ahhh keşke okusaymışım bu konuyu bir komşum zorla üye yaptı saatlerce anlattı da anlattı çok kazançlı çıkacaksın markete bile artık uğramayacaksın falanda falan ilk başta sadece 90 tl lik yaparsan kargo ücreti ödemeyeceksin dedi bende tam 90 tl lik yaptım birde demez mi kayıt ücretide 70 tl oha dedim niye başta söylemiyorsun neymiş canım 70 tlden mi ölecekmişim hem sadece bir kereliğine vereceksin sen beni dinle çok memnun kalacaksın bana bol bol dua edeceksin dedi offff keşke üye olmasaydım ,burayı okuyunca hatta israil malı olduğunu öğrenince bin pişman oldum . haram olsun başkada bişey dedmiyorum birde bunun için dil döküyorlar ya yazık diyorum başkada bişey demiyorum
Sevgili kardeşlerim lfn söyle dusunelımkı amvayın kokenı ısrail artı amerika sız hiç dusundunuzmiki bu ulkeler turkıye yararına bişeyler yapsın artı bu urunler turkıyeye ayrı yurt dşına ayrı üretılıyormuş unutmayalımkı hiç bir zaman düşmandan dost olmaz bu ıkı ulkenın turkıye hakkında düşüncelerinı aklımıza getırırsek urunlerınınde ne kadar turk halkına fayda getıreceyı ınankı aklıma hiç hoş şeyler getırmıyor turkıde bu urnler uretılıyorken neden elın mılletıne para kazandırıyoruz nete bır bakın kaç tane turk fırması var konsantre urun yapan bu arada amarıkaya kazandırdıgınız paralar ne olarak turkıyeye mal oluyor askerlerımızin öldurulmesıne resmen ortak oluyoruz ıy dusunup karar verelım lfn
bu arada amwayin kendi orjinal sitesinden en azından su arıtma cihazının hangi maddeleri arıttıgını,contaminant listesini,nfs sertifikasını hangi kriterleri yerine getirdiğini taahhüt ederek aldıgını ayrıntılı olarak okumanızı tavsiye ederim.bu arada o kriterlerin kosullarını da kendi orjinal sitesinden okumayı ihmal etmeyin :))) doktorlar mevsiminde sebze meyve yiyin derken,amwayin o coooook bitkisel haplarını da ben almam kimse kusura bakmasın.üretim ,proses,endüstriyel kimya vs bilgisi olmayan insanlara bunlar bitkisel diye yutturmak çok kolay,bitkileri sade haliyle ya da özünü falan cıkarıp direkt presleyip tablet haline mi getiriyorlar acaba :)))))
bu arada amwayin kendi orjinal sitesinden en azından su arıtma cihazının hangi maddeleri arıttıgını,contaminant listesini,nfs sertifikasını hangi kriterleri yerine getirdiğini taahhüt ederek aldıgını ayrıntılı olarak okumanızı tavsiye ederim.bu arada o kriterlerin kosullarını da kendi orjinal sitesinden okumayı ihmal etmeyin :))) doktorlar mevsiminde sebze meyve yiyin derken,amwayin o coooook bitkisel haplarını da ben almam kimse kusura bakmasın.üretim ,proses,endüstriyel kimya vs bilgisi olmayan insanlara bunlar bitkisel diye yutturmak çok kolay,bitkileri sade haliyle ya da özünü falan cıkarıp direkt presleyip tablet haline mi getiriyorlar acaba :)))))
Memnun oldukları bir sistemden bahsetmek istemişler size. Bir iş fırsatından. Çoğu insanlar önyargılı oldukarı için sizin gibi tepki veriyorlar. İşin rasyonel kısmına hiç bakmıyorlar. Bir de benim anlayamadığım, neden sürekli menfaatçi olarak algılanır AMWAY temsilcileri ? Arkadaşınızın cebine para giriyor diye mi bu tepki ? Sizi kazıklıyorlarmı ? Sadece Amway değil, tüm NETWORK çalışanları. HERBALIFE, AVON, ORIFLAME, ERSAĞ, AMWAY ,FLP ve artık HUNCA KOZMETİK'ten Carmina ürün leri ve aklıma gelmeyen niceleri bu network sistemiyle çalışıyor. Önce NETWORK ne demek bunu anlamak lazım eğer çağın modern insanıysak. Bizim milletimizde menfaat kavramı fazla yerleşmiş zihnimize. Hep birileri birilerini kazıklıyor korkusundayız. Migros, REAL, Carrefour gibi mağzalarda binlerce ürünü satın alırken siz de birilerin cebine para sokmuyormusunuz ? Akrabanız ya da tanıdığınız bir kişi ürülerden bahsedip size tavsiye ettiğinde mi zorunuza gidiyor ? Koç holding gurubuna ait birsürü ürünler marketlerde satılıyor. Siz onları HT Kulüp programında yemek davetlerinde TV lerde izliyosunuz sonra. Ömrünüz boyunca gidemeyeceğiniz mekanlara giden insanlar ve hayatınız boyunca çalışsanız binemeyeceğiniz arabalara binen insanlar onlar. Hadi onları da kıskanın ? hadi ? Almayın çamaşır makinelerini ? Almayın çikolatalarını ?
