Arabayı sattınız nıMerhaba arkadaşlar bende bir ikiz annesiyim. şu an bebeklerin tam 1 yaşında iki erkek. biz pusetlerimizi istanbuldan Eminönü havuzluhandan fisher price marka iki adet puset aldık ve onu 1 yaşına kadar kullandık diğer bütün pusetlerden hafif ve genişti ve fiyatıda çok uygundu onun gibi olmasaydı hiç bir puset 1 yaşına kadar kullanılamazdı her yere taşıdık bi yere misafirliğe gittiğimizde onlarda yatırdık herhangi bir problem yaşamadık. arabada onu kullandık .bebek arabamız 2 aylarında aldık ama doğumdan itibaren kullanılan Kraft nitro baston ikiz bebek arabası tam yatışlı onu kullandık bu aya kadar kullanımı kolay manevrası rahat her yerden rahat geçebiliyor tek dezavantajı ön tenteleri normal bebek arabalarındaki gibi tam aşağıya kadar inmediğinden uyuyunca battaniye örtük üstlerine, fakat artık dar gelmeye başladı daha dün baby2go proton aldık iki adet ama ve koalo izofixli oto koltuğu aldık bakalım bunları daha kullanmadık kullandıktan sonra bunların yorumlarınıda yaparım size. bu arada ilgilenen olursa bebek arabasını satıcaz. başka sormak istedikleriniz olursa cevaplarım insan çünkü deneyime çok ihtiyaç duyuyor.
Aynen canım bende bugaboo donkey aldım sabırsızlıkla bekliyorum gezdireceğim günleri.ben 34+2 yim senin tam kaç hafta kaç günlükBen bugaboo donkey aldım henüz kullanmadım 4 gözle ikizlerimin doğmasını bekliyorum kullanmak için
Bende 33+3 üm insallah 3 yada 4 hafta daha dayanirlar erken doğum olmaz. Benimkiler biraz küçükler 1 hafta kadar geriden geliyorAynen canım bende bugaboo donkey aldım sabırsızlıkla bekliyorum gezdireceğim günleri.ben 34+2 yim senin tam kaç hafta kaç günlük
merhaba arabayı ihtiyacı olan birine verdikArabayı sattınız nı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?