- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Sanirim benim esim.Arkadaşlar eşi ana kuzusu olup sonradan düzelen var mı ?
hiç kimse hiçbir zaman kimse için değişmez, değişemez. değişçem derse de zamanla eski halie fabrika ayarlarına döner. inanmayın. yaa siz şartlarınızı değiştirip ona ayak uyduracaksınız, ya da bırakacaksınız nokta net!Arkadaşlar eşi ana kuzusu olup sonradan düzelen var mı ?
güzel tespit olmuş. sizin bir abiniz veya erkek kardeşiniz var mı? :)Yarin bigun o cok degerli oğluslariniz evlenip siz "KV" olunca gorucez bakalim oglunuz ana kuzusu oluncada olmasin diyebilecekmisiniz...
Gerci cevaplari simdiden gorebiliyorum "ben asla kaynanam gibi olmam"... ya tabi tabi, bunu her duydugumda kenara bir lira atsam simdiye milyoner olmustum
Kayinvalide-gelin dusman degil anne kızdır. Siz bunu idrak edene kadar daha cok boyle çatisirsiniz.
ahaha... :) kız sen bu sempatiklikle cadı olsan kaç yazar bee :) :)))benim oglum ana kuzusu11 aylik. umarim cadi kaynana olmam
adına çok sevindim. herkes senin kadar şanslı olmuyor2 sene görüştüğüm biri vardı evlenicektik. Geçen gün isteme gününü belirlemek için geldiler. Ufak bi anlaşmazlık çıktı bağırıp cagrp çıkıp gittiler ve bu arada gorustugm şahıs anne babasının yannda ağzını açıp beni savunamadi tek kelime edemedi. Hayırlısı diyebildi sadece. Neden çünkü ana kuzusu ailesinin sözünde çıkmayan bi insanmış. 2 yıldır kurduğum hayalleremi yanayım? Zamanımn boşa geçtiğinemi. Ana kuzusu insandan uzak dur. Cirkin olsun cılız olsun durumu orta halli olsun ama yere sağlam bassın sevdiğine sahip çıksın adam gbi adam olsun.
Bizde cok efendim, yani sulale baya genistir.güzel tespit olmuş. sizin bir abiniz veya erkek kardeşiniz var mı? :)
Şu boşluktan kendimi kurtarrsam bende sevinicem günlerdir kabuslarla uyanıyorum. Adama aşık bile değildim niye böyle oldm anlamıyorumadına çok sevindim. herkes senin kadar şanslı olmuyor
ahaha... :) kız sen bu sempatiklikle cadı olsan kaç yazar bee :) :)))
boşluk mu en sevdiğim şey. yeni adaylara her zaman açıksın işte.Şu boşluktan kendimi kurtarrsam bende sevinicem günlerdir kabuslarla uyanıyorum. Adama aşık bile değildim niye böyle oldm anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?