olumsuz olmayın

bende üye olmak istiyorummm nasıl olacagım bilgi veririmisinn

ben satış yapmak için değil kendim kullanmak için istiyorum sg olmayı yardımcı olursanız sevinirm

amway fırın temizleyici iyi ama onunla aynı işlevi ernet fırın temizleyici görüyor hem daha ekonomik.öneririm.işte resmi
aynı amwayinki gibi saniyesinde yağlları kabartıyor.Ben en çok amwayde SA8 leke spreyi,zoomu sevdim.diş macunu ilk zamanlar iyiydi.sürekli kullanınca bir etkisini göremedim.

ben de ernet kullanmıştım. Amwayi çok keskin kokmadığı için seviyorum.

roll on ve ballı gliserinli sabununu ve loc u kullandım şimdiye kadar sonuçtan çok memnunum. Cilt bakım ürünlerini de denemek istediğim için geçen hafta üye oldum şimdi ürünleri bekliyorum kimyasallığı organikliği tartışılır ancak kısacası memnunum

Ben amway ürünlerini kullanmadım çünkü araştırdığımda çok fazla şikayet yazıları okudum.Ayrıca çevremdende kullanıp olumsuz yorum yapanlar oldu.Alternatif olarak Ersag ürünlerini kullanmaya karar vaerdim,hatta sponsorum önce bana numuneler verdi.Al kullan beğeneceğine eminim dedi.Hakikatende memnun kaldım.Ellerimdeki egzamalar düzeldi.Günde 10 defa elime krem sürerken hiç sürmez oldum.Üstelik evim tertemiz ve mis gibi kokuyor.Moblyalarım yerler pırıl pırıl..Asla vazgeçmem üye oldum ve indirimlide alıyorum.Doğal temizlik ürünü araştıranlara tavsiye ederim.

arkadaşlar dediğiniz loc hangisi acaba ?

Ben G&H cilt sabununu kullandım ve faydasını gördüm. Siyah noktaları yok ediyor.

Annem serbest girişimci ve dolayısıyla bir çok ürününü kullandım çok memnunum loc genel temizlik,diş macunu,kozmetik ürünleri vs.

bende gömlekler için kumaş lekesi için olanını koltuk lekelerime denedim.
ne alaka derseniz kayınvaldemede spreyi aldığı kişi demiş halı ve koltuklarına denesin çok memnun kalır diye:)
oğlumun çıkmayan kalem izlerinin üzerine sıktım ve sanki sıvıyağı dökülmüş ve yayılmış gibi kopkoyu bir leke.
allahtan koltuklarımı yenilicemde çok strese girmedim.
ama çevremde memnuniyetini çok duymuşluğum var .

bende gömlekler için kumaş lekesi için olanını koltuk lekelerime denedim.
ne alaka derseniz kayınvaldemede spreyi aldığı kişi demiş halı ve koltuklarına denesin çok memnun kalır diye:)
oğlumun çıkmayan kalem izlerinin üzerine sıktım ve sanki sıvıyağı dökülmüş ve yayılmış gibi kopkoyu bir leke.
allahtan koltuklarımı yenilicemde çok strese girmedim.
ama çevremde memnuniyetini çok duymuşluğum var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…