ana kucağı

ayybike

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
4
0
16
Ankara
merhaba, ana kucağı bakıyorum; maxi cosi pebbele, kiddy evolution pro arasında kaldım. kiddy taşıma kolunu arkaya itince düze yakın yatıyor, internette var ama e-bebekte bulamadım, kullanan +/- lerini yazacak olabilen var mı? Görüntüsü çok güzel ama forumda hiç rastlamadım. pebble in +/-lerini yazabilecek olan var mı?

merhaba, ana kucağı bakıyorum; maxi cosi pebbele, kiddy evolution pro arasında kaldım. kiddy taşıma kolunu arkaya itince düze yakın yatıyor, internette var ama e-bebekte bulamadım, kullanan +/- lerini yazacak olabilen var mı? Görüntüsü çok güzel ama forumda hiç rastlamadım. pebble in +/-lerini yazabilecek olan var mı?

kiddy evolution pro kullanıyorum. internetten tüm ana kucaklarını araştırdım, özellikle bebeğin yatar pozisyonda olabiliyor olması ilgimi çekmişti. gezmeye çıktığımda da çok rahat ediyorum. pebble de güzel ama aynı fiyat seviyesinde kiddy evolution proyu tavsiye ederim. Ana kucağı ile uyumlu puset olması için mutlaka hangi bebek arabalarına uyduğuna bakmanızı tavsiye ederim. Bazı ana kucakları bazı bebek arabalarına uymuyor, ben puset olarak da kiddy click'n move 3 aldım.

Merhaba, ben de kiddy evolution pro almayı düşünüyorum. Fakat bu ürünle pek yoruma ulaşamadım. Kullananlar varsa yazarsa çok faydası olacaktır.

Siz hangisini aldınız acaba ve memnun musunuz?

kiddy evolution pro kullanıyorum. internetten tüm ana kucaklarını araştırdım, özellikle bebeğin yatar pozisyonda olabiliyor olması ilgimi çekmişti. gezmeye çıktığımda da çok rahat ediyorum. pebble de güzel ama aynı fiyat seviyesinde kiddy evolution proyu tavsiye ederim. Ana kucağı ile uyumlu puset olması için mutlaka hangi bebek arabalarına uyduğuna bakmanızı tavsiye ederim. Bazı ana kucakları bazı bebek arabalarına uymuyor, ben puset olarak da kiddy click'n move 3 aldım.
Geç oldu ama click n move dan memnun Musuz

bence yeniden düşünün yukarıda yazanlar reklam yapıyor

Kiddy markası hakkında başka fikri olan varmı? Bende duydum ama bir fikrim yok kullanan varsa beğendiği beğenmediği özelliklerini yazabilir mi? Yeğenim için araştırıyoruz ama diğer 10 yaşındaki yeğenim için chico kullanmıştık onu ihtiyacı olan birine vermiştik şimdi yeni gelecek yeğen için araştırıyoruz,kiddy i Alman ürünü falan diye duydum ama pek de bilmiyorum fikri olan varsa yazabilir mi?

Back
X