Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Ana okulu dergisi veya farklı eğitim setleri hk.

tunnish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
44
2
86
Bursa
Arkadaşlar merhaba,
Benim 2,5 yaşında bir kızım var, kitapları çok seviyor. Ben de ona ana okulu dergileri tarzında eğitim seti almak istiyorum. Bol bol dergisi olsun, beraber çözelim istiyorum. Biraz araştırma yaptım konuyla ilgili ama çok kararsızım. Boyut'un Anaokulu dergisi sanki 2,5 yaş için biraz zor gibi duydum, zor olup kızımı sıkmak ve bıktırmak istemiyorum. Adım adım adında eğitim seti var, 9 aydan itibaren başlıyor, içeriğinde o aya özgü oyuncak dahi varmış ama o da hem çok pahalı hem de ne kadar değer bilmiyorum. Yapa'nın veya tübitak'ın da sanırım bu şekilde eğitim setleri varmış. Kullanan varsa lütfen fikir versin. Çok kararsız kaldım. Şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar merhaba,
Benim 2,5 yaşında bir kızım var, kitapları çok seviyor. Ben de ona ana okulu dergileri tarzında eğitim seti almak istiyorum. Bol bol dergisi olsun, beraber çözelim istiyorum. Biraz araştırma yaptım konuyla ilgili ama çok kararsızım. Boyut'un Anaokulu dergisi sanki 2,5 yaş için biraz zor gibi duydum, zor olup kızımı sıkmak ve bıktırmak istemiyorum. Adım adım adında eğitim seti var, 9 aydan itibaren başlıyor, içeriğinde o aya özgü oyuncak dahi varmış ama o da hem çok pahalı hem de ne kadar değer bilmiyorum. Yapa'nın veya tübitak'ın da sanırım bu şekilde eğitim setleri varmış. Kullanan varsa lütfen fikir versin. Çok kararsız kaldım. Şimdiden teşekkürler..

2,5 yaş eğitim setleri için küçük bi yaş bence.eğitim setleri genelde 3-4 yaştan başlıyor.vanilya yayınlarının miniğin ellerine sağlık kitabını öneririm.içeriğinde psikomotor gelişim,el göz koordinasyonları,ilk yırtma,yapıştırmave boyama kazanımları var.yapa'nında konuşmamı geliştiriyorum kitabı var ama ben vanilyanın kitabını tavsiye ederim.fiyatı 30tl civarında..
:46:

tübitak yayınlarının aylık meraklı minik dergisi var, dergi içinden çıkan oyunlar ile eğlenerek birşeyler öğretebilirsiniz çocuğunuza... 2,5 yaşa uygundur...
tübitak ın tüm yayınlarını gözü kapalı alabilirsiniz, titizlikle hazırlanmış, çok kaliteli kitapları var. ayrıca, o kaliteye rağmen fiyatları çok uygun.

ya-pa yayınları da, okul öncesinde güzel yayınlar hazırlıyor.

bence çalışma kitaplarından çok, yaşına uygun hikaye kitapları alın bol bol, onları okuyun, hikaye ve resimleriyle ilgili konuşun, sorular sorun... iş bankası yayınlarının da çok güzel resimli kitapları var. tavsiye ederim.

Back
X