Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

başka ürüne yönlendirmek için,fosfat varMIŞ demek ayıp olmuyor mu?Ersağ mı ne onun için başka forum açın,reklamını orada yapın lütfen...

çalışmadan yorulmadan para kazanıldığından bahsetmişsiniz bu söylediğinize kesinlikle katılmıyorum... kimse oturduğu yerden bir yerlere gelmiyor. bilgi sahibi olarak eğitimler alarak bilinçlenerek ve bilinçlendirerek bunlar oluyor...

selamlar... Ben de sonunda loc genel temizleyici aldım ve bugün deneyeceğim inşallah Satış temsilcisinin ısrarı sonunda işe yaradı. Gerçekten çok ısrarcı oluyorlar.
size bu konuda katılıyorum, bir ürünü satmak için ısrarcı olmak bana da çok itici geliyor. tamam ürünü tanıtırsın anlarım da günlerce ısrar etmek gerçekten bunaltıyor, sırt bu sebepten üye olmayı düşünürken ısrardan üye olmadım o kişiye..

Konu Amway falan değil,buna ASLA inanmam,inanamam.Bir insanın bu kadar çok ve yalan yanlış tepki vermesi normal değil şekerim...İlk aklıma gelen sebeplerden birisi (işi size üst düzey birisinin anlattığını yazmışsınız,yani iyi para kazanan,başarılı ,kaliteli birisi eminim), kıskançlık Sorun buysa ki maalesef genellikle budur,bu huyunuzdan derhal vazgeçin bence,yazık size vallahi üzülürüm sonra

Hah biriside derneğine yönlendirmek için kötülemiş Amway'i.Bir akıllı siz misiniz kuzum?

sevgili yalan makinesi :)
şahsıma hakarette bulunduğunuz bu yazınızı anlamakta zorlanıyorum.Yazımdaki yalanları gösterin de içtenlikle özür dileyeyim,yanlışları da gösteriverin lütfen:)) Tanımadığınız birine yalancı demek ne kadar ahlaklı bir davranış tebrik ederim,siz kendinizi ortaya koymuşsunuz.Ben insanların kalitelerini parayla ölçmem sizin gibi :

(işi size üst düzey birisinin anlattığını yazmışsınız,yani iyi para kazanan,başarılı ,kaliteli birisi eminim)

Benim cümlelerimin sebeplerini analiz etmeye kalkmışsınız kendi çapınızda :)) Öncelikle ben sizin şekeriniz falan değilim,üslubunuz üzgünüm ama kalitenizi ortaya koymuş.Bakın bunu ne kadar para sahibi olduğunuzu bilmeden söylüyorum :))))

Siz anlattığınız türdeki insanları kıskanıyor olabilirsiniz.Çok üzgünüm birinin saydığınız kriterlere sahip olması benim için kıskanılacak şeyler değil.Bu arada şunu da atlamayım,bu çok üst düzey kaliteli insanlar herhalde sokaktaki dilencinin peşinde koşmuyorlar illa ki üye yapalım diye :)) (aslında başka meslekler yazacaktım ama kimseye saygısızlık olmasın diye yazmıyorum)

Benden ziyade kendinize acıyın,tanımadığınız ,şartlarını bilmediğiniz insanlar hakkında asılsız yakıştırmalar yapıp,insanların kalitesini parayla ölçüp,sisteminiz hakkında en ufak bir eleştiriyi kaldıramayacak kadar körleştiğiniz için.Evet ben size gerçekten acıdım.Bu arada haddinizi bilmeyi de unutmayın.

Üslubunuz düşüncelerime sahip çıkmamı sağladı...Bir tek şeyi açıklığa kavuşturmam gerektiğini düşünüyorum: 'Yalan yanlış' lafını 'Bilip bilmeden' e manasında kullanmıştım.Bu cevabı sırf bu yüzden yazıyorum.Yani benim amacım hakaret etmek değildi.Siz bana hakaret etmiş oldunuz aslında şimdi,ama özüre gerek yok

Hah biriside derneğine yönlendirmek için kötülemiş Amway'i.Bir akıllı siz misiniz kuzum?

Buğday derneği kişisel bir dernek değildir.Türkiye'de sürdürülebilir tarım için için çiftçilerin eğitiminden başlayan sevgili rahmetli Viktor'un öncülük ettiği bir oluşumdur. Bugün 'organik' kelimesini telaffuz ediyorsak buğday derneği sayesindedir. Kar amacı gütmez.Kendi sitelerinden yürütülen projeler:
''Buğday Derneği hiçbir aşamasında çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen sürdürülebilir tarım yöntemlerinin yaygınlaştırılması; geleneksel süreçteki üretimlerin korunması, sürdürülmesi; yerleşimleri, üretim ve tüketimleri ile yaşamları doğayla uyum içinde olan insan topluluklarının varlıklarının sürdürülmelerine katkıda bulunulması; bu alanda yaşayan örneklerin desteklenmesi, yeni örnekler oluşturulması ve bu örneklerin sürdürülebilir hale gelmelerinin desteklenmesi insan gereksinimlerinin ekosistem döngülerine uyum içinde yeniden tanımlanması; doğal gereksinimlere denk düşen üretim ve tüketim modellerinin ve teknolojilerinin desteklenmesi ve uygulanması; bireyin doğa ve çevresi içerisinde yaşayabilmesi için bilgilendirilmesi ve becerilerini geliştirebilmesi amacıyla faaliyet alanları yaratılması, bilgi ve kültür alışverişini sağlayan turizm anlayışının geliştirilerek uygulanması yolunda projeler yürütüyor.''
Lütfen verilen linkleri bir tıklayıp okuyup bilinçlenip öyle cevap yazalım ki insanların aklında güzel oluşumlar karalanıp gitmesinler.

