- 14 Ağustos 2014
- 841
- 578
- 128
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
ben artık sabredemiyorum güzel kardeşim sadece 2 aylığına burdayım ama bir girdapta bir kabusta hissediyorumSakin ol karindesen.ogullarina farkli kizlarina farklj davrananlarin islam oncesi kizlarini diri diri gomenlerden hicbir farki yok.cezasi buyuk sormazmi Allah elbet sorar.yarin obur gun yataklara dustugunde gelini bakmadiginda kiymetli olursun.oysa cogu anne bilse kiz cocuk en guzel arkadastir kendisine.kendini uzme skma sabret mukafatini elbet alicaksin.anneler degil annelik kutsal hakkiyla yerine getirebilirsen.sen o anneye ragmen iyi an kardeşim bir kabusta bir girdapta gibiyim.sadece 2 ay geliyorum ben bu eve ne olmaya bak
sensin hain evlat.bulmuşsun tabi yüreği evgi dolu anayı yaz klayve başında.gel benim yaşadığım yerde bir gece geçir bakalım sabaha aklın yerinde uyanabilcek misin?ALLAH SENİ ISLAH ETSİN,NASIL EVLATSIN HA SEN NASIL EVLATSIN?! ASİ..ANANI DİNLE.
Geri kalan 40 sayfayı özet geçtim boşuna okuma konu sahibi arkadaşım.
Testere sakin ol yanlis yorumladinsensin hain evlat.bulmuşsun tabi yüreği evgi dolu anayı yaz klayve başında.gel benim yaşadığım yerde bir gece geçir bakalım sabaha aklın yerinde uyanabilcek misin?
sensin hain evlat.bulmuşsun tabi yüreği evgi dolu anayı yaz klayve başında.gel benim yaşadığım yerde bir gece geçir bakalım sabaha aklın yerinde uyanabilcek misin?
canım sen anlamadın,ben muskaranın konusuna tepki olarak mesajları yerdim,hain falan olduğunu düşünmüyorum.sensin hain evlat.bulmuşsun tabi yüreği evgi dolu anayı yaz klayve başında.gel benim yaşadığım yerde bir gece geçir bakalım sabaha aklın yerinde uyanabilcek misin?
uğraşma damdan düşenin halini damdan düşen anlar.herkes senin benimkiler gibi ruh hastası ebeveynlere sahip değilhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...iniyorum-babamlada-zaten-konusmuyorum.749249/
geri kalan yorumlari bence benim konumdan oku canim :) ayni seyler yazilcak nasilsa
öyle micanım sen anlamadın,ben muskaranın konusuna tepki olarak mesajları yerdim,hain falan olduğunu düşünmüyorum.
uğraşma damdan düşenin halini damdan düşen anlar.herkes senin benimkiler gibi ruh hastası ebeveynlere sahip değil
Duzelir, beni sever umuduyla ayrilmiyor belli ki. Konu sahibesi evlat olmus da o kadin anne olamamis, yazik. Ama size katiliyorum. Bu insanlara verdigi emegin binde birini arkadas bulmaya, ortamini saglam kilmaya harcarsa konu sahibesi sahane bir hayati olabilir.Hoşunuza gidiyo herhalde?
Mesleğiniz var,paranız var.
Ama yok yalnızım, akrabam yok,arkadaşım yok diye sizden nefret eden annenin burnunun dibine gidip de hakaret işitmek?
Devam ediniz,oldukça başarılı buluyorum kendinizi daha da depresyona sokma çabanızı.
canım biliyorumseni konularıma yazıyorsun ama ne yapayım koskoca iki ay yapayalnızım yapayalnız .okullar tatil oluyor tüm ark.lar ailelerinin yanına gidiyor sap gibi orda mı kalayım vakit nasıl gececekHoşunuza gidiyo herhalde?
Mesleğiniz var,paranız var.
Ama yok yalnızım, akrabam yok,arkadaşım yok diye sizden nefret eden annenin burnunun dibine gidip de hakaret işitmek?
Devam ediniz,oldukça başarılı buluyorum kendinizi daha da depresyona sokma çabanızı.
canım biliyorumseni konularıma yazıyorsun ama ne yapayım koskoca iki ay yapayalnızım yapayalnız .okullar tatil oluyor tüm ark.lar ailelerinin yanına gidiyor sap gibi orda mı kalayım vakit nasıl gececek
canım biliyorumseni konularıma yazıyorsun ama ne yapayım koskoca iki ay yapayalnızım yapayalnız .okullar tatil oluyor tüm ark.lar ailelerinin yanına gidiyor sap gibi orda mı kalayım vakit nasıl gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?