- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
bende hiç kulanmadım
merak ediyorum
yazılan yorumlarla bilgilenirim inşallah
Ben de duydum fosfat falan yok diyorlar ama varmış diye.. amway satıcılarına sordum kabul etmediler ama içime sinmedi ersağ ürünlerine başladım. ablamın göğsünde kist olunca doktor tavsiye etmiş.. bizde üye olduk kendimize gelişinden alıyoruz. bizden görüp almak isteyenlere de gelişinden veriyorum.. özellikle çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanaları çok güzel. aynı anda arkadaşım ile aldığım bluzüm benim ilk aldığım gibi arkadaşımın da rengi değişince herkes şaşırdı... 2 çocuğum var ve bulaşık mak.den çıksa bile yine de durulayarak veriyordum onlara.. neden arkası çukur bir bardağım var idi içi hep pis su dolu çıkardı önceden.. bu deterjan ile berrak su çıkıyor gözümle görmesem inanmazdım..ve yer temizleme , halı şampuanı vb. hepsi ayrı güzel.. yani ben memnumun annem de ve arkadaşlarım da...Ablam 380 metrekare eve 3 çocuklu ev hanımına yardıma gidiyor, önceden yap yap heryer hemen toz oluyor bitmiyor derdi.şimdi ise işim çok kolaylaştı bu deterjanlarla diyor :) yani anlayacağınız far var.. amway gibi pahalı da değil ve konsantre sulandırarak kullanıldığından da piyasadaki deterjanlardan çok gidiyor.. 6 ay oldu hala bitmedi yarısına geldim :) önceden her markete gittiğimde deterjan reyonuna uğruyordum şimdi unuttum inanın :)oğlum ellerini yıkamayı sevmez idi.. jeli alır suyun altında akar giderdi..ben hep elini ovalardım gidip.. el köpüğü ile el yıkamayı çok sevdi.. içim de rahat böylelikle...
slm arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum amwayin bulaşık makinesi için tablet deterjan 60'lık fiyatını öğrenebilir miyim? lütfen çok acil
merhaba arkadaşlar amway satış temsilcisi olarak sorularınıza cevap vermek istiyorum. amway ürünleri bitkisel %100 doğal nerden çıkardınız organik olmadığını neyi ni gördünüz ben diğer markaları kötülemiyorum ama başka deterjanla çamaşırları yıkayınca silkeleyin çamaşırdan birşeyler sıçradığını göreceksiniz yıkadıkca renkleri solacak kötü olacak ellerini yıkayın gözünüze sürmeyin diyorsunuz zaten temizlik yaptığımızda ellerimizi yıkamadan birşeyler yiyiyormuyuz. burada elleri yıkama sebebimiz tozlardan yerden başka yerlerden mikrop almamız ürünler garantili hangi mağza size ürün iadesinde parasını iade ediyor yada marketten 150 tl mal aldığında sana şu kadar para veriyor mu ?amway ürünlerinde sadece fırın jelinde biraz katkı mad. olduğunu biliyorum ürünleri ben kullanıyorum satıyorumda parada kazanıyorum kazandırıyorum da
bazen hayat ihtiyaçlarımızı karşılamıyor bunun için daha çok çalışmak lazım bu fırsatı değerlendirdim ve kazandım iyikide değerlendirmişim
Ben bu Amwaycilerle yaşadığım bir olayı aktarayım gerçek yüzlerini herkes görsün.Akşam işten çıkmışım aksilik bu ya anahtarı evde unutmuşum, üst komşum vardı yeni taşındığımız için fazla tanımıyordum ama güleryüzlü olduğu için ona çıktım kapıda kalmıyım diye.Kadına durumu anlattım buyrun girin dedi binbir ısrar kıyamet neyse eşimde biraz geç geldiği için beklemeye başladım, bunlar bu arada yemek falan hazırladılar ben oturmak istemedim evde yemeğim var diye.Ama nasıl ısrar ediyorlar, sonrasında eşimde işten geldi bende aşağıya inmek için hazırlanıyorum falan bunlar eşimin yanına inip yemeğe davet ettiler binbir ısrarla yine.Neyse eşimde geldi yemeğimizi yedik falan derken, kadının kocası elinde bir takvimle çıkageldi.Size bir fırsattan bahsetmek istiyorum siz çalışan insanlarsınız siz yararlanmasınızda çevrenizde üye olmak isteyen birileri olabilir diyerekten sadece 10 dk sürecek dediği şey abartmıyorum 2 saati geçkin anlattı durdu.Benim ablamda Amwayci ben biliyorum falan dedikçe adam yüzsüzce ürünleri övmeye başladı, benim ablamda satıyor ama kimseye böyle yapışarak satmaz yani, inanın bu tarz insanlar en ufak bir şeyden menfaat sağlamak için dört dönüyorlar.Ürünleri iyidr ona birşey demem ama bu tarz eş dost akraba komşuluk ilişkilerinde bile menfaat sağlama çabasına girmesi insanların mide bulandırıcı gerçekten.Birde giderken utanmadan cd kitap falan verdiler zorla, gördükçe de soruyorlar okudunuz mu izlediniz mi diye sorup duruyorlar kafayı Amwayle bozmuşlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?