Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

ahhh keşke okusaymışım bu konuyu bir komşum zorla üye yaptı saatlerce anlattı da anlattı çok kazançlı çıkacaksın markete bile artık uğramayacaksın falanda falan ilk başta sadece 90 tl lik yaparsan kargo ücreti ödemeyeceksin dedi bende tam 90 tl lik yaptım birde demez mi kayıt ücretide 70 tl oha dedim niye başta söylemiyorsun neymiş canım 70 tlden mi ölecekmişim hem sadece bir kereliğine vereceksin sen beni dinle çok memnun kalacaksın bana bol bol dua edeceksin dedi offff keşke üye olmasaydım ,burayı okuyunca hatta israil malı olduğunu öğrenince bin pişman oldum . haram olsun başkada bişey dedmiyorum birde bunun için dil döküyorlar ya yazık diyorum başkada bişey demiyorum

bende amway saticisiyim fransada uyelik aidati diye bir sey yok .. 50 € luk urun aldiginiz takdirde uye olabiliyorsunuz .. deli gibi ovenleri benimde aklim almiyor
cunku urunlerinin bir cogu muhtesem ama bir kac urunude gercekten pek ise yaramiyor .. ben kullanmadigim urunu ovmuyorum
kullanipra memnun kalmadigim urunude satmiyorum
ve evlere satisa gitmiyorum zaten urunu kullanipda memnun kalan sizi arayip buluyor

İsrail de nereden çıktı hiç anlayabilmiş değilim. Bu ülkede ne yazık ki yeteri kadar araştırılmadan ya da kulaktan dolma bilgilerle insanlar şirketler vs yargılanıyor. Unutmayın ki Amway sadece Türkiye'de değil dünyanın bir çok ülke ve bölgesinde faaliyet göstermekte. Ayrıca çok merak ediyorum Coca Cola içiyor musunuz???? Evdeki TV markanız ne? Eğer arabanız varsa onun markası ne? Giydiğiniz kotun markası ne? Evinizde kullandığınız diğer ürünlerin hepsi Türk malı mı???? Çevre dostu olduğunu benim sağlıma zarar vermediğini kanıtlayan ürünleri Türkiye'de üretsin biz de görelim deneyelim... Türkiye'de de organik ürün üretiliyordur ya da ucuzdur kalitelidir, olabilir (ben en azından karşı taraf gibi acımasız eleştiri yapmıyorum, yapmam da, ön yargılı olmak bize hiç bişey kazandırmaz.) gönül ister ki Amway gibi bir de Türk firması olsa da adımızı bir de bu vesile ile dünyaya duyursak da en az Amway kadar başarılı olsa...

İnsanlar sistemli ya da sistemsiz bu işi yapmakta ve de para kazanmaktadırlar. Türkiye'de bu işte başarılı olan ve ciddi gelirler elde eden yüzlerce insan vardır ve hepsi de TÜRK vatandaşıdır. Sizce o paraları kazanan insanlar o paraları gidip ABD de mi harcıyor yoksa yine Türkiye'de mi? Amway'i sosyal sorumluluk projelerinde hiç görmediniz sanırsam. Doğrudur Amway bu tip işleri insanların gözüne sokmaz çünkü.

Komik olmayın lütfen ve biraz mantıklı düşünün. Şirket 1959 yılından beri dünyada faaliyet gösteriyor ve girdiği hiç bir pazardan da geri çekilmemiş. Ürünlerin kalitesi de zaten kendini kanıtlamış. Türkiye'de de organik ürün üretiliyordur ya da ucuzdur kalitelidir, olabilir (ben en azından karşı taraf gibi acımasız eleştiri yapmıyorum, yapmam da, ön yargılı olmak bize hiç bişey kazandırmaz.) gönül ister ki Amway gibi bir de Türk firması olsa da adımızı bir de bu vesile ile dünyaya duyursak da en az Amway kadar başarılı olsa...

Bu iş kimilerinde sistemli kimilerince de direkt satış olarak yapılıyor. Hepimiz biliyoruz ki çarşıda bir sürü kasap var ama biz sadece bir kaç tanesinden et almayı tercih ediyoruz. Bunun sebebini hiç düşündünüz mü? Etleri lezzetli diye veya sağlıklı olduğuna güveniyoruz diye veya güleryüzlü ve müşterisine iyi davranıyor diye veyahut işini iyi yapıyor diye. Her işte olduğu gibi bu işte de işini düzgün yapan var yapmayan var. Sizin bu iş farklı şekilde sunuldu diye kalkıp da şirketi kötülemenizin bir anlamı yok kimse kusura bakmasın.

