Ana kucağı ve İkiz Arabası Tavsiye?

parinas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
12
23
88
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Aslında ikiz arabasına acele etmek istedim. Ancak ana kucağını almaya karar verdim. Haliyle pusetlere monte edilen ana kucakları mevcut. Yani ikisi birbirine uyumlu olmalı. Bu uyumun bildiğim kadarıyla henüz bir standardı yok.

Yani ana kucağını pusette taşımak istiyorsak ikisini de aynı marka almalıyız.

Ben ikizler için yanyana olan ikiz arabalarından istiyorum. Hatta britax römer markada karar kıldık eşimle. Ancak ana kucaklarından sadece bir tanesi monte edilebiliyormuş. Saçma geldi. Nedenini ne bilmiyorum. Acaba bu şekilde yanyana puset kullanıp ana kucaklarını pusetlerine monte edebilenler varmı forum da?

12981_buyuk_1_zoom.jpg

Konunuzu takipteyim arkadasim ikiz annesi degilim ama 5 aylik bir kizim var ve suanda 1 aylik hamileyim bende ikiz arabasi almayi dusunuyorum ama arkali onlu olanlar daha kullanisli gibime geliyor... ikiz annelerinden tavsiye almak istedim...

Ben de hala karar veremedim :( ama büyük ihtimal ana kucağı monte edilebilen iki ayrı bebek arabası alıcam. Chicco living smart marka bebek arabası aparatla birleşebiliyo haberiniz olsun. Ama ben indirimli bi mağaza buldum ve orda bu marka yok. Mecbur ayrı alıcam arabaları. Ama pişman olur muyum bilemedim.

Bi de hem ana kucağı olan hem de normal olarak kullanılabilen ikiz bebek arabası var. Bugaboo marka. Ama fiyatı 4.500 lira :(

Yanyana olan bebek arabalarini tek basina kullanmak zor olur diye tahmin ediyorum kaldirimda vs gidilmez cunku genis oldugundan ayri ayri iki arabaylada tek biyere gidilmez. Bende kraftin tandem modeli ve chicconun together modeli arasinda kaldim kraft cok avantajli koltuklari oto koltugu olarak kullanabiliyor ve yon degistiriyor ama arabanin kendi agirligi 20 kilo birde iki cocuk binince canta vs cok agir olur bir bayan icin diye dusunuyorum.. su anlik en uygun chicco together marka olan ama oda tek yon hala bi karar vermis degilim :KK35:

Merhabalar arkadaşlar,
Benim de 7 haftalık ikiz bebeklerim var, hepiniz gibi bende bebek arabası derdine düştüm ancak bir türlü karar veremiyorum, daha doğrusu ikiz bebekler için seçenekler çok az olduğundan kararsız kalıyorum.
Bugaboo nun Donkey modelini çok beğendim ancak dediğiniz gibi 4500 tl, britax römer markada güzel ama puset olarak ayrı ayrı kullanılamıyor.
Önlü arkalı modellere de bakmaya başladık, yani durum iyice karışıyor.
Gittiğimiz mağazalar da da ikiz bebekler için çok çeşit yok, görmeden almakta istemiyoruz.
Puseti ayrılabilen bebek arabalarından tavsiye edebilecekleriniz var mı?
Sevgiler

Bende aynı konuyu araştırıyorum ne zamandan beri. kraftin tandem modeli ve chicconun together ve suny babay sweety var şuan aklımda hiç biri aslında tam hitap etmiyor tam hitap edeninde fiyatı almış başını gidiyor.4500 çok pahalı arkadaşlar ya deli gibi masraf varken birde.gerçi bütçeye bakar bu durum :D umarım daha çok anne yazarda fikrimiz olur özellikle kullanan anneler

