ana hakkı ana hakkı evlat hakkı nerde?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
yahu şu çocuk doğurmak kadını melaike mi yapıyor? o halde ben de gidip peydahlayacam birinden beni doğuran kadının bana yaptığı gibi yapacam sonra da cennneti ayaklarımın altın alacam oh ne hayat.
var ya içimde öyle müthiş bir öfke var ki öyle korkunç ayrım yapıyor ki doğurduğu oğluyla benim aramda şeytan diyorr al bışağı git sok karnını deş!!! sonra da kendini gebert kurtul.
evlat hakkı yok mu ev kk.nin değerli anneleri? evladın kendini doğuran kadın üstünde hakkı yok mu? yüce yaratıcı heaba çekmeyek mi onu yaptıklarından dolayı? yoksa .....dan çıkartmakla kutsal mı oluyro? o halde sokak köpekleri kedileri tüm doğuran canlıları tepemde gezdirecek çünkü onlar bile doğurduklarını sokağa atmıyorlar.
arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum çok teşekkürler.yarın döneyim evime öğretmenlik yaptığım yere diyorum ama neden içimden bişeyler pazar gün dön diyor? yediğim laflar ortada.burada kabusta gibiyim ama böyle gidersem kanadım kırık gidecekmişim ve hiçbir işim yolunda gitmeyecek igbi geliyor neden? orada yalnız kalıcam ama pazartesi okul açılıyor biz öğretmenler için.bir de şu var bu yıl tayinim çıktı daha hallice bir yere.ev darmadağın onun verdiği bir sıkıntı mı var içimde?yoksa çok ağır ruhsal sorunlar mı yaşıyorum? ben mazoşist miyim?

Son düzenleme:
Ahh ahh dolmuşsun bacım..
Ama öyle dediğin gibi ''doğurdum ben melaikeyim'' olmuyor..
Sorulacak hesabı haşa Allah bilir..
Anne olmak kutsal birşeydir tabikide ama ''ana var, ana var'' dimi..:)

Çocuk Hakkı da Var.. Rabbim Verir Cezasını Erkek kız ayrımı yapanlardan Nefret ediyorum..! Oğullarının Totoşunu Yalarlar Yaşlanınca Kızına Yanaşırlar.. Var etrafımda öyle insanlar görüp duyuyoruz..! Ve halkada Laf söyletmiyor.. Ana baba da başa bela.. Allah Herkese Hayırlı Ana baba olmayı Nasip etsin!

tabii ki doğurmakla anne olunmuyor, "annelik" yapmak esas olan..
yoksa doğurup çöpe atan da anne sıfatına sahip, evladı için gecesini gündüzüne katıp fedakarlık yapan da..

ama ne olursa olsun 9 ay seni karnında taşıdığı için hakkı ödenmez..
sen sakin ol, saygını bozma annene karşı..
bunu hakkediyor..

hatırladım konumu
28 yaşındasın git bir iş bul kendine kimseyi öldürmeyede ölmeyede gerek yok.
madem mutsuzsun görüşme arkadaşım

Diğer konuna baktım,hiçbir anneye kolay kolay laf ettirtmem,ama senin annen hakediyor.
Mesleğin varmış,boşver görüşme ve kıymetini anlasınlar.

Hayirdir arkadadim sorun nedir? Tabiki de evlat hakki var. Her doguran ana olur mu?

Sakin ol karindesen.ogullarina farkli kizlarina farklj davrananlarin islam oncesi kizlarini diri diri gomenlerden hicbir farki yok.cezasi buyuk sormazmi Allah elbet sorar.yarin obur gun yataklara dustugunde gelini bakmadiginda kiymetli olursun.oysa cogu anne bilse kiz cocuk en guzel arkadastir kendisine.kendini uzme skma sabret mukafatini elbet alicaksin.anneler degil annelik kutsal hakkiyla yerine getirebilirsen.sen o anneye ragmen iyi anne olmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…