Ayrıca eklemek istediğim başka bir şey var. Bir işe başlarken ya da bir sektöre girmeyi planlıyorsak o sektörde başarılı olan kişilerden mi fikir alırız yoksa başarısız olanlardan mı? Bunu düşünmenizde fayda var.

Ve son olarak ailem bugün belirli bir gelir elde ediyorsa ve ben üniversitede okumamı bu iş fırsatına borçluysam bazı şeylerin göründüğü ya da söylendiği gibi olmadığına dikkat çekmek isterim.

arkadaslar bu amway satıcıları öyle fanatiktir ve beyinleri uyusmustur ki,ne yapsanız faydasız.herkesi ,herseyi para olarak görürler.halkımızı kandırmak o kadar kolay ki:) en basitinden içme suyu tds standardı 0-50 arasında iken.kendi cihazlarından cıkan yüksek degerleri makul göstermek için,bazı degerlerin önemsiz oldugunu,ya da bu degerin 1000(bin)e kadar kabul edilebilir oldugunu söylerler.çünkü onlara ezberletilmiştir bazı seyler.tds 300 degeri gayet bulanık camurlu gibi bir sudur bu arada,görüp ölçtüğüm için biliyorum.1000 i siz tahmin edin artık kaskatı çamur olması gerek.bilmeyenlere yutturmak kolay oluyor tabii.
Allah onlara akıl fikir ihsan eylesin...

Yapılan yorumları gülerek okuyorum. Arkadaşlar sonuçta bu bir İŞ ve her iş PARA kazanmak için yapılır. Çevrenizde sistemli ya da sistemsiz bu işi inşa etmek isteyenler olabilir tabi ki ve bu yüzden de farklı sunumlara ve anlatımlara maruz kalmış olabilirsiniz. Eğer ortada bir MARKA dan bahsediliyorsa bir araştırın derim. Google a yazın kendi sitesindeki açıklamaları okuyun (ama tabi siz nasıl olsa inanmazsınız aman beyniniz yıkanmasın sakın ha :) )

İnsanlar bütün gün birşeyleri pazarlar bunu da unutmayın... Öğretmen, doktor, avukat hepsi bilgisini pazarlar ve bunu PARA kazanmak için yaparlar...

Çamur at izi kalsın... Sizin gördüğünüz ile bizim gördüğümüz çok farklı bu yüzden bu kadar acımazsız eleştiri yapmaktan vazgeçin artık...

Bu arada evet arkadaşa katılıyorum halkımızı kandırmak o kadar kolay ki, nasıl olduğunu anlamak için son zamanlarda biraz haber okumak yeterli. Birileri halkımızı öyle güzel kandırıp ayakta uyutuyor ki :))) Durmak yok uyumaya devam...

vallahi ben fazlasıyla arastırdım,okudum.hayatta herseyi para olarak gören bu insanları da yakamdan düşürünceye kadar epey ugrastım.bu arada size yanlıs sunum yapmıslardır da klasik savunmaları.sıradan bir satıcıyla karsılasmadım,gayet üst seviyede biri beni bu işe sokmaya calıstı,toplantılar vs.insanların cevresini ,ailesini para makinesi olarak görüyorlar,sıradan bir konu konusmak mümkün değil,varsa yoksa amway.herkesin tercihine saygılıyız.her çeşit insan her yerde vardır.calıstıgı hastanenin parası car cur olmasın diye,malzeme alımında kılı kırk yaran doktor da var,insan doktor olup para kazanamıyorsa salaktır diyen doktor da var.(iki kişiyi de tanırım,farazi örnek vermiyorum yani)sınıfı başarılı olsun diye deli gibi çalışan öğretmen de vardır,hiç kendini yormayan 2 ay matematik dersi yapmayan ilköğretim öğretmeni de vardır.satılan malı,ürünü,sistemi beğenip beğenmemek benim tercihim kimseyi de ilgilendirmez.en son yakama yapısan amwayciye de gayet belgesiyle,bilgisiyle cevabını verdim.o kadar körü körüne baglanmıslar ki kendi yolladıgı belgeleri kendi agzıyla yalanlıyor sırf ikna etmek için.evet okuyan arastırmayan bir toplum olursak,2 süslü laf edip okumayacagınıza emin oldukları 2-3 de belde gösterdiler mi,satıs tamamdır :)))))

bu arada amwayin kendi orjinal sitesinden en azından su arıtma cihazının hangi maddeleri arıttıgını,contaminant listesini,nfs sertifikasını hangi kriterleri yerine getirdiğini taahhüt ederek aldıgını ayrıntılı olarak okumanızı tavsiye ederim.bu arada o kriterlerin kosullarını da kendi orjinal sitesinden okumayı ihmal etmeyin :))) doktorlar mevsiminde sebze meyve yiyin derken,amwayin o coooook bitkisel haplarını da ben almam kimse kusura bakmasın.üretim ,proses,endüstriyel kimya vs bilgisi olmayan insanlara bunlar bitkisel diye yutturmak çok kolay,bitkileri sade haliyle ya da özünü falan cıkarıp direkt presleyip tablet haline mi getiriyorlar acaba :)))))

