Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

Zoom un hastasi oldum resmen
O yag sokuculere ve parcaladiklari ellerime yanarım
Ben ocagimi hic temizleyememisim meger piril piril ilk gunku gibi oldu

merhaba zuhalllll
amway i eğer bitkisel olduğu icin kullanıyorsan en büyük hatayı yapıyorsun cünkü anway kesinlikle bitkisel ve organik değil tamamen kimyasallarla dolu bir marka.zaten soruyu sorduğun arkadaşta her nedense sana cevap verememiş bitkisel olup olmadığını zaten cevap veremez versede cevabı %100 kimyasal olacaktır.
resmen amway ciler yalan dolanla satış yapıyorlar

varsa aksini ispat edecek buyrun etsin ben buradayım saygıyla eğilirim.

ya ben zaten tamamen bitkisel olduğuna inanmam ama bitkisel oranı yüksektir diye düşündüm benm akrabam temsilci oda bildiğini söledi bana aslında bütün markalarda kimyasal ürün vardır sen amwaydan hiç bi ürün kullandınmı şimdiye kadar

evet canım piyasada her üründe kimyasal var ve hicbirinde bitki yok bazılarında eser miktarda var .ve hic bir firma acıkcalayamıyor iceriklerindeki bitkileri cünkü olmayan bişeyi acıklayamazlar hertürlü satış hilesiyle insanları kandırıyorlar.
hemen hemen bütün amway temsilcileri ürünlerin bitkisel olduğunu iddia ederler ama ürünlerin icinde espri niteliğinde bile bitki yok.
ben bu tarz her ürünü idik didik araştırdım amway i de defalarca araştırdım hatta arkadaşım üye evinde koli koli amway vardı gittim baktım hepsinin iceriğine birtanesinde bile bitkisel icerik yok ne acı.ama işte herkes icerik analizi yapamıyor maalesef kimseye kızamıyorum ama en azından biraz daha bilincli olunabilir diye düşünüyorum.
birşey bildiğim icin söylüyorum iddia edenleri bekliyorum diye.eğer söylenildiği gibi masum olsaydı bende üye olup ürün alacaktım zaten.

selam kızlar ben de iki sene önce amway bitkisel diye tam araştırmadan kendim kullanmak amacıyla serbst girişimci oldum hiçbir seminerine gitmedim çevremde amway satan da yok zaten. iki senedir kullanıyordum bazı ürünlerinden memnunum ama artistry nin yüz temizleme seti (yağlı ciltler için olanı) alerji yaptı bıraktım.vücut için olan sabununu kullanırken tüm vücudumda dökümeler kaşıntılar ve sivilceler çıkmaya başladı. bu ara face te arkadaşlarım içinde paraben ve PEG olan ürünlerin zararlarından bahsetmişler evde bu kimyasalları içeren ürünlere bakarken elime amwayin vücut sabunu geldi içinde PEG var! internetten az bi araştırmayla tehlikeli bir kanserojen olduğunu öğrendim ve sabunu o gün kullanmayı bıraktım kaşıntılarım sivilcelerim döküntülerim de geçti bu arada. kayınvalidem de bende görüp bikaç ürününü istemişti koltukaltı rollonu cildini tahriş etmiş.loc yağ çözücü de ellerini tahriş etmiş doğruca ikisini de çöpe atmış. ayrıca bullaşık makinesi tableti kullanıyorum bulaşık makinesinin filtresini çıkardım baktım ki içi yemyeşil boya.. bilmeyenler için söylüyorum amway bulaşık tabletin rengi yeşil ve beyaz. yani tam çözünmüyor demekki.. belki benim makinemin gideri ya da filtresi tıkanmıştır dedim temsilcimi aradım SA8 kumaş beyazlatıcıyı kaynar suda çzdür makineyi boş olarak çalıştır dedi tamam dedim defalarca bu işlemi tekrarladım. sonuç aynı.. bu işe yaramadı belki dedim calgonitin makine temizleyicisini aldım kullandım bişey değişmedi. yeşil boya kalıntıları geçmiyor birtürlü.. evdeki temizlik maddelerinin neredeyse hepsi amway. fazladan bi kutu bulaşık tabletim var çamaşır deterjanını yeni aldım.. keşke almasaymışım diyorum. bu arada amway roll on deodorantla rexona roll onun içeriğini karşılaştırdım. bir iki madde dışında hepsi aynı. ben kimyager değilim ama bu nasıl bitkisel anlamadım marketlerde satılan ürünleri kötülüyorlar sürekli ama içerikleri hemen hemen aynı

Tebrik ediyorum arkadasım,
Kimyasallarla ilgili keske herkes senin gibi bilinçli olabilse...

