Ana Kuzusu Kocası Olanlar?

Eşim annesine çok düşkün, bir o kadar da bana düşkün.
Ailesi baana bir şey söylese beni korumaz, ben bir şey söylersem de neden öyle söyledin demez.
Onlar neden bana öyle söyledi dersem sende o şekil davranmasaydın der.
Yani bana dokunmayan yılan bin yaşasın politikası.
Ne mi yapıyorum, yada yapacağım.
Evde yemeğimi hep hazır tutuyorum, benden önce işten geliyor annesine gitmeye kalkmasın diye.
Kendi dizilerim varken onun istediği kanalı açıyorum rahat olsun diye
Ne kadar yorgun olursam ona ilgi gösteriyorum, sıkılmasın diye.
Sanırım alışana kadar bunu yapacağım, 2 günde bir gitmek istiyordu şimdi haftada bire düşürdük.
Yılmak yok gaza devam.

Kaynanam beni oğlundan kıskanır sürekli artık çekilmez bir hal almaya başladı bu ve eşim de bir şey olduğunda annesine sus demeyi bilmiyor

Canım ne zaman kaynanalar gelinlerini kuma gibi görmekten vazgeçerler o zaman düzelir:)

Bende düzelen görmedim daha.
Bi söz vardır, annesine düşkün olan eşine de düşkün olur diye. Ama adamlar kantarın topuzunu kaçırıyor. Anneyi sevmekle anneye tapmak farkını şaşırıyorlar.

Evet en başta mesela oğullarının ayrı bir yuva kurduklarını idrak etse kaynanalar
Resmen savaşta gibi gardlarını alıyorlar

Aynı benim babam:)

Hadi bakalım:).

doğru tabii ama zamanında sigmund freud olaya derininden girmiş... yani kv-gelin diye bahsetmemiş ama annenin oğluna, oğlanın anneye aşık olmasını hatta bundan dolayı oğlanın babasının çöp kadar değeri olamaycağını, annenin kör kütük oğluna aşık olmasının psikolojik genlerle taşındığından bahsetmiş. eee gelin de eşini seviyo ama annenin oğluna aşkı başka... velhasıl kelam, ne kv-gelin ne kadar ana kız olmaya çalışssa da bu psikolojik genler mutlaka bi yerde ana kız olmalarını engelleyecek ve bi sürtüşmede kv-gelin mesafesi olacak gibime geliyor... :)))

Freud amca ne kadar biraz abartmis gibi olsada :) evet su bir gercekki annenin ogluna olan sevgisinin seviyesine hicbirsey yaklasamaz. fakat bundada su tezat ortaya cikiyor, bu sevgi ayni zamanda oglunun mutluluguyla mutlu olmaktir yani oglunun sevdigini sevmektir. Ha elbette bu sevgiye es olacak kiside layik olmali. Velhasili ozgur irade, dusunce denen sey ile sevginin karisiminda olusan bir sekilde hareket edilirse gelin kaynana gul gibi gecinir gider, yeterki pesin onyargi ile gardini alip olaya girisilmesin. Ki mantikli olanda bu, zira sorsan her ikiside ayni cevabi verecek, birisi ben oglumun mutlulugunu istiyorum digeri ben esimin mutlulugunu istiyorum, amac ayni yani.

4 yillik evliyim kendisi tam bir ana kuzusu anasida ogulcu hayattan bezdirdiler..
Kaynana eski muhabbetleri isitip onume koyuyor bosanmayi dusunuorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…