Siz bu konuda çooooook bilgilisiniz anlaşılan, merak ediyorum bu kadar çok araştırma yaptığınıza göre çok bilinçli bir tüketici olmalısınız. Suyunuzu nereden temin ediyorsunuz? (Bu soruyu damacana olarak cevaplamayacağınızı varsayıyorum) ya da sebze meyvelerinizi nereden temin ediyorsunuz? Pazardan alıyorsunuz ya da en iyi ihtimalle kendiniz yetiştiriyorsunuz. (Çok küçük bir ihtimal ama neyse) Artık meyve ve sebzelerin nasıl yetiştirildiğini ne gibi maddeler kullanılarak büyütüldüğünü vs biliyorsunuzdur. Toprağın eski kaliteli mineralli toprak olmadığını bu yüzden de eskiden yetişen meyve ve sebzelerdeki besin değerlerinin şimdi yetişen meyve ve sebzelerde olmadığını da biliyorsunuzdur. Su konusunda da eğer bildiğiniz daha iyi bir su arıtma sistemi varsa söyleyin bir de ben onu araştırayım bakalım neler bulacağım.

Bu arada Espring in sağladığı standartlara niye bu kadar çamur attığınızı anlayabilmiş değilim. Siteye girdim ve standartları sağlayan diğer firmalara da baktım. Hangilerini arıttığı da orada yazıyor zaten. Espring kendini zaten kanıtlamış bir ürün ve kusura bakmayın ama size kendini kanıtlamak zorunda da değil... :))))

Amway işini yapan insanların dini imanı para olarak suçlamanız da hiç hoş değil. Bu ülkede ve bu yaşam koşullarında paranın hayatında önemi olmayan bir aile var mı? Sizin maddi durumunuz çok iyi olabilir belki bu konulardan uzaksınız ama bu ülkenin bir çok bireyinin ciddi anlamda PARA ya ihtiyacı var... Herkes şu anda PARA kazanmak için birşeyler yapmıyor mu? Bir işte çalışmıyor mu? Amway işini yaparak para kazanan insanlar varsa bu fırsatı ve ürünleri etrafındaki sevdikleriyle de paylaşmaktan daha doğal ne olabilir ki. Tekrar söylüyorum bu bir iş ve herkesin kendi işi. Amway bu işin nasıl yapılması gerektiği konusunda sadece tavsiyelerde bulunur sonuçta insanlar bunu kendi diledikleri gibi yapmakta serbesttirler (Amway İş Ahlakına uydukları müddetçe) Birileri gelip sizin canınızı fena sıkmış olabilir ama bu burada bana Amway'e ve de ürünlerine saldırmanızı gerektirmez.

Kimse bir diğerini bu işi yapmaya zorlayamaz, herkes kendi dilerse ve de isterse bu işi yapabilir.

Siz istediğiniz gibi burada yazılar yazmaya devam edebilirsiniz ama TÜRK Vatandaşları bu işten SAĞLAM PARA kazanıyor bunu da bilesiniz... :))))

Beslenme Destek Ürünleri konusunda da bilgilenmeniz açısından Nutrilite'ı araştırmanızı öneririm. Kendi sitesinde sertifikaları ve üretimin nasıl yapıldığını yazıyor.

Hatırlatmak istediğim bir nokta var. Bundan 40 sene evvel anne babalarımızın etrafında kanserden ölenler var mıydı? Ya da kalp krizi geçirme yaşı kaçtı? Şimdi niye doktorlar bangır bangır bağırıyorlar her 3 kişiden 1 inde kanser-kalp damar hastalıkları mevcut? Hala aynı sebze ve meyveleri yemeğe devam edin. (Antalya'da sebze-meyve yetiştirip ihraç eden bizzat tanıdıklarım var. Bursa'da da mevcut isterseniz onların söylediklerini de paylaşabilirim.) Şimdi kim kime neyi yutturuyor acaba??? Tekrar bi düşünün bence :))))

(Bu konuya yazdığım son yazıdır. Üstüne ne yazılırsa yazılsın cevap vermeyeceğim. 1959 yılından beri dünyada 80 den fazla ülke ve bölgede faaliyet gösteren bir firmayı anlatmaya daha fazla gerek yok bence... Herkes bu dünyada bir doğruya, bir inanca, bir hayata inanır. Benimki de budur...)

