Ana kuzusu kocam ve ruh hastası annesi..

Aynen öyle valla. Ben en çok eşime üzülüyordm hep arada kalan o oluyordu. Çalışmıyodu o zamanlar ayrı eve çıkmak gibi ai şansı yok e beni boşamak istemiyo artık psikolojisi bozulmuştu valla. neyse ki Allah yüzümüze baktı şimdi bi mesleği var ve ayrı evdeyiz
Aynen öyle canim Allah isinizi rast getirmis. Daim olsun insaAllah

Benim kaynanamda tam bi temizlik hastasi onunda caydanlk takintisi var annemlere gdiyoruz bazen annem evde tek gelini flan yok ynnda norml bise yani caydanligin uc kismi kararmasini flan goruyor ve kndi evinde 10 bardk cay icen kadin annemlerde bnm canm cay istemiyor saolun diyor ama bn tanidgim icn anliyorum bnm evime gelincede ole yapiyor telle bunlari lekeler var yazik caydanligin daha yeni flan diyor anenmlere gdincede evime ckip caydanlillarimi camasur suyuyla yikiyor ben alistm artk umursamiom takintilarni anltsam halinize sukur edersniz sizde bsverin ne diosa desin
siz annenizdeyken kayinvalide neden sizin evinize girebiliyor

:KK48:
Anlattiklarinda haklisin da yanlis tavir aliyorsun. Bu sekilde esini annesine daha cok yaklastiriyorsun.
Savas acmaktan ziyade ılımlı tavir icinde oldugun zaman gercekleri gorebilir esin bu durumda.
Kayinvalide kiskaniyor herhalde senin açıginı bulup oglunun gozune sokuyor.
Açik dedigim de temizlik hikayesi gibi seyler.
Oglu da anasinin ne kadar temiz mukemmel oldugu fikrine ulasiyor bu durumda.
Bir yandan da kendini yasli hasta magdur gosteriyor. Bu durumda savas acarsan kaybedersin bu savasi.
Ben uzun yıllar çalıştım ve herşeyimi tek başına yaptim. Evlenip büyük bir şehirden küçük bir şehire geldim. Kaynanam ilk günden bu yana her zaman beni çok sevdiğini söyledi. Eşim mühendis öyle sandığınız gibi cahil değil. Ha evliliğimizin ilk gününden bu yana eşim bi dedigimi iki etmedi. Ama kaynana o zamanda çok iyi görünüp sürekli bizi kontrol ediyordu. Burda kalmak istiyor oğlunun yanından ayrılmak istemiyordu. Ne zamanki benim onu evde istemediğimi anladı oğlunu işlemeye başladı. Ama benimkine direk karin kötü demiyor. Onunla dedikodu yapmıyorum diye insan içine çıkamamış diyo. Suratımin asik olduğu ve memnuniyetsiz olduğumu söylüyor. Beni ne zaman görse oğlunun yanında kuru kuru kurban oluyor. Geçen gün tutturdu yatak odanızın karşısındaki odaya bana yatak alıp oda yapın burda kalamıyorum diye. Bu yüzde yine kavga ettik eşim tamam dedi konuyu kapattı. Iki gün önce eşim bu odayı annem için düzenleyecem diye başladı. Annem çok hasta onu görmezsem psikolojim bozuluyor demeye başlıyor bizimki. Birde vücudu ödem toplamış 4 gündür hastanede eşim sabahtan akşama kadar basında akşamdan sabaha kadarda kayinbabam onun başını bekliyor. Kadın eşimi kucuklugunden bu yana sürekli ölecem sen yalnız kalacaksın sen bensiz ne yapacaksın kendini koruyamazsın katlarıyla yetiştirmiş. Hâlâ geçen gün ben öleceğimi hissediyorum oğlum seni kime emanet edecem deyip ağlıyor...

Çamaşır suyu bebeğe zararli o yüzden almıyorum eve anne sen götür sürtüver
Deseydin
Aman duyma naparlarsa yapsınlar
Kendini ezdirme ama
Eşiniz de anne ile eş arasındaki dengeyi anlayabilir yakın zamanda inşallah
Arkadaslar çamaşır suyu ile tezgah bile silmeyin derler. Ne kadar durulasanız da Gıdaya temas ediyor ve kanserojen. Ben demliğin içini arada bir yaparım sizin kv sürekli içini bembeyaz yapıyorsa bu işin sonu pek iyi görünmüyor
Bu kadar titiz olmayın yaa. Pislik baska sey renklenme baska sey

