- 2 Kasım 2015
- 710
- 1.426
- 113
- Konu Sahibi turuncupipet
-
evet, mantıken böyle olması lazım bence de... lakin ki öyle değildir...Freud amca ne kadar biraz abartmis gibi olsada :) evet su bir gercekki annenin ogluna olan sevgisinin seviyesine hicbirsey yaklasamaz. fakat bundada su tezat ortaya cikiyor, bu sevgi ayni zamanda oglunun mutluluguyla mutlu olmaktir yani oglunun sevdigini sevmektir. Ha elbette bu sevgiye es olacak kiside layik olmali. Velhasili ozgur irade, dusunce denen sey ile sevginin karisiminda olusan bir sekilde hareket edilirse gelin kaynana gul gibi gecinir gider, yeterki pesin onyargi ile gardini alip olaya girisilmesin. Ki mantikli olanda bu, zira sorsan her ikiside ayni cevabi verecek, birisi ben oglumun mutlulugunu istiyorum digeri ben esimin mutlulugunu istiyorum, amac ayni yani.
Kusura bakmayın amacım tartışmak değil ancak bu dünyada gerçekten kötü insanlar var,her kayınvalide kızı gibi görmez,her erkek adalet sağlayamaz. Zaten %90 kötü aileye iyi gelin, iyi aileye kötü gelin düşüyor. Herkes sizin dediğiniz gibi olsa gül gibi aileler olur ama malesefYarin bigun o cok degerli oğluslariniz evlenip siz "KV" olunca gorucez bakalim oglunuz ana kuzusu oluncada olmasin diyebilecekmisiniz...
Gerci cevaplari simdiden gorebiliyorum "ben asla kaynanam gibi olmam"... ya tabi tabi, bunu her duydugumda kenara bir lira atsam simdiye milyoner olmustum
Kayinvalide-gelin dusman degil anne kızdır. Siz bunu idrak edene kadar daha cok boyle çatisirsiniz.
İnşallah sağolGuvendigin daglara karlar yagmis o yuzden
Gecer 1 kac aya merak etme
bi baba da benden :)Aynı benim babam:)
Bence kv delerin gelinlerin düşman ya da rakip olmadıgını idrak etmeleriYarin bigun o cok degerli oğluslariniz evlenip siz "KV" olunca gorucez bakalim oglunuz ana kuzusu oluncada olmasin diyebilecekmisiniz...
Gerci cevaplari simdiden gorebiliyorum "ben asla kaynanam gibi olmam"... ya tabi tabi, bunu her duydugumda kenara bir lira atsam simdiye milyoner olmustum
Kayinvalide-gelin dusman degil anne kızdır. Siz bunu idrak edene kadar daha cok boyle çatisirsiniz.
Oğlum olursa evlendirmemYarin bigun o cok degerli oğluslariniz evlenip siz "KV" olunca gorucez bakalim oglunuz ana kuzusu oluncada olmasin diyebilecekmisiniz...
Yeni birisini bulun o adamdan zaten bir eş olmazmış hakkınızda hayırlısı olsunŞu boşluktan kendimi kurtarrsam bende sevinicem günlerdir kabuslarla uyanıyorum. Adama aşık bile değildim niye böyle oldm anlamıyorum
Çok saol aminYeni birisini bulun o adamdan zaten bir eş olmazmış hakkınızda hayırlısı olsun
Sanirim benim esim.
Ilk evlendigimiz zamanlarda anam da anam derdi. Cok sukur simdi ayda bir gideriz haftada bir de arar.
Melesef ki oyle oluyor. Evlendikten sonra kiymete biniyor esler. Benim ki iyi simdi cok sukur bin sukur.Gercekten duzelme ihtimali var yani iyi icim umutla doldu yoksa evliligim devam etmicek ayrica evlenmeden once anneai aramaz sormazdi suan sanirim bana inat surekli mesajlasiyorlar neyse dugunum ve sonrasinda yaptiklarini Allaha havale ettim... Insallah esim duzelir yoksa bosancaz
Melesef ki oyle oluyor. Evlendikten sonra kiymete biniyor esler. Benim ki iyi simdi cok sukur bin sukur.
Insallah siz de duzelirsiniz.
Verme tabiki. Niye verecekmissin ki ?İnsallah suan tek istedigim bu kv beni cidden zorluyor yokmua gibi davranmaya calisiyorum ama olmuyor kadin bana gicik nedeni de maas kartimi flm esime kaptircak kadar salak degilim o yani tamamen maddi mevzular maas kartimi esime versem onuda hergun arayip hediyeler yollasam brnden iyisi olmucak sirf bana inat esime durmadan mesaj atiyor hayir atsin ama aramizi bozuyor esimi doldurup
Verme tabiki. Niye verecekmissin ki ?
Hatta esine maddi destegi de kes bakalim napacak o zaman esin ?
Tamam iste . Maddiyata gelince aile oldugunuz aklina geliyir demek ki.Kesersem yasayamayiz cok borcu var esimin kredisi fln var 2tane evlenmeden once yemisler esimi yeterince borcla evlendik benim maas olmasa ekmek bile alamayiz borclar iyice katlanir malesefsuan kullanmiyor kartlari ama eski borclar yetiyor
Tamam iste . Maddiyata gelince aile oldugunuz aklina geliyir demek ki.
Sen de restini cek o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?