Saygılar...

kendilerini anlatırken başka markaları,ürünleri kötüleyerek satış yapan markaların,mağazaların ürünlerini satış politikalarının iticiliğinden dolayı almıyorum hangi marka olursa olsun

bitkisel druglardan hiçbir zaman meyve sebzelerden aldığınız kadar etkili biçimde alamazsınız besinleri.çünkü yaratılırken ihtiyaçlar doğrultusunda en güzeşekilde hücrelere taşınması,atılması en hikmetli şekilde yaratmıştır onu yaratıcı.insan elinin değdiği bitkisel ve diğer ilaçlar ne kadar mükemmel olursa olsun bu kadar hikmetli olamaz.ha onu da Allahın verdiği ilimle bilim adamları önümüze sunuyorlar.tabi artık hiçbir meyve sebze eskisi gibi deil.yine de bir ilaçtan daha iyidir biraz dikkatli ve özenli alışveriş yapmak lazım bu konuda köy ürünleri tercih etmek lazım..ama ilacı doğal olandan öne koymak bence ukalalık

ben sizin sahsınıza satasmadım bu bir.sizin için para kazanmak için her yol mübah olabilir benim için değil bu iki.standartlarına camur atmıs değilim bizzat kendi sitesinde arıttıgını söylenen maddelerden eksikler oldugunu,soru cevap kısmında e spring xx maddesini arıtır mı dendiğinde cevap olarak eger arıtmıyorsa,lütfen research centerdaki contaminant listemize bakınız,orda varsa arıttıgını söyleyebiliriz deyip,xxx maddesinin o listede olmadıgı gördüğüm için bu markaya güvenmiyorum bu da üç.siz astronot gibibeslenebilirsiniz.sanırım hiç sebze meyve yemeyip,pazardan da alısveriş yapmayıp sadece muhtesem tablet ve desteklerinizle besleniyor olmanız lazım.benim ne yiyip içtiğim sizi hiç ilgilendirmediği gibi,sizin yasam sekliniz de beni ilgilendirmez.ama siz bir firma temsilcisi olarak yazıyorsanız tabii ki yazdıklarınızı eleştirme hakkım var,aynen o muhtesem markayı ve ürünlerini begenmeme hakkım oldugu gibi.dünyada hersey satılıyor,yasadısı maddeler,alkol,sigara bunları satanlar da para kazanıyor.depremlerde yıkılan evlerin müteahhitlerine sorsanız onların da inşaatları 1 numaraydı.kimse malına kötü demez.bu arada tabii ki e-spring bana kendini kanıtlamak zorunda değil,kanıtlayamadı da zaten,ama 1 değil,4 temsilciniz mecbur hissetmiş ki o zamanlar telefonlarım susmak bilmiyordu zor kurtuldum.konunun baslıgına bakarsanız 2 türlü cevaba acık oldugunu görürsünüz;ben bu markanın hiçbir ürününe güvenmiyorum,begenmiyorum,yakamızdan düşmeyen telefonlarıyla taciz eden üyelerinin calısma sistemini de begenmiyorum.siz istediğiniz gibi para kazanın,afiyet olsun,Allah iyi günlerde yedirsin.bu arada ben sattıgım maldan 3-5 kademe üstümdekilere bedavadan para kazandıracak kadar zengin değilim.mutlaka buna da verilecek bir cevabınız vardır,çünkü hatırlıyorum işinize gelmeyen sorular karsısında nasıl lafı cevireceginiz konusunda da bir kitabınız mevcut idi.yalnız bir konuda amwayi takdir ediyorum,üyelerine çok konusup aslında bos konusmayı öğretebiliyor ve bu kadar sadık olmalarını saglayabiliyor.Allah kimseyi aklını kullanabilmekten geri bırakmasın.gercekten konu hakkında bilgili olsaydınız yazdıgım hususlar hakkında soru soradınız laf kalabalıgı yapacagınıza.ben o soruların makul cevaplarını alamadıgım ve aksini ispat edemeyip aynen papagan gibiezberledikleri cümleleri saydıkları için üyeliğimi iptal ettim.bu arada cok dürüst satıcı oldugunuz için onayım alınmadan kampanya vakti gecmesin diye,haberim olmadan sipariş onaylanmıstı bana.para için her yol mübah nasıl olsa.o yüzden ezberlediğiniz cümleleri bana saymayın,ben gayet içinizde bulunup,neyin ne oldugunu görmüş,söylediğiniz ürünleri değerlendirebilecek akademik bilgiye sahip biriyim ve bu marka,ürünleri,yöntemi bana uygun değil.begenmek zorunda da değilim.

