An itibariyle kaynana zedeyim

Sen bu kayınvalide ile yapamazsın.kimse yapamaz.zaten bunu söyleten adamdan koca olmaz.erkek mi yok.3 yılı boşa geçirmişsin.daha gençsin neler çıkar önüne.sal gitsin.

Işte tam bi noktada seglinizi tanimis olacaksiniz "annesinin kendini hazir hissetmemesi"ne karsin sizi oyalamaya sacma sapan bahaneler uydurmaya kalkmaz en yakin zaman da soz hazirliklari a baslar ve sozu yaparsaniz. Annesinin sozunden cikmayan bir ana kuzusu olmadigini anlarsiniz.
Ama kalkip size turlu bahanelerle 6 ay 1 yil erteleyelim seklinde gelirse yol verme zamani

Kimmiş ki o 25 yaşındaki insanlara yüzük taktırmam diyebiliyor? O anneyse sizler de 2 yetişkin insanlarsınız artık. Erkek arkadaşın "anne biz öyle istiyoruz" demediği sürece siz daha çook konu açarsınız.
Erkek arkadaşınızla bunun için ciddi bir konuşma yapın. Her şeyde önceden ağız birliği ederek hareket etmeniz gerektiğini anlatın.

sevgilinle konuş annesinin tavrını, eğer oda bir şeyler olsun istiyorsa ailesini alır karşısına ciddi bi şekilde konuşur. yok annesi gibi oyalamaya çalışıyorsa hiç kendini yıpratma.

Ailen de şu şekilde cevap versin; Bizim eğlenmelik değil evlenmelik kızımız var, kendi kızını 2 yıl yüzüksüz gezdirirsin ama bizim kızımız yüzük takacak.

Soracaktım ama evde misafir dedi
5 saat kaldılar
4.5 saat gelinim dedi. Niyetimiz belli hayırlı bir iş için geldim dedi
Son yarım saat en az iki yılları var sonra yüzük takarım dedi
Bence bu kadın seni istemiyor , işi yokuşa sürüyor . Bunu ailenin yanında yapıyor ki seni geri çekmeleri kolay olsun ..o ogluna olmaz dese suçlu olacak ,sizin taraf bozarsa bak ben elimden geleni yaptım ama olmadı diyip yalandan oğlunu teselli edecek ..

Keşke annecim annecim diye gelip elini ağzına dayadiginda, ay yılan sevmem canım ,hiç öpmiyim, deseydin

erkek arkadaşımla haftaya çarşamba günü yüzük bakacağız
babası da gelip isteyelim demiş
evde kavgalar olmuş, kadın ağlamış

erkek arkadaşıma kesinlikle aramam sormam dedim.
evime karıştırmam benim için bitti o dedim
ciddi bir konuşma hatta 3-5 konuşma yaptık
eğer kabul etmiyorsan ille de anam diyeceksen ben o kız değilim dedim
istersen arama sorma hiç önemli değil dedi

söz nişan tanıma evresidir zaten. bakıp göreceğiz

erkek arkadaşımla haftaya çarşamba günü yüzük bakacağız
babası da gelip isteyelim demiş
evde kavgalar olmuş, kadın ağlamış

erkek arkadaşıma kesinlikle aramam sormam dedim.
evime karıştırmam benim için bitti o dedim
ciddi bir konuşma hatta 3-5 konuşma yaptık
eğer kabul etmiyorsan ille de anam diyeceksen ben o kız değilim dedim
istersen arama sorma hiç önemli değil dedi

söz nişan tanıma evresidir zaten. bakıp göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…