- 22 Nisan 2018
- 163
- 214
- 23
- Konu Sahibi biryudumsu02
-
Dimi yahu dimiiii. Elinize sağlık bu fikirde insanları gördükçe seviniyorum. Bi sakin olun belki o aradığınız muhteşem gelin ben değilim ki telefonla konuşmaktan nefret ederim :/Dediğin gibi hiç tanımadığı birisine gelinim demek daha söz yokken aileler ile bu kadar samimi olmak arayip sormak bana saçma geliyor. Bence engelli kalsın o engel hiç kalkmasin.
Evet annemin ilk yorumu da bu oldu çünkü iki haftadır sadece annesiyle konuştuktan sonra bu konu açılıyor bir saat sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Peki şimdiden böyle dolduruşa geliyorsa ilerde daha ciddi konularda da böyle olmaz mı ?Bence o anacı değil dolduruşa gelen bir erkek evladı
Dolmasın efendim koskoca adam. Bence doğru yoldasınız. Ha içinizden gelir ararsınız ama böyle baskıyla yaptırmaya çalışmak hiç hoş değil.
Ben seni haklı ve aklı başında buldum adamın işi gücü yok gaza geldikçe gelmiş kv adayında maşallah alttan alttan bak ben istiyorum o istemiyor mesajını iyi vermiş hayatında görmediğin etmediğin insan seni arasa ne aramasa nr hiç mi işleri güçleri yok bunların yaMerhabalar, direkt konuya geçiyorum.
Bir erkek düşünün ben hatirlatmasam asla annesini aramayan , bazı konuşmalarında ona bagrislarina denk geldiğim...
Şimdi aynı erkeği son iki haftadır sürekli annemi ara diyen bir hale bürünmüş düşünün.
7 aylık bir ilişkim var ailelerin bildiği birçok konu rayına oturmuş fakat son iki haftadır aynı konuyla uğraşıyorum.
Bugün patlak verdi...
Arada söz nişan olmadan yani ciddiyet olmadan annenle konuşmak istemiyorum saygı göstermek zorundasın dedim bu cumleden sonra patladı ne demek bu yani arada ciddiyet yok mu ne olur sanki bir kere arasan nasılsın desen kapatsan arada ben kalıyorum o ordan konuşmak istiyorum GELİNİMLE (şu kelime bile itici geliyor şu an hiç tanımadığı bir kıza gelinim demek) sen burdan konuşmak istemiyorum ben de insanım bir sürü iş stresim var bir de senin SAYGİSİZLİGİNLA ugrasiyorum. Bu cümle de benim patlama noktamdi. Saygıyı aramakla ölçen bir aileyle uğraştığıma inanmıyorum annenle mutluluklar dilerim sana dedim. Lütfen engelle beni cik hayatımdan dedi. Tek kelime etmeden engelledim. Sorun şu ki annesini hiç aramayan onlardan uzakta yaşayan ciddiyeti buna bağlayan bir erkekten cidden koşarak uzaklasmali miyim ? Eminim ki farklı yerlerden tekrar ulaşmaya çalışacak fakat yol yakınken dönmek mi lazım ne yapacagimi şaşırdım... Bu durumu yaşayan var mı aranızda şimdiden teşekkür ederim.
Gerçekten bu yazdıklarınızı ben de düşünüyorum acaba alışkanlık mı ? Acaba basit bir istek de benim sevgim az olduğu için mi büyütüyorum yani haklısınız ne diyebilirim ki ama sevmesem sanırım konu açıp fikirlerinizi de almam yine de bilemiyorum gerçekten korkuyorum.Sevmediğiniz biri ile neden birliktesiniz?
Hiç seviyor gibi durmuyorsunuzda ondan soruyorum. Yani olsada olur olmasada sorun yok tarzı bir ilişki gibi geldi bana.