Allahtan kısa kesmişsiniz tüm Amway bağımlılıları konuşmayı çok seviyorlar maşallah, benim zamanım kıymetli hanfendi kimsenin de onu çalmaya hakkı yok, ürününüze güveniyorsanız o ürün kendini sattırır zaten bu kadar insanların peşine düşmenize ve zamanlarını çalmanıza gerek yok.O Carrefour yada herhangi bir süpermarketten neden alışveriş yapıyoruz biliyor musunz yakamıza yapışmayıp, akrabalık eş dost ilişkilerini kullanmayıp, bize seçme hakkı sundukları için.Bu arada yazdığınız cevabın aynısını üst komşum da sizin verdiğiniz örnekleri vererek açıklamıştı bana, sanırım papağan gibi ezberletiyorlar size sorulara verilecek cevapları.

merhaba ben anywayi bilmem ama farklı bır kozmetık firmasında satış direktörüyüm.. asla hiç kimseye ısrar etmem insanlara esnek çalışma saatlerini sorarak para kazanmak isteyip istemediğini. sorarom her zaman.seçim her zaman karşı tarafındır.... haklısınız... ısrar o işe isteği değil nefretını sağlıyor.... ancak siz tercihi karşı tarafa bırakırsanız.. inanın bir gün gelip bu işi bende yapaiblirim diyor... tabıkı istiyorsa....istek şart işimizde..başka (oryantasyon eğitimine ihtiyaç yok,) ingilizce bilmenize gerek yok üniversite mezunu omanızıda gerek yok gereklı tek şey içinizdeki İSTEK...tercih hep sizindir..........sevgilerrrr

selamlar... Ben de sonunda loc genel temizleyici aldım ve bugün deneyeceğim inşallah Satış temsilcisinin ısrarı sonunda işe yaradı. Gerçekten çok ısrarcı oluyorlar.

aslında düzeyli bir şekilde yapıldığında bir kadının yapabileceği güzel bir iş bazı ürün ler ilk kullandığınızda kalitesini hissediyorsunuz mesela ballı sabun olsun cilt bakım ürünleri özellikle fondöteni çok az kullanıyorsun mükemmel kapatıcı etkisi var

slm kk kızları ins hayırlısı olsun diyorum ben de üye oldum bakarsiniz elmas olmumus

Amway network sistemi ile pazarlanıyor. Bu bir doğrudan pazarlama tekniğidir. Bunu bilmeyenler sizin gibi saldırgan cümleler kuruyor.

Ayrıca sizin denk geldiğiniz temsilciler ısrarcı ve antipatik davrandıysalar Amway i genel olarak karalamaya hakkınız yok. Bu benim fikrimdir diye yazar geçersiniz.

Ben cümlelerimi kimseden ezberlemedim. Allaha şükür Lisans mezunu 3 dil bilen ayrıca bir şirketin dış ticaret müdürüyüm. Ezberlemem gerektirecek bir zeka seviyesine sahip değilim.

Papağan gibi ezberletiyorlar yorumunuzu da sizin kendi öz kültürel alt yapınıza bağlıyorum. Bazı kavramlara daha sakin ve anti saldırgan yaklaşmanızı davet ediyor ve de iple çöpü ayırmanızı tavsiye ediyorum.

kim dedi İsrail malı diye şekerim yaaa Amway'in açılımı American Way'dir,Amerika yolu yani..Amerikan Rüyası diy bir deyim vardır,duymuş olabilirsiniz,ona istinaden verilmiş bir isimdir.Sen yazılanlara hiiiç aldırma bence,çoğu başka bir Network Organizasyonu kurmaya çalışan insanların zırvalığı...Ama unutulmaması gereken şey, TAKLİTLER ASILLARINI YAŞATIRLAR!!

Yapışkan birilerine denk gelmeniz çok kötü olmuş.Onlar yüzünden ürünlerden vazgeçmeyin bence çünkü genel temizlik ürününü kullandıktan sonra çiçeğinize dökebilirsiniz.Üstelik çiçeğinizin canlandığına şahit olacağınıza garanti verebilirim.Allerji sorunu olan ben dahil birçok insan bu ürünler sayesinde çare bulmuş oldu ama tabi yine de sizin tercihiniz,kimse birşey diyemez,dememelide bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…