Memnun kalmadığınız ürünleri Amway'e neden geri iade etmediniz ? Üstelik paranızı da geri alırdınız. Temsilciydiyseniz bunu bilmeniz gerekirdi.

Amway temizlik ürünleri Bioquest formüle sahiptir. Yani konsantre ve doğada çözünür maddeler.

Kozmetik ürünleri ise en ileri teknoloji ile üretilmiştir. Konsantre, doğada kolayca çözünebilen ve dermatologlarca test edilmiş ürünler demek. Aynı şekilde kozmetik ürünleri için geçerli. Tamamen bitkisel ifadesi zaten yanlış. Bunu kim kullandıysa, yanlış tabir etmiş.

Milyonlarca ciro yapan dev bir doğrudan satış şirketi. 1957 yılından bu yana varlığını sürdürüyor. Ayrıca temizlik ürünlerinin hepsi A.I.S.E logosuna sahiptir.

A.I.S.E.*** – International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products – Uluslararası Sabun,
Deterjan ve Bakım Ürünleri Federasyonu (A.I.S.E.) ev bakım endüstrisinin Avrupa’daki resmi temsilcisidir.
Anlaşmanın sembolünü taşıyan ürünlerimizin ekonomik, sosyal ve çevresel performansları itibariyle ölçülerek
değerlendirildikleri anlaşılmaktadır.

Ürünlerinden memnun kalmayan elbet vardır onları anlıyoruz. Acaba kullanımını doğru yaptınızmı ? Amway'in ürünleri konsantre olduğundan her ürünün bir kullanım kılavuzu vardır. Keşke Serbest girişimcinizden bilgi alsaydınız.

Son düzenleme:
ben mesela diş macunu hariç hiçbir ürününden memnun kalmadım çok pahalı artı verim de alamadım özellikle de çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısından o yüzden pek tavsiye etmiyorum

evet bu sorunun geleceğini biliyordum. ben urfada oturuyorum ve sponsorum adanada.telefonla bilgi almak iade formu doldurmak götürüp kargoya vermek açıkçası zor geldi çünkü gerçekten çok koşuşturmacalı bi hayatım var. yapmaya zorunlu olduğum işleri bile ucu ucuna yetiştiriyorum. kayınvalidem zaten bana ürünleri geri vermeyip çöpe atmış. haftasonu adanaya gittiğimde bendeki deodorantı görüp de söyledi. ben zaten bu işi aktif yapmak için falan sg olmadım. sadece urfada pek satan yok bişeye ihtiyacın olduğunda bulamıyorsun satan kişi. o yüzden kendime getirmek için sg oldum. bende görünce de kayınvalidem istedi bikaç ürün ona getirdim o kadar. tamamen bitkisel olması gerektiği değil benim kafama takılan. beni sg yapan elmas arkadaş kimyasalların bir zararlıları var bir de yararlıları. amwayda sağlığa zararlı hiçbir kimyasal yok demişti. peki body series 3ü 1 arada kalıp sabunda bulunan PEG-6 ve PEG-60 ne oluyor? internetten biraz araştırırsan bunların sağlığa çok zararlı kimyasallar olduğunu göreceksin. sabunun bende allerjik reaksiyonlar oluşturduğunu söyledim. kullanma şeklinden bahsetmişsin. nasıl kullanmam gerekiyordu? ben zaten ev temizliğiyle ilgili bişey söylemedim. bazı ürünlerinden memnun değilim dedim. evet ev temizliği ürünlerinde ne oranda nasıl kullandığın önemli de sabunun hemde kalıp sabunun farklı bir kullanım şekli olduğunu sanmıyorum.

bu arada sabunun kutusu hala elimde içindekilere biraz daha bakayım dedim de içinde Benzyl benzoate da var. google da arattığımda çıkan 2. sitede bu açıklama vardı:
Benzyl benzoate: Yutulduğu takdirde toksik (zehirli) etki yapar. Göz ve cildi tahriş edicidir.