Çok merak ettim,emeğinize saygı istiyorsunuz da Amway'inkine neden saygı yok?Siz bir araba dolusu laf sayın,ondan sonra yok emeğe saygı falan filan...Kar amacı gütmediğinize HİİÇ inanmadım ayrıca;yoksa bu kadar çabalamazdınız.Reklam yapmak için bana cevap bahanesine sığınamamanız için bir daha size yazmayı düşünmüyorum.

Amway ürünleri gercekten harika herkese de tavsiye ederim arkadasimin ve birsürü tanidigimin egzamalari cilt sorunlari iyilesti benim cildim cok hassastir o yüzden kullaniyorum ve yeni üye oldum herkese az bi karla isteyene satiyorum sagligimizi gercekten cok düsünmek zorunda oldugumuz bi dönemde yasiyoruz.Meyve sebzenin bahceden organik olanini aliyorsunuz da insanin en büyük organi olan cildini neden bitkisel ürünlerle korumuyorsunuz .Deterjanlarin ne denli zararli kimyasallar barindirdigini biz degil tv de gülbende doktorumda kac tane uzman söyledi .Yeter artik bilinclenelim.Günesin ultraviyole isinlarinin ve kimyasallarin ne denli kanseri arttirdigini herkes biliyor.Önce günesten mutlaka korunun ikinci bitkisel ürünler tercih edin Amwayin fiyatlari pahali biraz diger deterjanlara göre ama amway konsantre cok uzun süre kullaniliyor.Ben reklam yapmiyorum sadece fikirlerimi sundum.

annem genellikle amway ürünlerini kullanıyo ve çoğu konsantre ürünler gayet memnun. konsantre olduğu için uzun bi süre kullanabiliyosunuz ayrıca

vallahi ben çok memenunum bilmediğim ürünleri yuzüme gözüme dürmektense biliyorumki organik bitraz pahhalı tabi ama en azından içimiz rahat 3 tane kreme verceğimiz parayı buraya veriyoruz ama şimdi ben üye oldum uyguna alıyorum isteyen varsa üye edebilirim sizde kendi ürünlerinizi kendiniz uyguna alırsınızzz

özel mesajla ulaşabilirsiniz kızlar banaaaaaaaaaa

özel mesajla ulaşabilirsiniz kızlar banaaaaaaaaaa

mrb canım bişey sorcam benim göz altımda derin çizgiler var ben bunun için doktor önerisiyle krem falan aldım faydasını görmdm amwayın luxry göz altı kremini kullanıyorum şu basmalı şişede olanı 12 haftada etkisini gösteriyomuş yani 3 ayda ben 2 ay oldu kullanalı çizgilerim var yine ama biraz hafifletti sankim benim sormak istediğim ben 26 yaşındayım bu 30 yaş üstüne aitmiş cildimi yorabilirmiş benim bi akrabam üye toparlaması için kullan bitince time defenceye geçersin dedi yani kullanıyorum ama ilerde bi sorun olmaz herhalde dimi bide amwayın bütün ürünleri gerçekten bitkiselmi benim almamda diğer etkende bitkisel olması bi bilgin varmı

krem yaşına göre çok ağır sana uygun bi kreem değil o bitir ve daha kullanmaa bende 25 yaşındayım bizim yaşımıza uygun mesela şu havva grupları su grupları beauty ler varya onlkar uyuyo bize

krem yaşına göre çok ağır sana uygun bi kreem değil o bitir ve daha kullanmaa bende 25 yaşındayım bizim yaşımıza uygun mesela şu havva grupları su grupları beauty ler varya onlkar uyuyo bize

peki napsam bu kremi bitirene dek kullanımmi ya bana bunu toparlanması için önermişti sonra time defenceyi kullanırsın dedi buda amwayın 2 aydır kullanıyorum bunuda bırakmalımıyım göz altlarımdaki kırışıklık derin o yüzden önermişti

o bitsin sonra seni cilt analiz makinasına soksunlar o na göre grubunu seçsinler senn ve krem versinler beautycycle ın şu an bizim yaşımıza bu uygun onlar hem fşiyat aççısından pahalı hemde yaşımıza uygun değil cilde zarar verdiği bile duymuştum anti ageıng gruplarının

benim cilt tipim karma ben bitirdikten sonra tekrar almıcam zaten ama şuan bırakmayı bile düşünüyorum ya düzeltecem derken iyice mahvetmekten korkuyorum şimdide evet çok pahalı 270e aldım ama 60 70 aldığımda fayda etmedi benim derin çizgiler olunca öle kullanmamı önerdi bunu net bi şekilde kimden öğrenebilirim yokmu tanıdığın ben bi sorsam

mrb.ben bu güzel ürünlerin fiyatlarını merak yardımcı olurmusunuz.uygun olursa temsilcide olabilirim.bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…