- 4 Eylül 2017
- 195
- 114
- 23
- 35
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Haksiz deyilsin büyükler birilerinin yaninda cok seviyo şikayeti. Evet esin toz kondurmamis annesine ,neyseki anlamis bak seni kırdini
Belki açık konusman yanlis anlasilabiliyodur. Senin icinde kötülük yokken karşıdaki istedigi gibi anlamazmi en uyuz oldugum nokta. Cok uzatmayin sıkma canınıEvet beni kırdığını anladı ama ondan önce beni baya sucladı yok sen annemi sevmedin ağzına geleni söylüyon bilmem ne bendr hayatta saygısızlık etmedim kadına çokta severim yani
Belki açık konusman yanlis anlasilabiliyodur. Senin icinde kötülük yokken karşıdaki istedigi gibi anlamazmi en uyuz oldugum nokta. Cok uzatmayin sıkma canını
Niye surat asiyormus ne sacma.sende surat as bakalim hos mu olacak?ben anneni sevdimde annen beni sevemedi sevemeyecek belli ki hic 1 firsati kacirmiyor laf sokmak icin deseydin
Temizleyelim beraber annecim yardima ihtiyacin varsa diyebilirsin seviyorsan.
Senin degil herkesin ole.benim eski kaynanamimsi seyden beterini gormedim.yenisi biraz daha mulayim ama cins belliBende surat astım zaten benim kaynanam öyle zaten oğularının yanında melek milletin yüzüne gülüp arkadan konuşan cinsten
Sen temizlikci degil gelinsin sakin o ise girme kiyaslarsa kiyaslasin asla kimsenin evini temizlemem annemin evini bile gerekirse tutarim bi kadin ama kendim yapamam
Ya ne kadar garipsiniz. Canıma minnet valla, benim kaynanam öyle dese 'valla öyle, ben gelinim temizlikçi değil değil' derim en fazla. Ne güzel temizlik istemiyo siz de bi alemsiniz
Kvle yaşadığın basit olayları bile eşine anlatırsan sonuç bu olurdu tabii, ne bekliyordun?
Ayrıca kv de kendi evini kendi temizlesin yaa kimsenin kölesi falan değiliz geliniz diye.
Siz olsanız, siz de annenize laf söyletmezsiniz.Haklısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?