An itibariyle kaynana zedeyim

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.774
49.043
798
Kızlar
Geçen konu açmıştım. Kaynanam elimi öpsün” diye önden haber yolluyor diye. Herkes öp demişti.

tanıştık ettik öptüm elini. Zaten öpmeme gerek kalmadı. Kendi elini ağzıma soktu. Mecbur kaldım. Şap diye dudaklarıma yapıştırdı.

Neyse.

İkinci kez görüştük. O görüşmede aileme “çocuklar ne düşünüyor bilmem ama ben ille de yüzük takmam. EN az iki yıl dolaşsınlar sevgili olarak. Ben takmam şimdi” dedi kestirdi attı
Ne ailemin ne de bizim fikrimizi sordu.
Umurunda bile olmadı.
Yaşımız gençmiş (25) hızlı gidiyormuşuz (3 yıldır sevgiliyi)

Sorasım geldi o zaman ne halt etmeye kalkıp evimize geldin sen diye.

BAbamda bizim adetlerde öyle takılmak yoktur. Ya adı konur bu işin. Ya da bitsin burada dedi.
Mosmor oldu kaldı.
Erkek arkadaşım ve babası da hemen istiyorlar söz kesmek
Ama bu kadın kendini hazır hissetmiyormuş.

Öyle paylaşmak istedim

Ben olsam olduğu yerde bırakırdım.

Bende anlamıyorum bu kv ' leri...
Hem evlendirmek istiyorlar oğullarını hem işi yokuşa sürüyorlar , sanane arkadaş oğlun sevmiş evlenmek istiyor işte. İlla bir dominantlık yapacaklar ...

Oğlu askere gitmeden hayatta evlendirmezmiş
Değil mi x dedi babama
Oradan destek alacaktı güya
Babam da hayır gitmesin dedi. Kara harekatı düzenlenecek yakında çocuk acele etmesin yüksek lisansı var zaten dedi.

Biz ondan daha çok düşünüyoruz oğlunu

niye kalkıp gelmiş o zaman keşke babanız onuda soraymış.

Soracaktım ama evde misafir dedi
5 saat kaldılar
4.5 saat gelinim dedi. Niyetimiz belli hayırlı bir iş için geldim dedi
Son yarım saat en az iki yılları var sonra yüzük takarım dedi

Soracaktım ama evde misafir dedi
5 saat kaldılar
4.5 saat gelinim dedi. Niyetimiz belli hayırlı bir iş için geldim dedi
Son yarım saat en az iki yılları var sonra yüzük takarım dedi

o mu takcakmış yüzüğü kendisi mi evlencekmiş ..
hayırdır yüzük takarım derken siz mi evleneceksiniz öyleyse ne zaman isterseniz takın bizi ilgilendirmez deseydiniz keşke.

o mu takcakmış yüzüğü kendisi mi evlencekmiş ..
hayırdır yüzük takarım derken siz mi evleneceksiniz öyleyse ne zaman isterseniz takın bizi ilgilendirmez deseydiniz keşke.

Kendini hazır hissetmiyormuş
Yüzük taktıktan sonra çok teferrüata girmesi gerekirmiş.
Kendini henüz buna hazır hissetmiyormuş

Sen onunla evlenmiyorsun ki o kim takacakmış yüzüğü gülünç olmuş. Sen sevgilinle karar verdikten sonra ona paşa paşa uymak düşer tek tavsiyem yüz göz olma

Yol yakınken vazgeçin bu sevdadan daha şimdiden böyleyse ohohoo evlenince düşünemiyorum.. Evlenince herşeyinize karışırım sinyali bu..

Sen onunla evlenmiyorsun ki o kim takacakmış yüzüğü gülünç olmuş. Sen sevgilinle karar verdikten sonra ona paşa paşa uymak düşer tek tavsiyem yüz göz olma

Ya o kadar rencide etti ki sanki kendimi yamıyorum ona
Kahveleri alalım diyor bir de. Madem istemeyeceksin ne kahbesi?
Sinirimden kalktım mutfağa gittim
Sağda solda dedikodumu yapıyormuş. Selin hiç hanımefendi değil. Kalktı mutfağa gitti. Hanımca davranabilirdi diye

An itibarı ile istemiyorsunuz. Demek ki tavırlarınız davranışlarınız karşı tarafa negatif enerji veriyor.

Babanzın karşısında bu tip sözleri nasıl rahatlıkla söyleyebilmiş hayret ettim. Bir kız babasının önünde daha gezsinler tozsunlar denir mi ya. Babanız insanlık yapıp terslememiş ama çok ala terslenmeyi hak ediyormuş. Bir daha böyle bi şeye müsade etmeyin. Sevgiliniz ile istiyorsanız adım atmak atın bi engeliniz yoksa. Bu kadına bakmayın ama uzak oturun ileride. Pek aklı selim birine benzemiyor.
Sen gel hem gelinim de hem en az 2 yıl sonra de 2 yıla kim öle kim kala diyesi geliyor insanın.
Hayır makul sebebi olsa, hani maddi açıdan hazır değiliz dese bi şeyler dese bi nebze ama ben hazır değilim demek ne demek ya.
Allah size ve ailenize sabır versin diyorum şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…