ana hakkı ana hakkı evlat hakkı nerde?

Kiz dikkat etseydin benim konumda bana hain evlat damgasi vurdular. Sende birazdan öfkeli mesajlarla karsilasacaksin diyim dedim hani.

Allah yardimcin olsun canim. Zor gercekten.

ben artık sabredemiyorum güzel kardeşim sadece 2 aylığına burdayım ama bir girdapta bir kabusta hissediyorum

Evlatlar Allah'ın anne babaya emanetidir. Tabi ki bu konuda sorguya çekilirler. Nasıl yetiştirdikleri, nasıl davrandıkları bunlar hep hesap günü sorulacak.
Cennetlik olanları yaratan bilir tabi ki ama evlat ayıran affedilmez diye düşünüyorum.

Madem işin gücün var meslek sahibi insansın. Git tatilini başka yerde yap görme onları.

ALLAH SENİ ISLAH ETSİN,NASIL EVLATSIN HA SEN NASIL EVLATSIN?! ASİ..ANANI DİNLE.

Geri kalan 40 sayfayı özet geçtim boşuna okuma konu sahibi arkadaşım.
sensin hain evlat.bulmuşsun tabi yüreği evgi dolu anayı yaz klayve başında.gel benim yaşadığım yerde bir gece geçir bakalım sabaha aklın yerinde uyanabilcek misin?

sensin hain evlat.bulmuşsun tabi yüreği evgi dolu anayı yaz klayve başında.gel benim yaşadığım yerde bir gece geçir bakalım sabaha aklın yerinde uyanabilcek misin?
canım sen anlamadın,ben muskaranın konusuna tepki olarak mesajları yerdim,hain falan olduğunu düşünmüyorum.

Ayyyy suan kriz geldi gülüyorum yemin ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne cok hain evlat varmis bu forumda ya hahahah

Annenizin ne yaptıgını bilmiyoruz o sebeble sakin olmanı öneriyorum

Herkes anne olamıyor maalesef dogurmakla olmuyor o işler

Emek olmadıkça,değer verilmedikçe insanın annesi bile olsa nefret etmesi çok normal

ben 2 gindür konuşmuyorum valla cok üstüme geldi hemde kardeşinin kızı yüzünden bişeyde yapsam gam yemem
durduk yere yaaa tamam annem ama çok şımarıkkk çıldırtıyor beniiii.

Hoşunuza gidiyo herhalde?
Mesleğiniz var,paranız var.
Ama yok yalnızım, akrabam yok,arkadaşım yok diye sizden nefret eden annenin burnunun dibine gidip de hakaret işitmek?
Devam ediniz,oldukça başarılı buluyorum kendinizi daha da depresyona sokma çabanızı.

uğraşma damdan düşenin halini damdan düşen anlar.herkes senin benimkiler gibi ruh hastası ebeveynlere sahip değil

cak kiz bi forumda biz mi acsak ki anne babasina asi gelen hayirsiz evlatlar forumu ay valla sinirlerim bozuldu kusura bakma ama bi kac sayfa sonra sende benim gibi dalgaya alicaksin nasilsa cogu yorumlari

Duzelir, beni sever umuduyla ayrilmiyor belli ki. Konu sahibesi evlat olmus da o kadin anne olamamis, yazik. Ama size katiliyorum. Bu insanlara verdigi emegin binde birini arkadas bulmaya, ortamini saglam kilmaya harcarsa konu sahibesi sahane bir hayati olabilir.

canım biliyorumseni konularıma yazıyorsun ama ne yapayım koskoca iki ay yapayalnızım yapayalnız .okullar tatil oluyor tüm ark.lar ailelerinin yanına gidiyor sap gibi orda mı kalayım vakit nasıl gececek

canım biliyorumseni konularıma yazıyorsun ama ne yapayım koskoca iki ay yapayalnızım yapayalnız .okullar tatil oluyor tüm ark.lar ailelerinin yanına gidiyor sap gibi orda mı kalayım vakit nasıl gececek

Kendine bir tatil programı yap
Hiç bir şey yapamazsan evinde otur
Kendi ruh sağlığına kendin kast ediyorsun
İki ay boş oturup duvarlara bakarım, yine de bu kahrı çekmem
Sen kendi ayağınla gidiyorsun, gitme

Doğru diyorsunuz tabii...
Yalnız kalmaktansa hakaret,küfür işitmek,ölmeyi dilemek daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…