Ana Kuzusu Kocası Olanlar?

evet, mantıken böyle olması lazım bence de... lakin ki öyle değildir... her kadında, kabul etmese bile kıskançlık vardır kabul edelim... :) kıskanç bir kadından daha thlikelisi ve daha kıskancı varsa o da aşık kadındır. ki anneler oğullarına aşık, hanımlar da eşlerine aşıksa ohoooo dadından yinmez. seyret bak ne kavgalar çıkıyo, o bana onu demedi ama bunu demek istedi. o aslında şundan şundan dolayı böyle yapıyo ben biliyorum onun art niyetini onun ciğerini...

Esim haftada bir ailesine gitmek bir kere de bize cagirmak ister. 2-3 gunde bir de annesini ya da babasini arar. Normal bence. Benim evladim da bana kendini ozletmesin isterim. Bir yandan da esini bunaltmasin isterim. Bazen tek de gider ben gitmek istemezsem. Yani kime gore neye gore ana kuzusu? Ayda 1 ailesini gormesini hedefliyorsaniz mesela bu da gelinin bencilligi. Aman bu konu sabaha kadar yazsak bitmez

Kusura bakmayın amacım tartışmak değil ancak bu dünyada gerçekten kötü insanlar var,her kayınvalide kızı gibi görmez,her erkek adalet sağlayamaz. Zaten %90 kötü aileye iyi gelin, iyi aileye kötü gelin düşüyor. Herkes sizin dediğiniz gibi olsa gül gibi aileler olur ama malesef

Bence kv delerin gelinlerin düşman ya da rakip olmadıgını idrak etmeleri
Gerekli
2 kere evlendim iki kv dem de burnumdan getirdi

İlk eşim annesi için evliliğini bitirdi allaha şükür şimdiki eşim annesine prim vermedi ve evliyiz hala

düzelmez.evlendikten sonra dahada anacı olular.annem babam diye evin içide dört dolanır.sen ağzını açıp birşey bile diyemezsin.hemen kavga gürültü

Oğlum olursa evlendirmem

Sanirim benim esim.
Ilk evlendigimiz zamanlarda anam da anam derdi. Cok sukur simdi ayda bir gideriz haftada bir de arar.

Gercekten duzelme ihtimali var yani iyi icim umutla doldu yoksa evliligim devam etmicek ayrica evlenmeden once anneai aramaz sormazdi suan sanirim bana inat surekli mesajlasiyorlar neyse dugunum ve sonrasinda yaptiklarini Allaha havale ettim... Insallah esim duzelir yoksa bosancaz

Melesef ki oyle oluyor. Evlendikten sonra kiymete biniyor esler. Benim ki iyi simdi cok sukur bin sukur.
Insallah siz de duzelirsiniz.

Melesef ki oyle oluyor. Evlendikten sonra kiymete biniyor esler. Benim ki iyi simdi cok sukur bin sukur.
Insallah siz de duzelirsiniz.

İnsallah suan tek istedigim bu kv beni cidden zorluyor yokmua gibi davranmaya calisiyorum ama olmuyor kadin bana gicik nedeni de maas kartimi flm esime kaptircak kadar salak degilim o yani tamamen maddi mevzular maas kartimi esime versem onuda hergun arayip hediyeler yollasam brnden iyisi olmucak sirf bana inat esime durmadan mesaj atiyor hayir atsin ama aramizi bozuyor esimi doldurup

Benim eşim
Evliliğimin ilk yıllarını anlatıyorum. Haftada 2-3 gün annesine gidilir. Tatiller beraber yapılır.
Annesi şenzlongda rahat güneşlendiği için eşim annesinin dibinde millet bakmasın diye erkeğin olduğu tarafa geçer oturur. Bense dikkat eden bir tip olduğum için kenarda tek başıma.
Yemeğe gidilir kv dar giyindiği için eşim annesinin arkasında kimse yaklaşmadık diye peşinde dolanır.
Annemi ara diye ısrarı
Vs vs say say bitmez sonuç ben baskın karakter oldum. Ben değişmeye başladım kıyafetime karışan bir insan olmamasına rağmen annesinden daha rahat giyinmeye başladıkça kendisini düzeltmeye başladı. Benim etrafımda dolanmaya başladı. O kendisini düzeltince bende kendi kıyafet tercihime geri döndüm

Verme tabiki. Niye verecekmissin ki ?
Hatta esine maddi destegi de kes bakalim napacak o zaman esin ?

Verme tabiki. Niye verecekmissin ki ?
Hatta esine maddi destegi de kes bakalim napacak o zaman esin ?

Kesersem yasayamayiz cok borcu var esimin kredisi fln var 2tane evlenmeden once yemisler esimi yeterince borcla evlendik benim maas olmasa ekmek bile alamayiz borclar iyice katlanir malesef suan kullanmiyor kartlari ama eski borclar yetiyor

Kesersem yasayamayiz cok borcu var esimin kredisi fln var 2tane evlenmeden once yemisler esimi yeterince borcla evlendik benim maas olmasa ekmek bile alamayiz borclar iyice katlanir malesef suan kullanmiyor kartlari ama eski borclar yetiyor
Tamam iste . Maddiyata gelince aile oldugunuz aklina geliyir demek ki.
Sen de restini cek o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…