'beni sg yapan elmas arkadaş kimyasalların bir zararlıları var bir de yararlıları.' şeklinde bir cümle kurmuşum özür diliyorum yararlı kimyasal demedi zararsız kimyasal demişti.

Amway in ballı sabununu, el sabununu, loc unu, bulaşık deterjanını (elde yıkama), zoom unu, bulaşık telini, banyo temizleyicisini 5 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum. özellikle bulaşık deterjanı, zoom, loc ve bulaşık teline bayıldım. zoom un bi arkadaş kaynanasının elinde tahriş yaptığını yazmış doğru olduğuna inanamadım açıkcası. bi kere ürüne elle temas etmesine bile gerek yok. püskürtme tabancasıyla püskürtüp biraz bekleyip süngerle siliyorsunuz zaten yağlar çıkıyo. öyle elinize boca edip kullanılacak bir ürün değil. loc için de başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim. benim kedim temizlik yaparken loc lu temizlik suyunun içine atlamış. (o zaman 5-6 haftalıktı içine girebileceği aklımın ucundan geçmezdi) ve hiç bişey olmadı. en ufak zarar görmedi. üstelik kediler zararlı kimyasalları kimyasalları içmezlermiş veterinerim öyle söyledi.ablam loc lu temizlik suyunu işyerindeki çiçeklere döküyo ve çiçeklerde de solma falan yok. internet sitesinden ürünleri araştırdığım zaman organik falan yazmıyo ama doğada çabuk çözülüyo ve bu çevreye daha az zarar veriyo anlamına geliyo.

Merhaba, ben düşüncelerimi size saldırmak amacıyla bunu söylemiyorum. Sadece anlamak için yazdım.

Amway serbest girişimcisi olarak Sponsoruma ilgili soruyu yönelttim.
Amway'den gelen cevap şu:
"biz şirket olarak insan sağlığını tehdit edecek hiçbir ürünü piyasaya sürmeyiz ve ikincisi de, Amway dünya sağlık örgütünün kuralları ve ilkesine riayet edeceğine dair imza atmiştir"

Doğrudan satış şirketi olan Amway, kalitesiz ürünleri insanlara pazarlayacak kadar alçalmamıştır.

Asıl soru şu:
PG6 denilen maddeleri, ya da saydığınız maddeleri evinizdeki bütün temizliyicelerden arındırdınızmı ?

Merak ettiğim neyi tercih ettiğinizdir. Evinizdeki deterjanlarda bu saydığınız maddeler yokmudur ?
Mesela Hacı Şakir sabunlarında ne var ?

Ben şahsen, her zaman kaliteden yanayımdır... Amway in ürünleri merdiven altında üretilmiyor.

Sevgiler

..

Son düzenleme:

yo yanlış anlamayın ben de size saldırarak cevap vermek istemedim sadece düşüncelerimi beyan etmek istedim.

şuan tercih ettiğim birşey yok zaten elimde daha 6 ay 1 sene arası yetecek kadar amway ürünü var onları da kaldırıp çöpe atacak değilim kullanıyorum tabiiki.

diğer temizleyicilerin içinde yok demedim zaten hemen hemen herşeyin içinde kanserojen var. yediğimiz içtiğimiz şeyler, temizlik yada kişisel bakım ürünleri vs. vs. hiçbirşey doğal değil. fakat işte dediğiniz gibi daha doğrusu sponsorunuzun dediği gibi insan sağlığına zararlı hiçbir maddenin olmadığını söyleyen dünya çapında bir markanın içeriğine baktığınızda birçok kanserojen maddenin olduğunu görmek beni çok şaşırttı ve açıkçası kızdırdı bunu diğer insanların da bilmesini istediğim için de buraya yazdım. hatta geçen evi düzenlerken elime bir traş losyonu geçti eşime almıştım kullanmayıp kaldırmış bir köşeye içinde oxybenzone var. biraz bakınca internetten bu aslında bir çok bakım ürününde özellikle güneş koruma faktörü olan ürünlerde var. ve türkiyede olmasa da yurtdışında sağlığa zararlı olduğu için ürünlerin ambalajında uyarı anlamlı bunu belirtmek zorundalarmış. yani bizde sigara paketlerindeki uyarı gibi. diğer markalar beni ilgilendirmiyor da bu kadar zararlı, paketlerin üzerinde içerik harici 'oxybenzone içerir' ibaresinin yazılı olması zorunluluğu getirilmiş bir madde neden amway ürünlerinde kullanılıyor? benim tek sorum bu. çünkü hangi sponsora hangi serbest girişimciye sorsam sizden aldığım aynı cevabı alıyorum. ama ürünlerin içeriğini araştırdığımda maalesef bu şekilde hayal kırıklığına uğruyorum.