Merhaba arkadaşlar bende bir ikiz annesiyim. şu an bebeklerin tam 1 yaşında iki erkek. biz pusetlerimizi istanbuldan Eminönü havuzluhandan fisher price marka iki adet puset aldık ve onu 1 yaşına kadar kullandık diğer bütün pusetlerden hafif ve genişti ve fiyatıda çok uygundu onun gibi olmasaydı hiç bir puset 1 yaşına kadar kullanılamazdı her yere taşıdık bi yere misafirliğe gittiğimizde onlarda yatırdık herhangi bir problem yaşamadık. arabada onu kullandık .bebek arabamız 2 aylarında aldık ama doğumdan itibaren kullanılan Kraft nitro baston ikiz bebek arabası tam yatışlı onu kullandık bu aya kadar kullanımı kolay manevrası rahat her yerden rahat geçebiliyor tek dezavantajı ön tenteleri normal bebek arabalarındaki gibi tam aşağıya kadar inmediğinden uyuyunca battaniye örtük üstlerine, fakat artık dar gelmeye başladı daha dün baby2go proton aldık iki adet ama ve koalo izofixli oto koltuğu aldık bakalım bunları daha kullanmadık kullandıktan sonra bunların yorumlarınıda yaparım size. bu arada ilgilenen olursa bebek arabasını satıcaz. başka sormak istedikleriniz olursa cevaplarım insan çünkü deneyime çok ihtiyaç duyuyor.

Merhaba arkadaşlar, bizim de şu günlerde en büyük sıkıntımız bebek arabası, malesef herşeyde olduğu gibi az olan kıymetli oluyor, ikiz arabası olunca hem seçenek az hem fiyatlar çok yüksek, bizde hem araçta oto koltuğu olarak hem de aynı haliyle arabasına yerleşebilen anakucaklı pusetlerden almak istiyorduk, o şekilde kullanmak isteyince okuduğumuz yorumlarda anakucaklı ikiz arabası alanlar genişliğinden dolayı kullanamamışlar, anakucaklı kullanacaksanız önlü arkalı alın dediler ve seçenekler daha azaldı haliyle, biz de en son
Jane Power Twin Pro Koos Travel Set R17 pusette karar kıldık. Biraz pahalı ama aradığımız kriterlere uygun başka seçeneğimizde yoktu, yani biz bulamadık. Yarın siparişini vereceğiz, umarım memnun kalırız...

Merhaba arkadaşlar bende bir ikiz annesiyim. şu an bebeklerin tam 1 yaşında iki erkek. biz pusetlerimizi istanbuldan Eminönü havuzluhandan fisher price marka iki adet puset aldık ve onu 1 yaşına kadar kullandık diğer bütün pusetlerden hafif ve genişti ve fiyatıda çok uygundu onun gibi olmasaydı hiç bir puset 1 yaşına kadar kullanılamazdı her yere taşıdık bi yere misafirliğe gittiğimizde onlarda yatırdık herhangi bir problem yaşamadık. arabada onu kullandık .bebek arabamız 2 aylarında aldık ama doğumdan itibaren kullanılan Kraft nitro baston ikiz bebek arabası tam yatışlı onu kullandık bu aya kadar kullanımı kolay manevrası rahat her yerden rahat geçebiliyor tek dezavantajı ön tenteleri normal bebek arabalarındaki gibi tam aşağıya kadar inmediğinden uyuyunca battaniye örtük üstlerine, fakat artık dar gelmeye başladı daha dün baby2go proton aldık iki adet ama ve koalo izofixli oto koltuğu aldık bakalım bunları daha kullanmadık kullandıktan sonra bunların yorumlarınıda yaparım size. bu arada ilgilenen olursa bebek arabasını satıcaz. başka sormak istedikleriniz olursa cevaplarım insan çünkü deneyime çok ihtiyaç duyuyor.
Arabayı sattınız nı

Chicco echo dusunuyorum yanyana koltuklari.ana kucagi monteli hic dusunmedim cunku hem cok agirlastiriyor arabayi.hem de kasimda dogum yapcam cocuklar havalar isinana kadar toparlanmis olacaklar zaten.buarada 2 yasinda oglum var uzun gezmelerde onuda arabasiyla cikartacagiz.

Ben bugaboo donkey aldım henüz kullanmadım 4 gözle ikizlerimin doğmasını bekliyorum kullanmak için

Aynen canım bende bugaboo donkey aldım sabırsızlıkla bekliyorum gezdireceğim günleri.ben 34+2 yim senin tam kaç hafta kaç günlük
Bende 33+3 üm insallah 3 yada 4 hafta daha dayanirlar erken doğum olmaz. Benimkiler biraz küçükler 1 hafta kadar geriden geliyor

Şu bugaboo nun ikinci elini falan bulsam alıcam :( çok fazla yaa 5000 e geliyo tüm set:(

Back
X