Biraz daha gazlasaydın da devam etseydi tokatlamaya.
Sana öyle dediğinde evime özelime karışmaya devam ettiği sürece evet gelmesinler diyeceksin.
İlk evlendim kv geldi bi baktım kendi evi gibi daldı. Astım suratımı o neyi ellere yorulma ben yaparım dedim. Bunun yüzünden fena kavgalar ettik ama şimdi çok çok nadir eller. Ya ses etmeyip Boşanacak tımarhaneye ya kötü olacaktım. Ev dısında yasayan herkes o evde misafirdir. Misafir de h gelir oturur yer içer gider. Ha illa cayı kendi demleyecekse zehir bile olsa ses cıkarmasına.
Bi filmde duymuştum bu söz mıh gibi çakılı durur bende
Beşiği sallayan el dünyayı sallayan eldir.
Evinize müdahale ettirmeyin misafirliğini bilsin

Nişanliyken ana oğul sürekli kavga ediyorlardı. Hatta eşim evlendikten sonra asla gitmeyecem diyordu. Ama şimdi annemle oturup dedikodu yap diyor. Azcık telefonumu elime alsam yada televizyona akşam kaynanam hemen bozuluyor ve evine gidiyor. Eşimde sen surat yapıyorsun senin yüzünden ailem rahat edemiyor diye üstüme geliyor.
allahım bütün erkekler mi böyle :((((((((((((((((((((((((

siz annenizdeyken kayinvalide neden sizin evinize girebiliyor
Cunki suan yeme icme bir bizm benmde anahtarm onlarda var onlarin da bnde var ben anahtrimi giderken goturuom ama yedek var onlarda onuda isteyemiyorum yani ben yokken evime girme diyemiyorum bi is olmuo evimde gtmez saniyorum ama geldgimde bazi syler yer dgsttmis olabliyor

Ayy tam yolunasi:bicak: kaynanam gelir yemegi yapar ben de otururum :))))) biraz seni goze sokmak icin yapms esine.esinin dengei kurmasi lazim aksine:KK12:

Ben onun kadar iyi oynayamıyorum. Surekli gelip oglum mezarimi al öleceğimi hissediyorum. Kefenimi al... Benim gözümün içine bakarak diyor ki 30 yaşındaki oğluna "Ben ölüp gideceğim seni kime emanet edeceğim gariban kuzum..." Seni benden iyi koruyup kollayan seven olmaz yavrum diyor..

Ölen yerini dolduruyor anne, dünyada anasız milyonlarca insan var, düşünme sen bunları gönül rahatlığıyla git anacım deyiver bak bir daha söylüyor mu =)

Kızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kv normal değil ama eşiniz hiç normal değil !!
Büyük problem eşiniz.
Tabiki anne baba baştacıdır sarılırlar öpüşebilirler ana bir şey diyemem ana -oğul neticede fakat karısınıda yermesi anlamına gelmez!
Bu adamlar DENGE kurmadan evlenmeseler daha sağlıklı olacak gibi.....

Kızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
Demek ki gerçekten kaynanalar hep böyle burada çok daha iyi öğrendim benim kaynanamda oğluna çok düşkün neler yapmadı ki ama ben ona pabuç bırakır miyim artik eskidendi o şimdi ohhh olsun aldım oğlumu senden diyorum bi sınır hapı daha içip uyuyo odasinda:) şaka bi yana eşinizi kendi tarafınıza çekim yoksa yürümez böyle evlilikler yada hep sıkıntılı olur bi müddet sonra takmamaya başlarsınız benim gibi ti ye bile almayın yani bebeginiz doğunca onunla ilgilenin bosverin

Ben uzun yıllar çalıştım ve herşeyimi tek başına yaptim. Evlenip büyük bir şehirden küçük bir şehire geldim. Kaynanam ilk günden bu yana her zaman beni çok sevdiğini söyledi. Eşim mühendis öyle sandığınız gibi cahil değil. Ha evliliğimizin ilk gününden bu yana eşim bi dedigimi iki etmedi. Ama kaynana o zamanda çok iyi görünüp sürekli bizi kontrol ediyordu. Burda kalmak istiyor oğlunun yanından ayrılmak istemiyordu. Ne zamanki benim onu evde istemediğimi anladı oğlunu işlemeye başladı. Ama benimkine direk karin kötü demiyor. Onunla dedikodu yapmıyorum diye insan içine çıkamamış diyo. Suratımin asik olduğu ve memnuniyetsiz olduğumu söylüyor. Beni ne zaman görse oğlunun yanında kuru kuru kurban oluyor. Geçen gün tutturdu yatak odanızın karşısındaki odaya bana yatak alıp oda yapın burda kalamıyorum diye. Bu yüzde yine kavga ettik eşim tamam dedi konuyu kapattı. Iki gün önce eşim bu odayı annem için düzenleyecem diye başladı. Annem çok hasta onu görmezsem psikolojim bozuluyor demeye başlıyor bizimki. Birde vücudu ödem toplamış 4 gündür hastanede eşim sabahtan akşama kadar basında akşamdan sabaha kadarda kayinbabam onun başını bekliyor. Kadın eşimi kucuklugunden bu yana sürekli ölecem sen yalnız kalacaksın sen bensiz ne yapacaksın kendini koruyamazsın katlarıyla yetiştirmiş. Hâlâ geçen gün ben öleceğimi hissediyorum oğlum seni kime emanet edecem deyip ağlıyor...