Ozokun hanım, size hak veriyorum. Mesela Ayşenur Süral Yazıcı hanım Sodium Lauren sulfath isimli maddenin son derecek zararlı olduğunu dile getirdi ve hemen hemen tüm şampuanların içinde olduğunu söyledi...

Ben ise işimi severek yapan bir Amway serbest girişimcisi olduğum için ve 3 yabancı dilimin de avantajı ile hemen Kuzey Amerika Amway ile irtibata geçtim.

Gelen cevap ise şu:

Dear Reinedelamour,

Thank you for your email to Amway North America Customer Service.

If you are inquiring about the Satinque products that you would purchase in Turkey, please contact Homepage | Amway. They will be happy to discuss what products are available in the market and the ingredients.

The information we can provide for you on Sodium Lauryl Sulfate is that it is one of many in the chemical family of anionic surfactants and is often used in shampoos. One end of the molecule is soluble in fat, the other end is soluble in water, this is how oils are removed from one's hair and scalp. Formulators can choose among many different surfactants for their products which is why some shampoos contain Sodium Lauryl Sulfate and others do not. It all depends on the desired cleaning power, foaming, elegance, etc. of a shampoo.

The safety of Sodium Lauryl Sulfate has been carefully evaluated by the Cosmetic Ingredient Review (CIR) panel, a group of independent toxicologists, physicians, and others (see J. Am. Col. Tox. 1983, 5:1-34). The CIR has reviewed the safety aspects of many personal care ingredients and they did not find any evidence of cancer or reproductive effects from the use of this surfactant. It can be irritating to skin when used at high concentrations and not rinsed off. It can also be an eye irritant, hence the stinging when shampoo gets into the eye while showering. Sodium Lauryl Sulfate is considered "mild" in comparison to some other surfactants used for the same purposes. The lauryl alcohol part of the molecule is obtained from coconut oil which is a natural product.

Our Technical Services Department constantly reviews all legitimate studies done on ingredients used in our products. Ingredients used in our products have long histories of safe and effective use in the industry. We have used these materials as ingredients in our products for years and there is nothing to indicate that they pose any hazards. Please rest assured that we will continue to monitor future testing, and will make formula changes immediately when warranted.

Thank you for contacting us. Please let us know if we can be of further assistance.

Sincerely,
Linda
Customer Service
customer.service@amway.com

Sizden ricam zararlı dediğiniz tüm maddelere bana liste halinde yazmanız.
Amway den gelen cevabın çevirisini bilahare yazacağım buraya canım.

Son düzenleme:
Sodium Lauryl Sulfate yüzde ikiden fazla kullanılırsa ve bikaç maddeyle birlikte kullanılırsa zararlı oluyor bildiğim kadarıyla ve zaten kanserojen olduğu kesin kanıtlanmış değil sanırım sürekli tartışılan bir konu.
cilt bakım ürünlerinin içeriği kutusunda yazıyor ve ben kutuları ürünü alır almaz çöpe attığım için onlara bakamadım
hyym after shave balsam da bulunan oxybenzone
body series roll on deodorantta bulunan alüminyum, Benzl alcohol, Benzyl benzoate
body series 3ü 1 arada kalıp sabunda bulunan PEG-6 ve PEG-60
bunlar benim evde şuan bulunan kişisel temizlik maddeleri dediğim gibi keşke kutularını atmasaydım diğerlerine de bakardım. ev temizliği ürünleri hakkında bir fikrim yok onları araştırmadım. ama eğer bu ürünlerde sağlığa zararlı şeyler varsa diğerlerinde de vardır gibi bir mantık yürüttüm. bu sadece kişisel görüşüm. ilgilendiğin için teşekkür ederim

Bir rollon un icinde aluminyum veya paraben varsa hic dusunmeden atin cope gitsin.
Allah korusun bu gibi zararli kimyasallar en basiti meme kanseri yapiyo ayrica annenin kanindan plasenta yoluyla bebege geciyor.
Ayni sekilde emzirme doneminde de anne sutuyle bebege geciyor.
COK dikkatli olmak zorundayiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…