Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

Canım kullanma talimatı yanlış olmuş.

Keşke bunun için hali ve döşeme temizleyicisini kullansaydın.

Mobilya döşemelerini çıkarıp çamaşır makinesine atma şansımız biraz az oluyor. suyla leke durulanması gerekir çünki..

bende hiç kulanmadım
merak ediyorum
yazılan yorumlarla bilgilenirim inşallah

ersağın bütün ürünlerini kullanıyorum. Kesinlikle ve şiddetle herkezin kullanmasını öneriyorum. Eskiden kızkardeşim bulaşık yıkadığı zaman durulamsını beğenmez tekrar yıkardım, şuan ise içim o kadar rahat ki, bulaşık deterjanını arıtmak çok az suyla mümkün. Artık içim rahat. Kullanmaya başladığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız:))))

arkadaşım sen benden şanslıymışsın ki benden çok önce tanışmışsın ersağ ile:)
bende 7 ay önce k kdan bi arkadaşımın vesilesi ile üye olmuştum ersağ temizklik ve kozmetik ürünlerine,çok memnunum, ürünler çok kaliteli, temizleme gücü çok yüksek üstüne üstlük organik sertifikalı bir türk üretimi, gurur duyuyorum yerli bi firmanın bu kadar güzel ürünler üretmiş olmasından, çevremdeki herkesi ersağla tanıştırıyorum :)) sonuçlar olumlu, beğeniliyo

slm arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum amwayin bulaşık makinesi için tablet deterjan 60'lık fiyatını öğrenebilir miyim? lütfen çok acil

canım anwayin leke çıkarıcı bir ürünü varmı?halıma çay döküldüve evim halıflex kaldırıp yıkama şansım yok çok şey denedim silik olarak biraz daha leke kaldı bunu çıkarıcak bir ürün arıyorum

Sevgili kardeşlerim lfn söyle dusunelımkı amvayın kokenı ısrail artı amerika sız hiç dusundunuzmiki bu ulkeler turkıye yararına bişeyler yapsın artı bu urunler turkıyeye ayrı yurt dşına ayrı üretılıyormuş unutmayalımkı hiç bir zaman düşmandan dost olmaz bu ıkı ulkenın turkıye hakkında düşüncelerinı aklımıza getırırsek urunlerınınde ne kadar turk halkına fayda getıreceyı ınankı aklıma hiç hoş şeyler getırmıyor turkıde bu urnler uretılıyorken neden elın mılletıne para kazandırıyoruz nete bır bakın kaç tane turk fırması var konsantre urun yapan bu arada amarıkaya kazandırdıgınız paralar ne olarak turkıyeye mal oluyor askerlerımızin öldurulmesıne resmen ortak oluyoruz ıy dusunup karar verelım lfn

Biobellinda ersağ silva ekodost özellikle ekodstun likid sabununu ve kan yağ sökücüsü mükemmel ben kullanıyorum 100\100 turk mallarımız varken neyıem amvay

ürünleri domuz içeriyor çok uzun uzun araştırdım balık yağının kapsülü domuz jelatini.loc ürününü kullanmıştım iyi sayılırdı ne ürünler var amwayin 100 katı kullanmıyorum.

ben diş macununu kullanmıştım cok süperdi

Amway ürünlerinden loc. , zoom , fırın temizleyicisi , çamaşır lekeleri için sprey , tuvalet temizleyicisi , mutfak loc. kullanıyorum.Önümüzdeki ayda banyo loc.unu deneyeceğim.Kullandığım ürünlerden gayet memnun kalıyorum.İlk etapta pahalı görünsede ürünler konsantre olduğu için uzun ömürlü oluyor ve daha uyguna geliyor.Sırasıyla çamaşır deterjanını , yumuşatıcısını vs. bütün ürünlerini deneyeceğim.Bende yeni amway serbest girişimcisi oldum ama yıllardır loc. , fırın temizleyicisi , zoom ve mutfak loc.unu kullanıyordum.Cilt bakım ürünlerini de kullanmak istiyorum ama 3 çeşiti arasında kararsızım cilt bakım ürününü kullanan arkadaşlar varsa buradan yazabilirler mi acaba hangi cilt tipine sahipler ve hangi ürünleri kullanıyorlar memnun kaldılar mı?

anway ürünlerini satmak istesem nasıl yapabilirim?.ürünler bana kataloğtakinden ne kadar ucuza gelir.bu arada bende ben ürünlerden memnunum .

ben loc,glister diş macunu,toz çamaşır deterjanı,tablet bulaşık deterjanı,sıvı el sabunu ve multivitamin kullandım.hepsinden memnun kaldım.bitenleri tekrar sipariş verdim.çamaşır yumuşatıcıyıda istedim kullanınca yorum yazarım ona da

saç şampuanı, maskesi ve serum var bakım için onları kullandım hiç faydasını görmedim.zararıda olmadı.dalin şampuan aldım onu kullanıyorum

canım amway in deterjan adına herşeyi kullanıoruz çok memnunuz özellikle zoom die bi ürünü var çok harika ve leke çıkarıcı spreyi var oda çok güzel yağ lekerini hemen çıkarıyor...