Muhtemelen olur. Kayınvalide adayını tanımıyorsunuz tabi şu anda bu yorum için çok erken ama durumlar onu gösteriyor.Evet annemin ilk yorumu da bu oldu çünkü iki haftadır sadece annesiyle konuştuktan sonra bu konu açılıyor bir saat sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Peki şimdiden böyle dolduruşa geliyorsa ilerde daha ciddi konularda da böyle olmaz mı ?
Hatta ağzından kaçırdı şimdiden aramıyorsa ilerde seni bize hiç göstermez demiş. Şu önyargı bile içime soğukluk sokuyor.Ben seni haklı ve aklı başında buldum adamın işi gücü yok gaza geldikçe gelmiş kv adayında maşallah alttan alttan bak ben istiyorum o istemiyor mesajını iyi vermiş hayatında görmediğin etmediğin insan seni arasa ne aramasa nr hiç mi işleri güçleri yok bunların ya
İlişkinin başlarında 81 il var 80 inde seninle yaşarım ama onlarla aynı şehirde yaşamam demişti bir de şaşırdım kaldım.Şimdiden annemle konuş diye hır çıkarıyorsa düğün evlilik sürecinde her gün anama gideceksin tatillerde orada kalacağız demeye başlar. Ne güzel engellemişsin hiç kaldırma o engeli
Bir gün yemek yiyoruz üst üste belki otuz kere görüntülü aradı anne yemek yiyoruz sonra arıcam dedi kapattı fakat aramalar devam etti sonra telefonu alıp yanımdan uzaklaştı ama bağrışlarını duydum rezil ettin arama beni tarzı cümleler kurdu. Kadın biraz değişik annemden görmediğim şeyleri görünce şok oluyorum. Annemin abimin sevgilisine davranışlarını gördükçe o kadar özeniyorum kiMuhtemelen olur. Kayınvalide adayını tanımıyorsunuz tabi şu anda bu yorum için çok erken ama durumlar onu gösteriyor.
1 kere istemiyorum denmesinden anlamamış kayınvalide. Israrla aranmak istiyor. Bu ilerde ısrarla yemeğe çaya çağırmalara dönebilir olumsuz bir cevapta aynen bu durum yaşanabilir.
Umarım yanılırız.
Hani en baştan böyle olsaydı cidden oturur bir kere daha düşünürdüm işler ciddileşmeden. Sonradan ortaya çıkan hiçbir şeyden hoşlanmıyorum.Bu adamlara ciddi ilişki gördüklerinde ‘anacı’ eklentisi falan mı yüklüyorlar, neyle güncelleniyorlar da sonuç bu oluyor anlamıyorum gerçekten.
Yada yılların vefasızlıklarının bedelini kadınlara ödetmeye çalışıyorlar vicdan yapıp..
Gram sevmiyorum büyük konuşmuşum...Bence olmaz bu iş
Siz hiç sevmiyorsunuz anacı erkekleri anladığın kadarıyla ...
eğer gerçekten sevseydin seviyormuyum sevmiyormuyum tarzı bir düşüncen olmazdı, bu net. Artı lafıda ağzıma tıkardın hatta, sen benim sevgimi nasıl sorgularsın diye :)Gerçekten bu yazdıklarınızı ben de düşünüyorum acaba alışkanlık mı ? Acaba basit bir istek de benim sevgim az olduğu için mi büyütüyorum yani haklısınız ne diyebilirim ki ama sevmesem sanırım konu açıp fikirlerinizi de almam yine de bilemiyorum gerçekten korkuyorum.
Düzeldiğini nasıl anlarım ki ya şimdi kaybetmemek için he der konuyu kapatır ilerde hayatı zehir ederse bu şüpheler ne olacak bilmiyorum.Saygısız ne demek. Asıl kendisi saygısız fikirkerinize saygı duymuyor. Nişanlı olsanız tamam. Bence işin başından hakimiyet kurmaya çalışıyorlar. Uzaklaşmanız iyi olmuş. Belki hatasını anlar düzelir daha iyi bi şekilde devam edersiniz. Yok düzelmezse kendisi kaybeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?