kv niz hasta

fiziksel rahatsızlıkları var ama psikolojisi bozuk esasen

kp de varmış

neden gelip sizde kalsın ki

net olun asla deyin

yardımcı tutarız deyin vs vs

bebek olunca da yavrumun yavrusu moduna girer çünkü hiç gitmez

oğlum olacak
Rabbim beni böyle bir anne, evladı mı da böyle bana bağımlı bir erkek yapmasın inşaallah
öncelikle sen hamilesin vee doktorlar yasaklıyor çamaşır suyunu
ve orası senin evin istersen b... bile götürür
kimseyi ilgilendirmez bu
kayınvaliden kocası varken sağlıklıyken sizde neden kalacakmış
kocanda koca değil, anası da ana değil

Cunki suan yeme icme bir bizm benmde anahtarm onlarda var onlarin da bnde var ben anahtrimi giderken goturuom ama yedek var onlarda onuda isteyemiyorum yani ben yokken evime girme diyemiyorum bi is olmuo evimde gtmez saniyorum ama geldgimde bazi syler yer dgsttmis olabliyor
Keske bunu degistirebilseniz. Hem yeme icme niye birki. Sizin ailenizle ozel bi hayatiniz olabilcekken....
Sahsen bende öyle birsey olsa o evi ev diye sahiplenemezdim sevemezdim. Kusura bakmayin caniniz sıkılsın diye yazmiyorum ama güzel birsey degil yani :KK43:

Arkadaslar çamaşır suyu ile tezgah bile silmeyin derler. Ne kadar durulasanız da Gıdaya temas ediyor ve kanserojen. Ben demliğin içini arada bir yaparım sizin kv sürekli içini bembeyaz yapıyorsa bu işin sonu pek iyi görünmüyor
Bu kadar titiz olmayın yaa. Pislik baska sey renklenme baska sey
Konu sahibi cevap verse suclu sussa suclu sanki
Benim kayinvalidem de dogumuma 4 gün var bu duvarlarun hali ne hic silmedinmi dedi ki silmedim yeni ebliyim duvarmi silcem tenizse niye sileyim
Bu halimle duvarmi silcem begenmeyen alsin bezi silsin benim evim ben rahatim dedim
Lafindanda dönemedi kendisi sildi
Bos yere hem ortalığı gerdi hem duvar sildi
Hep bi degisikler

Keske bunu degistirebilseniz. Hem yeme icme niye birki. Sizin ailenizle ozel bi hayatiniz olabilcekken....
Sahsen bende öyle birsey olsa o evi ev diye sahiplenemezdim sevemezdim. Kusura bakmayin caniniz sıkılsın diye yazmiyorum ama güzel birsey degil yani :KK43:
Haklısinz tabiki bi boyle olmicak omur boyu yeni evliyiz bi senelik borclarimiz vardi bastan knustk biraz birlikte kalalm borc harc bitene kdr saolsun yardimci oldular kayinpederm ve esim beraber borclari odedi ve btti cok sukur hamile kalirsam ayrilcam dedim smdi yeni hamileyim iki aylik rahtsz deilm smdi hc cok sukur ama olsamda olmasamda bu knuyu ilerleyen xmanlarda acicam onlara

Nişanliyken ana oğul sürekli kavga ediyorlardı. Hatta eşim evlendikten sonra asla gitmeyecem diyordu. Ama şimdi annemle oturup dedikodu yap diyor. Azcık telefonumu elime alsam yada televizyona akşam kaynanam hemen bozuluyor ve evine gidiyor. Eşimde sen surat yapıyorsun senin yüzünden ailem rahat edemiyor diye üstüme geliyor.
:ruh::ruh::ruh::ruh:
Allah sabır versin gerçekten.. o zaman onlar geldiğinde tv yi kapatın telefonu başka oda da brakın
ve birisinin elinde telefon görürseniz yapıştırın lafı ben elime aldıgımda surat asılıyo bende mi asayım diye :63:

şu ana kuzusu erkekler ve anneleri toptan ruh hastası.direk öyle anneler ruh hastası çocuk yetiştirip normal insanlara deliymiş gibi davranıyorlar.kara cahillerde de bu durum bazen cehaletin de ruh hastalığı olduğunu düşündürüyorlar insana. cehalet dediğimde okuyup okumamak ile ilgisi yok tabi.

Bence kayınbabanız anlayışlı birine benziyor ondan yardım alabilirsiniz gibi. Ona üzüldüğünüzü şu an hamile olduğunuz için hassas olduğunuzu oğlunun anlamadığını tatlı dille söyleyin en azından keser. Benim aklıma şimdilik bu geldi.

Back
X