kızlar dediğiniz türk firmalarına baktım netten .bende paramız yabancıya gitmesin istiyorum
ama fiyatları hakkında bir bilgi yok.
çamaşır deterjanı fiyatlarını bilen var mı ayrıcada memnunmu nasıl temizliyor çamaşırları acaba

Ben bu Amwaycilerle yaşadığım bir olayı aktarayım gerçek yüzlerini herkes görsün.Akşam işten çıkmışım aksilik bu ya anahtarı evde unutmuşum, üst komşum vardı yeni taşındığımız için fazla tanımıyordum ama güleryüzlü olduğu için ona çıktım kapıda kalmıyım diye.Kadına durumu anlattım buyrun girin dedi binbir ısrar kıyamet neyse eşimde biraz geç geldiği için beklemeye başladım, bunlar bu arada yemek falan hazırladılar ben oturmak istemedim evde yemeğim var diye.Ama nasıl ısrar ediyorlar, sonrasında eşimde işten geldi bende aşağıya inmek için hazırlanıyorum falan bunlar eşimin yanına inip yemeğe davet ettiler binbir ısrarla yine.Neyse eşimde geldi yemeğimizi yedik falan derken, kadının kocası elinde bir takvimle çıkageldi.Size bir fırsattan bahsetmek istiyorum siz çalışan insanlarsınız siz yararlanmasınızda çevrenizde üye olmak isteyen birileri olabilir diyerekten sadece 10 dk sürecek dediği şey abartmıyorum 2 saati geçkin anlattı durdu.Benim ablamda Amwayci ben biliyorum falan dedikçe adam yüzsüzce ürünleri övmeye başladı, benim ablamda satıyor ama kimseye böyle yapışarak satmaz yani, inanın bu tarz insanlar en ufak bir şeyden menfaat sağlamak için dört dönüyorlar.Ürünleri iyidr ona birşey demem ama bu tarz eş dost akraba komşuluk ilişkilerinde bile menfaat sağlama çabasına girmesi insanların mide bulandırıcı gerçekten.Birde giderken utanmadan cd kitap falan verdiler zorla, gördükçe de soruyorlar okudunuz mu izlediniz mi diye sorup duruyorlar kafayı Amwayle bozmuşlar resmen

Memnun oldukları bir sistemden bahsetmek istemişler size. Bir iş fırsatından. Çoğu insanlar önyargılı oldukarı için sizin gibi tepki veriyorlar. İşin rasyonel kısmına hiç bakmıyorlar. Bir de benim anlayamadığım, neden sürekli menfaatçi olarak algılanır AMWAY temsilcileri ? Arkadaşınızın cebine para giriyor diye mi bu tepki ? Sizi kazıklıyorlarmı ? Sadece Amway değil, tüm NETWORK çalışanları. HERBALIFE, AVON, ORIFLAME, ERSAĞ, AMWAY ,FLP ve artık HUNCA KOZMETİK'ten Carmina ürün leri ve aklıma gelmeyen niceleri bu network sistemiyle çalışıyor. Önce NETWORK ne demek bunu anlamak lazım eğer çağın modern insanıysak. Bizim milletimizde menfaat kavramı fazla yerleşmiş zihnimize. Hep birileri birilerini kazıklıyor korkusundayız. Migros, REAL, Carrefour gibi mağzalarda binlerce ürünü satın alırken siz de birilerin cebine para sokmuyormusunuz ? Akrabanız ya da tanıdığınız bir kişi ürülerden bahsedip size tavsiye ettiğinde mi zorunuza gidiyor ? Koç holding gurubuna ait birsürü ürünler marketlerde satılıyor. Siz onları HT Kulüp programında yemek davetlerinde TV lerde izliyosunuz sonra. Ömrünüz boyunca gidemeyeceğiniz mekanlara giden insanlar ve hayatınız boyunca çalışsanız binemeyeceğiniz arabalara binen insanlar onlar. Hadi onları da kıskanın ? hadi ? Almayın çamaşır makinelerini ? Almayın çikolatalarını ?

MORHİPO ya da TRENDYOL.com gibi siteler de kocamanyazıyorlar sayfalarında:" arkadaşına tavsiye et, o alışveriş yapınca 10 TL kazan" yazmıyormu ? Tüm firmalar bu tavsiye yönteminin çok daha etkili olduğuna inanmış ve böyle çalışıyorlar.

Kimse kimseyi yolmak ve kazıklamak için sizinle muhatap olmuyor. Size bir sistemden bahsetmek istemişler o kadar. bakış açınıza üzüldüm.

Bu benim sadece giriş açıklamam idi. vaktim kalmadığı için burada kesmek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…