- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.043
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Ben olsam olduğu yerde bırakırdım.Kızlar
Geçen konu açmıştım. Kaynanam elimi öpsün” diye önden haber yolluyor diye. Herkes öp demişti.
tanıştık ettik öptüm elini. Zaten öpmeme gerek kalmadı. Kendi elini ağzıma soktu. Mecbur kaldım. Şap diye dudaklarıma yapıştırdı.
Neyse.
İkinci kez görüştük. O görüşmede aileme “çocuklar ne düşünüyor bilmem ama ben ille de yüzük takmam. EN az iki yıl dolaşsınlar sevgili olarak. Ben takmam şimdi” dedi kestirdi attı
Ne ailemin ne de bizim fikrimizi sordu.
Umurunda bile olmadı.
Yaşımız gençmiş (25) hızlı gidiyormuşuz (3 yıldır sevgiliyi)
Sorasım geldi o zaman ne halt etmeye kalkıp evimize geldin sen diye.
BAbamda bizim adetlerde öyle takılmak yoktur. Ya adı konur bu işin. Ya da bitsin burada dedi.
Mosmor oldu kaldı.
Erkek arkadaşım ve babası da hemen istiyorlar söz kesmek
Ama bu kadın kendini hazır hissetmiyormuş.
Öyle paylaşmak istedim
niye kalkıp gelmiş o zaman keşke babanız onuda soraymış.
Soracaktım ama evde misafir dedi
5 saat kaldılar
4.5 saat gelinim dedi. Niyetimiz belli hayırlı bir iş için geldim dedi
Son yarım saat en az iki yılları var sonra yüzük takarım dedi
o mu takcakmış yüzüğü kendisi mi evlencekmiş ..
hayırdır yüzük takarım derken siz mi evleneceksiniz öyleyse ne zaman isterseniz takın bizi ilgilendirmez deseydiniz keşke.
yüzük takmayacaksa ne halt yemeye gelmiş evinize? "al bak kızınız oğlumla sevgili haberiniz olsun" demeye mi? onu zaten siz söylerdiniz zahmet etmiş prenses.
Sen onunla evlenmiyorsun ki o kim takacakmış yüzüğü gülünç olmuş. Sen sevgilinle karar verdikten sonra ona paşa paşa uymak düşer tek tavsiyem yüz göz olma
Kendini hazır hissetmiyormuş
Yüzük taktıktan sonra çok teferrüata girmesi gerekirmiş.
Kendini henüz buna hazır hissetmiyormuş
An itibarı ile istemiyorsunuz. Demek ki tavırlarınız davranışlarınız karşı tarafa negatif enerji veriyor.Kızlar
Geçen konu açmıştım. Kaynanam elimi öpsün” diye önden haber yolluyor diye. Herkes öp demişti.
tanıştık ettik öptüm elini. Zaten öpmeme gerek kalmadı. Kendi elini ağzıma soktu. Mecbur kaldım. Şap diye dudaklarıma yapıştırdı.
Neyse.
İkinci kez görüştük. O görüşmede aileme “çocuklar ne düşünüyor bilmem ama ben ille de yüzük takmam. EN az iki yıl dolaşsınlar sevgili olarak. Ben takmam şimdi” dedi kestirdi attı
Ne ailemin ne de bizim fikrimizi sordu.
Umurunda bile olmadı.
Yaşımız gençmiş (25) hızlı gidiyormuşuz (3 yıldır sevgiliyi)
Sorasım geldi o zaman ne halt etmeye kalkıp evimize geldin sen diye.
BAbamda bizim adetlerde öyle takılmak yoktur. Ya adı konur bu işin. Ya da bitsin burada dedi.
Mosmor oldu kaldı.
Erkek arkadaşım ve babası da hemen istiyorlar söz kesmek
Ama bu kadın kendini hazır hissetmiyormuş.
Öyle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?