- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Vay neymiş her şeye rağmen 9 ay taşıdı diye saygılı olacakmış, hakediyormuş saygıyı. Hiç de haketmiyor, sanki 9 ay taşı diye konu sahibi dedi. Kendi yaptı çocuğu, kendi isteğiydi. Ne alaka yani, doğurdu diye minnettar mı olacakmışım?ALLAH SENİ ISLAH ETSİN,NASIL EVLATSIN HA SEN NASIL EVLATSIN?! ASİ..ANANI DİNLE.
Geri kalan 40 sayfayı özet geçtim boşuna okuma konu sahibi arkadaşım.
Valla ya,anneler kutsaldır ama kutsal olmayanları da vardır yani..Vay neymiş her şeye rağmen 9 ay taşıdı diye saygılı olacakmış, hakediyormuş saygıyı. Hiç de haketmiyor, sanki 9 ay taşı diye konu sahibi dedi. Kendi yaptı çocuğu, kendi isteğiydi. Ne alaka yani, doğurdu diye minnettar mı olacakmışım?
Kesinlikle öyle canım. Anne diye hepsi de aziz değil ya. :KK63:Valla ya,anneler kutsaldır ama kutsal olmayanları da vardır yani..
Vay neymiş her şeye rağmen 9 ay taşıdı diye saygılı olacakmış, hakediyormuş saygıyı. Hiç de haketmiyor, sanki 9 ay taşı diye konu sahibi dedi. Kendi yaptı çocuğu, kendi isteğiydi. Ne alaka yani, doğurdu diye minnettar mı olacakmışım?
Yok ben de daha hakaret işiteceğini bile bile gidip gidip sokulmasına karşıyım ama. Birkaçı annen o saygıyı bozma demiş, onlara yazdım o mesajı canım.elbet minnettar olması gerekmiyor..
dünyaya gelmeyi kimse kendisi seçmiyor..
ama arkadaşın yaşı büyük.. mesleği var elinde ve başka bir yerde oturuyor.
böyle bir kaos ortamında sürüklemektense kendisini, evde otursun tüm gün duvarı seyretsin daha iyi..
kaldı ki , vaktini doldurabilir de.. kitap okuyabilir, yeteneğinin olduğu şeyleri yapabilir..
mecbur değil yani..
böylece ne kendisi ölmeyi diler, ne annesine dalaşır..
öyle mi((( çok özür dilerim canım aklım başımda değil sabahtan bri ağlıuyorum neden neden ALLAH almıyor canımı
canım benim benimle konuşmak istemediği için aramamı istemediği için telefonuu kırdı yani eve ulaşabileceğim bir tel yokbu nasıl bi bunalım tamam annenin davranışları sevgi dolu değil...işin var git kendi hayatını kur arada halini hatırını sor ama böyle canından bezmek yerine maaşın varmış tatile gitsen turlara katılsan bak arkadaşlarım dağcılık sporuyla ilgileniyolar ben çok özeniyorum ama evli çococuklu olunca biraz zor oluyo mutlaka hoşuna giden bişeyler vardır onlarla ilgilen ....
he benim öfkeyle ilgili sorunlarım var benim ruh halimi s......p atsınlar ondan sonra da doktora gidim.zaten psikiyatrlar diyor "bize hiçbir zaman gerçek hastalar gelmez gerçek ruh hastalarının hasta ettiği insanlar gelir" derlermiş ne doğru bir sözKonu sahibi arkadaşım 28 yasındasın, evlenip ayrılmışsın, konularında sureklı ölmekten öldürmekten bahsedıyorsun. Sen sanıyor musun ki herkesin mukemmel ailesi var. Bir an önce tedavini ol, öfkeyle ilgili sorunların da var ve kendi hayatına bak. 100 yasına kadar anandan şikayetçi olucak değilsin. Önüne bakıcaksın.
he benim öfkeyle ilgili sorunlarım var benim ruh halimi s......p atsınlar ondan sonra da doktora gidim.zaten psikiyatrlar diyor "bize hiçbir zaman gerçek hastalar gelmez gerçek ruh hastalarının hasta ettiği insanlar gelir" derlermiş ne doğru bir söz
bilmiyorum sen söyleee n'olucak? böyle gidecek yani
bilmiyorum sen söyle
Ben sana kızıyorum artık yalnız kalmayayım diye diye kendin ediyorsun kendin buluyorsun. Seninki gibi anayla yaşamaktansa ömür boyu yalnız kalayım daha iyicanım biliyorumseni konularıma yazıyorsun ama ne yapayım koskoca iki ay yapayalnızım yapayalnız .okullar tatil oluyor tüm ark.lar ailelerinin yanına gidiyor sap gibi orda mı kalayım vakit nasıl gececek
Ben sana kızıyorum artık yalnız kalmayayım diye diye kendin ediyorsun kendin buluyorsun. Seninki gibi anayla yaşamaktansa ömür boyu yalnız kalayım daha iyi
yahu şu çocuk doğurmak kadını melaike mi yapıyor? o halde ben de gidip peydahlayacam birinden beni doğuran kadının bana yaptığı gibi yapacam sonra da cennneti ayaklarımın altın alacam oh ne hayat.
var ya içimde öyle müthiş bir öfke var ki öyle korkunç ayrım yapıyor ki doğurduğu oğluyla benim aramda şeytan diyorr al bışağı git sok karnını deş!!! sonra da kendini gebert kurtul.
evlat hakkı yok mu ev kk.nin değerli anneleri? evladın kendini doğuran kadın üstünde hakkı yok mu? yüce yaratıcı heaba çekmeyek mi onu yaptıklarından dolayı? yoksa .....dan çıkartmakla kutsal mı oluyro? o halde sokak köpekleri kedileri tüm doğuran canlıları tepemde gezdirecek çünkü onlar bile doğurduklarını sokağa atmıyorlar.
Valla allah dağına göre kar verirmiş sen gene iyi dayanmışın o ana baba bende olsa katil olabilirdim allah korusun. Annem biraz çabuk bağırır ama babam pamuk gibidir canım babamYalniz kalmak istemiosan benimkini yollayim arkadasim yanina babamida bedava veriyorum
hayvanlarda doğuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?