MORHİPO ya da TRENDYOL.com gibi siteler de kocamanyazıyorlar sayfalarında:" arkadaşına tavsiye et, o alışveriş yapınca 10 TL kazan" yazmıyormu ? Tüm firmalar bu tavsiye yönteminin çok daha etkili olduğuna inanmış ve böyle çalışıyorlar.
Kimse kimseyi yolmak ve kazıklamak için sizinle muhatap olmuyor. Size bir sistemden bahsetmek istemişler o kadar. bakış açınıza üzüldüm.
Bu benim sadece giriş açıklamam idi. vaktim kalmadığı için burada kesmek zorundayım.
Allahtan kısa kesmişsiniz tüm Amway bağımlılıları konuşmayı çok seviyorlar maşallah, benim zamanım kıymetli hanfendi kimsenin de onu çalmaya hakkı yok, ürününüze güveniyorsanız o ürün kendini sattırır zaten bu kadar insanların peşine düşmenize ve zamanlarını çalmanıza gerek yok.O Carrefour yada herhangi bir süpermarketten neden alışveriş yapıyoruz biliyor musunz yakamıza yapışmayıp, akrabalık eş dost ilişkilerini kullanmayıp, bize seçme hakkı sundukları için.Bu arada yazdığınız cevabın aynısını üst komşum da sizin verdiğiniz örnekleri vererek açıklamıştı bana, sanırım papağan gibi ezberletiyorlar size sorulara verilecek cevapları.
ahhh keşke okusaymışım bu konuyu bir komşum zorla üye yaptı saatlerce anlattı da anlattı çok kazançlı çıkacaksın markete bile artık uğramayacaksın falanda falan ilk başta sadece 90 tl lik yaparsan kargo ücreti ödemeyeceksin dedi bende tam 90 tl lik yaptım birde demez mi kayıt ücretide 70 tl oha dedim niye başta söylemiyorsun neymiş canım 70 tlden mi ölecekmişim hem sadece bir kereliğine vereceksin sen beni dinle çok memnun kalacaksın bana bol bol dua edeceksin dedi offff keşke üye olmasaydım ,burayı okuyunca hatta israil malı olduğunu öğrenince bin pişman oldum . haram olsun başkada bişey dedmiyorum birde bunun için dil döküyorlar ya yazık diyorum başkada bişey demiyorum
Selam kızlar
Şu Amwaycı insanlardan gına geldi. Aranızda amway satan varsa kusura bakmasın. Peşimi hiç bırakmıyorlar üye yapmaya çalışıyorlar ürün satmaya çalışıyorlar. Tamam bazı ürünleri çok güzel. Bazılarıda tırt...naniknanik
Aşırı pahalı ürünleri var. Ama uzun süreli kullanabiliyorsun.
Ama sürekli bizim günlük kullandığımız çamaşır suyudur vehayut mister massle, cif ariel gibi temizlik ürünlerini bir kötülüyorlar bir kötülüyorlar anlatamam. Kanser yapıyormuşta falanda. Allahaşkına bukadar kötüydüde neden bütün dünyada satılıyor. Bukadar alan insan aptalmı? Yada ben amwayın kanser yapıp yapmadığını nerden bileyim?:uhm:
Belki gerçekten organik ürünlerdir. Ama satıcıların yapışkanlığından bu markadan nefret etmeye başladım.klava:
Amway kullanan arkadaşlar varmı? Ürünler hakkında yorumlarınızı yazarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?