- 22 Nisan 2018
- 163
- 214
- 23
- Konu Sahibi biryudumsu02
-
Kararımı verdim. Birkaç aydınlanma ve yorum sonrası evet o engel kalkmayacak.Seni tanımıyor gelin diyor. Oğlu da daha resmiyet yokken annemi ara diyor. Ne dengesizlik. Mesafenin koymuşsun süper. Böyle devam et asla ödün verme kendinden. Yoksa çok çekersin. Amaaan sokakta adam mı kalmadı herşeyin .bir yolu yordamı var cnm bu ne
Rica ederim, sanırım annenize konuyu anlattınız, annenizin sağduyularına güvenin, o da garipsiyorsa bilin ki vardır bir bildiği.Kesinlikle bu yapabileceğim tarzda bir durum değil ve bunu anneme asla yasatmam nasıl da dikkat etmemisim ben bu konuya şok oldum resmen aydınlanma yaşadım. Çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten goremedigimi gosterdiniz. İlerde daha büyük sorunlarla ilgili konu açarken hayal ettim kendimi ve o engel kalkmayacak. Tekrar teşekkür ederim.
Merhabalar, direkt konuya geçiyorum.
Bir erkek düşünün ben hatirlatmasam asla annesini aramayan , bazı konuşmalarında ona bagrislarina denk geldiğim...
Şimdi aynı erkeği son iki haftadır sürekli annemi ara diyen bir hale bürünmüş düşünün.
7 aylık bir ilişkim var ailelerin bildiği birçok konu rayına oturmuş fakat son iki haftadır aynı konuyla uğraşıyorum.
Bugün patlak verdi...
Arada söz nişan olmadan yani ciddiyet olmadan annenle konuşmak istemiyorum saygı göstermek zorundasın dedim bu cumleden sonra patladı ne demek bu yani arada ciddiyet yok mu ne olur sanki bir kere arasan nasılsın desen kapatsan arada ben kalıyorum o ordan konuşmak istiyorum GELİNİMLE (şu kelime bile itici geliyor şu an hiç tanımadığı bir kıza gelinim demek) sen burdan konuşmak istemiyorum ben de insanım bir sürü iş stresim var bir de senin SAYGİSİZLİGİNLA ugrasiyorum. Bu cümle de benim patlama noktamdi. Saygıyı aramakla ölçen bir aileyle uğraştığıma inanmıyorum annenle mutluluklar dilerim sana dedim. Lütfen engelle beni cik hayatımdan dedi. Tek kelime etmeden engelledim. Sorun şu ki annesini hiç aramayan onlardan uzakta yaşayan ciddiyeti buna bağlayan bir erkekten cidden koşarak uzaklasmali miyim ? Eminim ki farklı yerlerden tekrar ulaşmaya çalışacak fakat yol yakınken dönmek mi lazım ne yapacagimi şaşırdım... Bu durumu yaşayan var mı aranızda şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, direkt konuya geçiyorum.
Bir erkek düşünün ben hatirlatmasam asla annesini aramayan , bazı konuşmalarında ona bagrislarina denk geldiğim...
Şimdi aynı erkeği son iki haftadır sürekli annemi ara diyen bir hale bürünmüş düşünün.
7 aylık bir ilişkim var ailelerin bildiği birçok konu rayına oturmuş fakat son iki haftadır aynı konuyla uğraşıyorum.
Bugün patlak verdi...
Arada söz nişan olmadan yani ciddiyet olmadan annenle konuşmak istemiyorum saygı göstermek zorundasın dedim bu cumleden sonra patladı ne demek bu yani arada ciddiyet yok mu ne olur sanki bir kere arasan nasılsın desen kapatsan arada ben kalıyorum o ordan konuşmak istiyorum GELİNİMLE (şu kelime bile itici geliyor şu an hiç tanımadığı bir kıza gelinim demek) sen burdan konuşmak istemiyorum ben de insanım bir sürü iş stresim var bir de senin SAYGİSİZLİGİNLA ugrasiyorum. Bu cümle de benim patlama noktamdi. Saygıyı aramakla ölçen bir aileyle uğraştığıma inanmıyorum annenle mutluluklar dilerim sana dedim. Lütfen engelle beni cik hayatımdan dedi. Tek kelime etmeden engelledim. Sorun şu ki annesini hiç aramayan onlardan uzakta yaşayan ciddiyeti buna bağlayan bir erkekten cidden koşarak uzaklasmali miyim ? Eminim ki farklı yerlerden tekrar ulaşmaya çalışacak fakat yol yakınken dönmek mi lazım ne yapacagimi şaşırdım... Bu durumu yaşayan var mı aranızda şimdiden teşekkür ederim.
Sevgi ile alakası Yok , onun yaptığı saygısızlık , başka da açıklaması yokGerçekten bu yazdıklarınızı ben de düşünüyorum acaba alışkanlık mı ? Acaba basit bir istek de benim sevgim az olduğu için mi büyütüyorum yani haklısınız ne diyebilirim ki ama sevmesem sanırım konu açıp fikirlerinizi de almam yine de bilemiyorum gerçekten korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?